çumoktan iadeyi ziyaret ve davete icabet antep macerası.

bu hafta antepteydik ilkresimler ev sahibimiz yılmaz beyin bag evinden.

hatay ekibinden edip bey oğlumun makinasını deniyor.

yılmaz beyin oğlu ve oğlum gece 11 kadar motor sürdüler içeri zor aldık.

yemeklerde hazırlanıyor herkes sofraya.

sabah antebe has1 kahvaltı olan katmeri beklerken etraftan sabah fotoları.

sagolsun yılmaz bey her çeşit meyveyi yetiştirmiş.

evsahibimiz çilek topluyor

kalkın looo katmer geldi uyanın.

arkadaşlar meşur katmerin resmi tere yağ ve fıstıkla kızartılmış yufka afiyet olsu bize .

yola çıkmadan önce son hazırlıklar.

hadi arkadaşlar hareket edin.

seni birazdan arazide görürüz yılmaz bey.

tepeye çıktık çıkamayanlar için dönmek zorunda kaldık.

maşallah mini krosuyla furkan bile çıktı ama amcaları çıkamadı.

zirvede karşılaştığımız atlılar bizi görünce şaşırdılar nasıl çıktınız dediler.bende siz nasıl çıktıysanız bizde öyle çıktık dedim.

atlada kros olurmu diye düşündüm üstüne çıkınca motorsiklet kadar zevkli olmadığını hissettim.

yeşillerin arasınada yakışmış makinam.

antebin yılanları toprak üstüne çıkmaya başlamış.

furkan beyin sıçrama çalışmaları fakat fotocu iyi yakalayamamış.

ev sahibimiz yılmaz beyin oğlu furkanın motorunu kullanıyor.

hataydan hasan abi.

ev sahibimize biraz gaz verdik altınada iyi makinayı verince kendini yerlere ttı.

günün son fotoları kırmızı kan damlası renginde çiçekler arasında.

başta bize evini ve zamanını ayıran yılmaz mutlu olmak özere ilgilenen gece vakti şehirden 30 40 km yol gelip bizimle ilgilenen hoş geldin diyen tüm antapli motor tutkunlarına çukur ova motokros adına teşekkür ederim allah razı olsun.

emeğinize sağlık, Tekerleriniz düz bassın dicem ama sizin hiç basmıyor dağda masallah :p katmerlerde bi güzel yenmiş :) Allah içinize sindirsin, fotoğraflar için tşkler :rendeer:

KADİR USTA FOTOLAR AZ VE MANZARA RESMİ VAZLA YOK MOTO CROOS YAPMAK YERİNE YATMIŞSINIZ İYİ YATIŞLAR:rendeer:

slm

usta lokmalar bombaymış ha afiyet olsun,dünde bikaç kişi balcalıdaydık ilhan abi takla attı bakalım geçmişimi ağrısı geçmiş olsun ilhan abiye

KADİR USTA FOTOLAR AZ VE MANZARA RESMİ VAZLA YOK MOTO CROOS YAPMAK YERİNE YATMIŞSINIZ İYİ YATIŞLAR:rendeer:
nekadar kroscu okadar foto tek başıma anca bukadar çektim gece 2ye kadar kebap ve tatlı yedik bu kadar gezdigimize şükret.

güzel bir etkinlik elinize emeğinize saglık.
Antebin katmeri akşama kadar enerji verir afiyet olsun.
Kadirliden selamlar.

usta lokmalar bombaymış ha afiyet olsun,dünde bikaç kişi balcalıdaydık ilhan abi takla attı bakalım geçmişimi ağrısı geçmiş olsun ilhan abiye

lokmalar harbi bombaydı taklanız bol olsun.

güzel bir etkinlik elinize emeğinize saglık.
Antebin katmeri akşama kadar enerji verir afiyet olsun.
Kadirliden selamlar.

aleyküm selam abi gerçekten akşama kadar enerji doluyduk.

Son düzenleme:
Öncelikle memlekitimize iyi bir hoş geldin karşılaması yapan Yılmaz abiye teşekkür ediyorum. İyi eğlenmiş, iyi de yemekler yemişsiniz ;afiyet, bal ,şeker olsun.Her halde sınırılı sayıda geldiniz resimlere bakarak.

Ama Abdulkadir abi bir resme bittim. Full koruma atın üzerinde ki resim varya ne güzel yahu. Çok ho duruyo kaskla at üzerinde filan. Allah'a emanet olun. Gaziantep Mt den çumok a selam.

Öncelikle memlekitimize iyi bir hoş geldin karşılaması yapan Yılmaz abiye teşekkür ediyorum. İyi eğlenmiş, iyi de yemekler yemişsiniz ;afiyet, bal ,şeker olsun.Her halde sınırılı sayıda geldiniz resimlere bakarak.

Ama Abdulkadir abi bir resme bittim. Full koruma atın üzerinde ki resim varya ne güzel yahu. Çok ho duruyo kaskla at üzerinde filan. Allah'a emanet olun. Gaziantep Mt den çumok a selam.

aleyküm selam gardaş at bizi ğörüce şaşırdı heralde bunlar uzaylı felan demiştir.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kadirim emeğinize tekerinize sağlık,allah muhabbetinizi bozmasın,Hikmetin orda ne işi var o ne anlar motordan ya lokmacıdır kendisi,şaka biyana her hafta başka diyarlar valla zevkle izliyorum teşekkürler

kadirim emeğinize tekerinize sağlık,allah muhabbetinizi bozmasın,Hikmetin orda ne işi var o ne anlar motordan ya lokmacıdır kendisi,şaka biyana her hafta başka diyarlar valla zevkle izliyorum teşekkürler

sağol gardaş hikmet lokma için geldi biliyon beleşi sever farklı diyarlar iyi oluyor lokma kültürümüz artıyor.

emeginize saglık harika bir gezi olmuş

sagol birader uygun makinan varsa senide götürelim.

Son düzenleme:
Yav hani uzaktan seyretmeye gelecektik, şimdi bu gezi nerde afişe edildi :silent:

Bu kadar yemek yedikten sonra hoplayıp zıplamanız hayret verici ve kıskanıyoruz haberiniz olsun :mrgreen:

Yav hani uzaktan seyretmeye gelecektik, şimdi bu gezi nerde afişe edildi :silent:

Bu kadar yemek yedikten sonra hoplayıp zıplamanız hayret verici ve kıskanıyoruz haberiniz olsun :mrgreen:

kıskanma ne olur takıl bize seninde olur.bu gezi antep ve dağlarında gerçekleşti.

çok güzel bir hafta sonu geçirmişsiniz anlaşılan bende yusufun motoru ile 10 mt kadar gittim kadirlide tam alıştım araziye dalacaktım yağmur başladı bıraktım kısmet birdahakine kros başka bir dünya katılıyorum sizlere ileride ikinci motor tarzım kros olacak sanırım selamlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar