Bir aksilik çıkmazsa bu sefer geliyorum. Çadır falan tamamlarız artık o zamana.
Artık benimde bir çadırım yok sizlere ömür. Bende bu toplu alma kervanına katılacağım :rendeer:eh artık tamamlayıver bi zahmethatta tüm çadır ve tulumsuzlar gidip beraber alın indirim falan yaptırın :cat:
Artık benimde bir çadırım yok sizlere ömür. Bende bu toplu alma kervanına katılacağım :rendeer:
fotoğraflarla hepsi anlatılacak :rendeer:abi anlatsana noldu kamp alanında ayı felan mı aldı götürdü naptı çadırını :mrgreen:
fotoğraflarla hepsi anlatılacak :rendeer:
gerekli malzeme(yatılı olunca):Çarşamba toplantıda uyku tulumu, çadır vb. gereken malzemeleri karara bağlayıp haftasonu bilenlerle birlikte topluca gidip alabiliriz gibime geliyor ya hadi hayırlısı![]()
kardeşim yalan mı sen ve ben ankaqra mt nin en gözde ve en taze 2 üyewsi değil miyiz?
psst bizim ruhumuz genç.biz hep ilk gün heyecanındayız.biri tazemi dedisiz yaşlanmışsınız açın gençlerin önünü siz tazeyseniz biz tohummu oluyoruz:silent:
![]()
Duruma göre gölete iki grup gidebiliriz.
Pembe Grup: Otobancılar
Mavi Grup: Delikanlılar :cherry:
Rotalar aşağıda:
![]()
Daha haftasonu geçtiğim Ayaş yolunun nasıl bir delikanlılık ihtiva ettiğini çok merak etmekteyim. Mis gibi otoban varken bu bozuk yol arzusu da ne ola ki?
Bozuk yolda daha çok trafik varsa ve otobanda daha güvenli olunacaksa eğer neden kötü bişey olsun ki? Enduro arzunuzu anlıyorum, dün ki gibi bir gezi de tam sizlikti, trafikte azdı ama alternatifi daha güvenliyken bozuk yolu delikanlılık ilan etmek ne kadar mantıklı?