dünkü gezi ve katılım oldukça güzeldi gelen herkese teşekkürler arkadaşlar:rendeer:
hepimiz yemeklerin geç gelmesine sinirlenmiş gözüküyoruz ama arkadaşlar
hangi yer olursa olsun 181 kişiye aynı anda sipariş alıp aynı anda servis yapabilmeleri mümkün değildir eleman sayısı çok olsada bu değişmez
sonuçta ızgaraların büyüklüğü bellidir ben daha önce işletmecilik yaptığım için bu tarz şeyleri az çok bilirim lütfen ordaki çalışanları ve imkanlarınıda düşünerek eleştiriler yapalım
dün avrupa yakası buluşması sonrası mehmetçik tesislerine gidene kadar ortalama 70-90 km arası yol almamıza rağmen arkada kopmalar yaşanmış ben en önde gittiğimden arkamdaki arkadaşla aramda hep bi mesafemiz oldu grup sürüşlerinde en önemli şey aynadan arkandakini takip etmektir o yavaşladığında yavaşlanır ama biz büyük grup sürüşlerinde nedense çoğu kimsenin grup sürüşü konularını okumadığını anlıyorum allahtan kazasız belasız gittik gruptan ayrılıp bizi soluyan arkadaşlara rağmen

herşeye rağmen yorulmuş olmama rağmen güzel ve eğlenceliydi bu tatlı yorgunluğuda atarız bugün :queen:
tüm katılanlara teşekkürler :rendeer:
birazdan resimleri de yükliyeceğim:bounce:
düşen arkadaşım allah beterinden korusun seni
allahtan çok bişe olmamış büyük geçmiş olsun:rendeer:
bi daa ki geziye yol bilmeyenleri gruptakileri tanımayanları almıyalım di mi küçükibo

:mrgreen::mrgreen::queen: