18.05.08 Kocaeli Yuvacık Gezi Fotoğrafları ve Gezi Yorumları

haftaya yinemi gitsek ne yapsak ya ben cok sevdim burayi hele barajin çevresindeki yola bittim:queen: bi saga yatiyoz bi sola:queen::queen:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bugun sunu anladımkı arkadaslar,cok asırı kalabalıkta malesef akıcı sekılde gıdemıyoruz,tehlıke olabılecek anlık suruslerı gordum,ıkı ufak kaza gecıren arkadaslara cok gecmıs olsun dıyorum,syriana(bulent ve arzu-yoldaslarım)coktandır gormedıgım cerrahi(erhan),mustafa avcılardan,babaci(coskun),alper dostum,aklıma gelmeyen dıger dostlara cok tesekkur edıyorum. guzel ve keyıflı bır gun gecırdık, saygılarımla.

haftaya yinemi gitsek ne yapsak ya ben cok sevdim burayi hele barajin çevresindeki yola bittim:queen: bi saga yatiyoz bi sola:queen::queen:

herkes yola bitti galiba...çok tatlıydı..biraz süratli girince dönüşte biraz baş dönmesi yaptı bende :queen: durduğumda kafama güzeldi :p

siyah bi R1 vardi bittim ona bide bordo renginde vardi kimindi acaba ama siyahi bitirdi beni ya:pr:

siyah bi R1 vardi bittim ona bide bordo renginde vardi kimindi acaba ama siyahi bitirdi beni ya:pr:

siyah R1 benim bir misafirimdi (:) biri daha vardı ki bordo scoterla ss cilerin korkulu rüyası olddu :queen::queen::queen:

(:) erhan akar kardeşime çok teşekkür ediyorum .. bewerly 500 ile hepimizi deldi (:):queen:

gelen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür edirm ..çok güzel bir gezi oldu .. yemegimizi de yedik .. dereyede girdik . stres attık .. gaz açtık .

kaza demiyelimde düşen arkadaşlara çok geçmiş olsun ..

kazasız belasız bu günüde atlattık .. sevgiler jesse

haa buıarada 2,,87 ile radara girmişim .. jackaan arkadalım ceza fotosunu koyar birazdan (:)

Son düzenleme:
siyah R1 benim bir misafirimdi (:) biri daha vardı ki bordo scoterla ss cilerin korkulu rüyası olddu :queen::queen::queen:

(:) erhan akar kardeşime çok teşekkür ediyorum .. bewerly 500 ile hepimizi deldi (:):queen:

gelen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür edirm ..çok güzel bir gezi oldu .. yemegimizi de yedik .. dereyede girdik . stres attık .. gaz açtık .

kaza demiyelimde düşen arkadaşlara çok geçmiş olsun ..

kazasız belasız bu günüde atlattık .. sevgiler jesse

haa buıarada 2,,87 ile radara girmişim .. jackaan arkadalım ceza fotosunu koyar birazdan (:)

Sorma sorma bende sasırdım vallahi :)
kapatmıs gidiyorum artcı ile sagıma bir baktım bir tane scoter :cyclopsan
dedim sakamı falanmı bu :cyclopsan
bir an halüsilasyon goruyorum falan sandım valla :mrgreen:

Düzenleyen arkadaşlara çok teşekkürler biz BOLU mt den iki motor katıldık. Organizasyon biraz amatördü mekandada personel eksiği vardı sanki yemekler saat 15.00 da geldi.bunun dışında herşey harikaydı. Yuvacık Belediye Başkanı kendi mekanına inişe bir çakıllı yol değilde asfalt yapabilseydi.Kendi adıma inerken de çıkarken de mucurdan dolayı düşüceğim diye baya bir korktum.Özellikle ss lere göre bir yol değildi.:)

Daha öncede gezilere katılmıştım ama bu gezi bambaşkaydı gelemiyenler çok
şey kaçırdılar uzun zamandır bu kadar gülmemiştim...

Cerrahi (erhan) tencere (ümit) pınar yakup ve bılımum dıger arkadaşlara muhabbetlerınden dolayı çook teşekkürler...
Sabah evden çıkarken bugünün bu kadar güzel ve bol kahkahalı geçiceği aklıma gelmezdi..

Ayrıca kaşarlı mantar 10 numaraydı :queen::queen:

Erhan resimler için teşekkürler bendekiler için birkaç gün beklemeniz gerekekcek...:pale:

Organizasyon geçen seneki gibi yine çok renkli ve eğlenceliydi, yaşanan iki ufak kaza (yani düşme) biraz moralimizi bozsada kazasız belasız bir geziyi daha tamamladık...:cat:

Emeği geçen herkese teşekkürler...:rendeer:

Daha öncede gezilere katılmıştım ama bu gezi bambaşkaydı gelemiyenler çok
şey kaçırdılar uzun zamandır bu kadar gülmemiştim...

Cerrahi (erhan) tencere (ümit) pınar yakup ve bılımum dıger arkadaşlara muhabbetlerınden dolayı çook teşekkürler...
Sabah evden çıkarken bugünün bu kadar güzel ve bol kahkahalı geçiceği aklıma gelmezdi..

Ayrıca kaşarlı mantar 10 numaraydı :queen::queen:

Sen kendine gelebildinmi :queen:
Evede bayagı gec geldin hayırdır :p

Sorma sorma bende sasırdım vallahi :)
kapatmıs gidiyorum artcı ile sagıma bir baktım bir tane scoter :cyclopsan
dedim sakamı falanmı bu :cyclopsan
bir an halüsilasyon goruyorum falan sandım valla :mrgreen:

heheh erhan benim çocukluk arkadaşım .. çok mazimiz var sagolsun .. kırmadı beni geldi tanılştıgına da çok memnun oldu .. yolda söz bitti bewerly konuştu ((:)
adam kitlemiş gazı 160ın altına inmemiş:p

ben en son ibreye baktıgımda 165 di . 170 oldu 175 oldu yok artık dedim 180 oldu ((:) helal bee dedim (:)

:mrgreen::mrgreen: :mrgreen::mrgreen: pahalıya patladı bu gezi desene :p

sorma kanka ilk cezam ((:) ıslatırız :queen::queen:

Son düzenleme:
Bende gezi ile ilgili birkaç şey eklemek istiyorum.

Gerçekten oldukça iyi düşünülmüş bir organizasyondu. Herşey düşünülmüş ve gayet güzel organize edilmişti.

Konvoydaki olumsuzluklar çok önemli değil o kadar aracın aynı anda trafikteki hareketi zaten sakıncalı olacaktı kopmalarda geçip gitmelerde sorun değil.

Mt ailesi ile ilkkez biraraya gelmeme rağmen çok eğlendim çok memnun kaldım. Emeği geçen herkese katılan herkese çok çok teşekkürediyorum.

Yanlız üzücü bir olay ekleyeyim. Önümdeki masada bulunan grubun yemeği geçiktiği için mekanı terketmesi beni çok üzdü. Herhalde açlığın vermiş olduğu stresle biranda hesaplarını ödeyıp kızıp gittiler. Daha montlarını bile giymeden yemekleri geldi ama nafile.Keşke birazdaha sabredebilselerdi.

( Soldaki birinci masa bayanların olduğu 6 kişilik grup. Valla çok üzüldüm o kadar yolu güle eylene gel sonrada sinir stres kalk git ) ( Bu arada kırmızılı olanda be :p)
p1090495smallcs6.jpg

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar