silivri dönüşü (maxi yokuşu)

dün havayı güzel görünce bi cıkalım sahile dedik =) arkadası aldım arkama önce marmara ereglisine gittik, ereglide tepeye cıkamadım yani sahili tepeden görelim dedik ama yolu bulamadık, kıyıdada pek hareket göremeyince dedik silivriye gidelim..
iyikide gitmişiz cok güzeldi silivri yazın geldigine inandım herkez sahilde geziyo, hava kararmadan yola cıkalım dedik maxiden aşagı inerkenn birden motor stop etti hemn saga cektim, aklıma bin türlü şey geldi sonra kendimi topladım biraderimi aradım (o baya anlar bu işlerden :=)) dedi sigortalara bak ana sigorta atmıştır açtım sigortayı herşeyi denedim (yedekte yanmış ondan olmuyodu sanırım)
baktım olcak gibi diil yoldan gecen motorculardan biri illaki durur dedim ondan rica ederim
yanımdan neler geçti inanmazsınız biri bile durmadı onun hayreti icersindeyim
saolsun bi yamahacı arkadaş durdu oda sigarasını içti gitti hiç anlamıyomuş hal böyle olunca bende çekindim sigortalarından birini almaya, şimdi bişiy olsa benden bilcek oda :)
bi yedek sigorta için saatlerce o güneşin altında bekledim, bendekide şans yedek sigortamda yanmış :S
biraderim yardıma yetişti arabayla gelip kurtardı bizi :D
arkadaşlar eger ogün yanımızdan geçen motorculardan bu forumdan olan varsa hepsine sevgilerimi iletiyorum :mrgreen:

Son düzenleme:
Burda olanlar varsa hepsini sevgiyle kucakla tabi :cherry:

evet burda olan varsa itiraf etsin =)))
buarada arkadasında eşiyle geçenler vardı onların durmamasını saygıyla karşılıyorum lafım onlara degil, he bide 2 tane ss gecti 200 küsürlü süratlerle lafım onlarada degil mükemmel görünüyolardı 09

aga sigara kağıdı yapıştırıvercektin sigorta basına... yol bitene kadar neden bekledin ki yani :mrgreen: Bu makine NAsıl bırakıyor yolda anlamıyorum ya onun bi yerinde şase var ondan sigorta attırıyo ayrıca::

sigorta atması ilk defa başıma geldi zaten ilk defa yolda kaldım =)
yanımda yedek olsaydı yolda kalmış olmıycaktım.. ama haklı olabilirsin durup dururken attıgına göre bişi var, bidaha yaparsa servise gidicem

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Torpidoya yedek olarak sigorta almak galiba en yakında yapacağım iş, senin başına gelenleri okuduktan sonra, peki orjinal sigortasını nereden buluruz bu kara çingenenin :)

aga sigara kağıdı yapıştırıvercektin sigorta basına... yol bitene kadar neden bekledin ki yani :mrgreen: Bu makine NAsıl bırakıyor yolda anlamıyorum ya onun bi yerinde şase var ondan sigorta attırıyo ayrıca::

Adam nasılda biliyo işi :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar