selam ben Gökhan
yas 18
motorum mondial 150 zat
yas 18
motorum mondial 150 zat
selam ben Gökhan
yas 18
motorum mondial 150 zat
Selam scooter olduğu bir başlıkta ben yazmassam olmaz ama benden atom karınca değil,yaban arısı olur..:cherry:..Anlayanlar el kaldırsın..:queen:Bakalım scooter hakkında ne kadar bilgi sahibi olduğunuzu görelim:bounce:Faydalı bir başlık olacağını düşünüyorum,tüm arkadaşlara kazasız belasız sürüşler diliyorum..Sakarya'dan Ümit motosikleti...Vespa LX 150
Merhaba arkadaşlar Eskişehir/Levent/32/ zat 150
Kazasız sürüşler.

İyi geceler arkadaşlar,
Selam. Ben Zeki
Yaş 49 (Oldman)
Makinem sym hd 20
Değerli arkadaşlar herkese saygılar ve merhabalar...
İsmim Ercan, yaş 45 ve Egenin incisi İzmir'de yaşıyorum... Henüz bir motorum yok. Sürekli araştırma halindeyim. Bu arada siz tecrübeli arkadaşlara da bir şey danışmak istiyorum, eğer fikir verirseniz çok sevinirim. Çalıştığım şirkette bir Mondial 125 URT var 1,5 yıldır depoda yatıyor... 3.300 Km'de... Patronum bana "bu motoru sana 400 YTL'ye vereyim al kullan işte dedi...
Sizce ne yapmalıyım? Bir de noter, ruhsat vize falan derken bu motor bana kaça mal olur acaba?
Yardımcı olursanız çok sevinirim... Şimdiden teşekkürler...
Scooterım var ama istemiyorum. O yüzden bu topiğe sadece seyirci olarak katılacağım. Ben enduro başlığına gidiyorum.![]()
Selamlar beyler bayanlar!..
Burak,
21,
Istanbul Üniv. öğrenci, rehber
Kymco Agility 125 seri karınca.. :queen:
sinan senin sis farına gürban olem yavrumm..
sırtındaki mont yeterince sıcak tutmuyordur bi şekilde bi yerden soğuk vücuduna işliyordur sana bi kbc full face kask ve daniese mont süper yakısır kanka..
sinan motora güzel bakmışsın tebrik ederim arkadaki motor cross mu arkadaki eleman çok güzel bakmış yaw :mrgreen: