MT Scooter / Atom Karıncalar - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

ooooo ortam kopmuş bile bnsiz scooter topici olmaz yahuuu alalala neyse :) :)

Adım : Faruk
Yaşım : 19,5
İkametim : AnTaLyA / MerkeZ Kafasına Göre Herkez...
Motosikletim : HoooNdaaa BeaT 100cc 2008 Model
K.Grubum : A Rh (+)

Rakiplerime başarılar dilerim...
Ulen kerem yine yaptın yapacağını yahuuu saol güsel oldu bu topic...

herkese selamlar adım mehmet izmir bergamada oturuyorum yaşım 51 motorum kymco agılıty 125

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sinan / 24 / Eskişehir / Kanuni Rokko :cherry:

hadi hayırlı olsun topikimiz :) kerem ellerine sağlık adamım :rendeer:

sinanım hoşgeldin baktım guruplara süpersport, enduro, cruser,süpermoto&kross gurupları var bende bizim neyimiz ekik bizimde topağımız olsun dedim ve kurdum gurubumuzu..:rendeer:

ooooo ortam kopmuş bile bnsiz scooter topici olmaz yahuuu alalala neyse :) :)

Adım : Faruk
Yaşım : 19,5
İkametim : AnTaLyA / MerkeZ Kafasına Göre Herkez...
Motosikletim : HoooNdaaa BeaT 100cc 2008 Model
K.Grubum : A Rh (+)

Rakiplerime başarılar dilerim...
Ulen kerem yine yaptın yapacağını yahuuu saol güsel oldu bu topic...

faruk hoşgeldin kanka amacımız rakip olmak değil kardeş gurubu kurmaktır..
sabitlenirsek en mutlu haber o olacak..:rendeer::cat::cat:

herkese selamlar adım mehmet izmir bergamada oturuyorum yaşım 51 motorum kymco agılıty 125

mehmet abi hoşgeldin aramızda kaya gibi insanların bulunması bizi mutlu ediyor, izmir çiğili 2.nci ana jet üssünde askerlik yaptım çok güzel şehir orası hayran kaldım kayınço agilitiy 125 ile kazasız bol km ler dilerim..:rendeer:

hacı valla ben 78 eniştede 90 vardır depoda fulldü motörün sınırlarını zorladık anlayacağın yokuşun yarısında tıkandı gerisingeri inmek zorunda kaldık millet bizi bitarafıyla güldü

Bursa'dan Murat...25 Yaşındayım.Suzuki Burgman 400 kullanıyorum.Kara şeytanım o benim :cherry: Kazasız belasız sürüşler herkese.::tutkuy::

Forumdan Uzaklaştırıldı
hacı valla ben 78 eniştede 90 vardır depoda fulldü motörün sınırlarını zorladık anlayacağın yokuşun yarısında tıkandı gerisingeri inmek zorunda kaldık millet bizi bitarafıyla güldü

yuh ayuuu bi yasıma daha girdim:silent:
yasın:15
boyun:1,73
kilon:78
olm sen basketbolcu olsana harbiden he..:cat:

yokuşun açısından olabilr ayrıca siz beatı satın KTM alın..

Bursa'dan Murat...25 Yaşındayım.Suzuki Burgman 400 kullanıyorum.Kara şeytanım o benim :cherry: Kazasız belasız sürüşler herkese.::tutkuy::

murat hoşgeldin hocam suzi ile kazasız bol km ler dilerim...:rendeer:

slmlar...

huseyın 20 07 1983 yas 25

motor iş bulım en kısa zamanda

ne olur onu bilmem kararsızım yaw...

Forumdan Uzaklaştırıldı
başlığınızı sabitledim, hayırlı olsun :cat:

onur ALLAH senden razı olsun ALLAH ne muradın varsa versin ALLAH motorunuda senide yolda bırakmasın dualarım seninle tekerin düz bassın ALLAH kaza bela göstermesin..:rendeer::rendeer::rendeer:

sana ne kadar teşekkür etsem azdır sizlere layık üye olmak yolunda ilerliyorum..:p

slmlar...

huseyın 20 07 1983 yas 25

motor iş bulım en kısa zamanda

ne olur onu bilmem kararsızım yaw...

hüseyin hoşgeldin senide aramızda görmekten mutluluk duyarız inşallah gönlünün kaldığı hayallerinin motorunu alırsın..:rendeer:

Son düzenleme:
en sonunda scooter cular olarak bi topiğimiz oldu yaw hersite hor görülmekten bıkmıştım valla....tabi herkes büyük motorcuya bizim 100 lük 125 liklerle kim uğraşcak dimi.....herkese teşeşkkürler.......

yuh ayuuu bi yasıma daha girdim:silent:
yasın:15
boyun:1,73
kilon:78
olm sen basketbolcu olsana harbiden he..:cat:

yokuşun açısından olabilr ayrıca siz beatı satın KTM alın..

murat hoşgeldin hocam suzi ile kazasız bol km ler dilerim...:rendeer:

kanka öyle ya aynı yokuşu dayımla cıkmıslar dayım 90 kilo ama cıkmışlar yanı motor bakıma gitti daha kötü oldu diyo haftasonuda ilk defa racinge binicem 600 f alıcakmıs arkadasından ucucaaz

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Selamlar, başlığımız hayırlı olsun.

İsmim Olgay, İstanbul Levent'ten. Yaşım 28.

Gilera Nexus 500 kullanıyorum. Hepinize kazasız sürüşler.

Kerem Msnde Senınle Konusma Baslatamıyorum Senden Vırus Geldı Heralde Bana Bı Sıte Geldı Bu Resımdekı Sen Mısın? Dıye Bende Actım Bıseler Oldu Senınle Konusamıyom Acılmıyo

herkese merhaba
ismim utkan
27 yaşındayım
3 gün sonra kullanmaya başlayacağım
keeway arn 125

geçici olrakta kullansam sonuçta bende scooter kullanıyorum

karamandan metin yaş 26

mondial mt125 kullanıyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
en sonunda scooter cular olarak bi topiğimiz oldu yaw hersite hor görülmekten bıkmıştım valla....tabi herkes büyük motorcuya bizim 100 lük 125 liklerle kim uğraşcak dimi.....herkese teşeşkkürler.......

aslında hor görülmüyoduk sadece bilincsiz motosiklet kullanıcıları çoğunlukla scooter a yöneldiği için scooter satısında patlama oldu bu nedenle yurdun 4 bir yanını scooter kullanıcıları kapladı bilinçsiz scooter kullanıcıları yüzünden bizimde adımız çıkıyor yani kurunun yanında yas da yanıyor..:cat:

Adım Serhan
Yaş 37
Motorum Piaggio Skipper
Herkese MERHABA...

serhan topagımıza hoş geldin ön amortisör yag sorununu hallettinmi??:silent::rendeer:

kanka öyle ya aynı yokuşu dayımla cıkmıslar dayım 90 kilo ama cıkmışlar yanı motor bakıma gitti daha kötü oldu diyo haftasonuda ilk defa racinge binicem 600 f alıcakmıs arkadasından ucucaaz

muhtemel arıza kayıştandır variatör kasnaklarında yağlanma olmuş olabilir kayış özelliğini yitirmeye çalışıyor olabilir..
aman diyim racing de dikkatli olun zira onlar şakaya gelmiyorlar..

Selamlar, başlığımız hayırlı olsun.

İsmim Olgay, İstanbul Levent'ten. Yaşım 28.

Gilera Nexus 500 kullanıyorum. Hepinize kazasız sürüşler.

bu baslık hepimizin hepimize hayırlı olsun olgay topiğimize hoşgeldin..

ya arkadaslar bu baslığı ben actıysam sadece ben değil sizlerde hoşgeldin measjı yazın..:rendeer:

Kerem Msnde Senınle Konusma Baslatamıyorum Senden Vırus Geldı Heralde Bana Bı Sıte Geldı Bu Resımdekı Sen Mısın? Dıye Bende Actım Bıseler Oldu Senınle Konusamıyom Acılmıyo

tuh ya keşke acmasydın banada crazy katil denen herifden geldi dün aptiliğim üzerimdeydi salak gibi link e tıkladım..:queen:

herkese merhaba
ismim utkan
27 yaşındayım
3 gün sonra kullanmaya başlayacağım
keeway arn 125

merhabalar utkan topiğimize hoş geldin keeway arn yi sıfır alıcaksan o fiyata çok güzel japon malı motosikletler var..:cat:

eger aldıysan şimdiden hayırlı olsun kazası belasız bol kmler dilerim..:rendeer:

geçici olrakta kullansam sonuçta bende scooter kullanıyorum

karamandan metin yaş 26

mondial mt125 kullanıyorum

metin topiğimize hoşgeldin..

kt yi iyi satmışsın..:cat:
mt çok rahat ve güzel bi motordur çinmalı olarak en saglamı öz babamda da var 2005 model 1 kere yolda bırakmadı..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar