Fırnız-döngel Mağarası-sır Barajı Gezi Raporu

Resimlerin içinde bilgisayara arka plan olacak kadar güzel manzara resimleri var.
Döngeli sayenizde bir kere daha gezmiş gibi oldum. Paylaşımınız için teşekkür ederim. Allah kaza bela vermeden daha nice gezilerinizi bizlerle paylaşmanızı nasip etsin.:) Emeğinize vede ellerinize sağlık.

Resimlerin içinde bilgisayara arka plan olacak kadar güzel manzara resimleri var.
Döngeli sayenizde bir kere daha gezmiş gibi oldum. Paylaşımınız için teşekkür ederim. Allah kaza bela vermeden daha nice gezilerinizi bizlerle paylaşmanızı nasip etsin.:) Emeğinize vede ellerinize sağlık.
SAĞOLUN Antep maraş yakın sizede nasip olur:wiinkk:

Süper manzaralar.::eek:hmy::::eek:hmy::::eek:hmy:: Antep,Urfa,Maraş bu adamlar ağzının tadını biliyor kardeşim.:cat: Burda da doktorlar bol bol yeşillik sebze,meyve yiyin diyor sanki ineğiz....:pr:

Sen yinede doktorları dinle:wiinkk::cat:

ya çook güzel bir gezi olmuş kıskandımmm:pale: bende orada olmak isterdim süper süper süper(yanlız burası neresi tam olarak hangi şehire bağlı bulamadım???

Gezdiğimiz yer maraş iline bağlı süleymanlı şehitliği+fırnız kayseri istikametine gderseniz bu yerleri görürsünüz selamlar:wiinkk:

Son düzenleme:
Çok güzel bir gezi olmuş gerçekten, burdan takip ederken bile mest oldum valla.

çok çok güzel yerler bayıldım keşke hataylı antepli ve maraşlı olabileydim ellerinize sağlk resimlerde süper gerçekten:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
La cıldırtmayın adamı,yedirtmeyin kafayı
nasıl bir gezidir böyle
kac kere okudum kimbilir.
Harika olmuş.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hasan abi kadirin dediği gibi resim değil hepsi tablo gibi, abi muhteşem manzaralar elinize emeğinize ve tekerinize sağlık,

La cıldırtmayın adamı,yedirtmeyin kafayı
nasıl bir gezidir böyle
kac kere okudum kimbilir.
Harika olmuş.
Şavaş'çım gezi Hortlamış zaman geçince ruh çağırma yoluyla geliyorlar selamlar.:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:13 ----------

hasan abi kadirin dediği gibi resim değil hepsi tablo gibi, abi muhteşem manzaralar elinize emeğinize ve tekerinize sağlık,
Çok sağolun. Şu adana gurubuda çoktandır gezi sunumu yapmıyor cezamı kesmeliyim:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:16 ----------

resimler cok güzel çekenin eline gidenlerinde
tekerine saglık
Eyvallah dostum sağolun selamlar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:18 ----------

çok çok güzel yerler bayıldım keşke hataylı antepli ve maraşlı olabileydim ellerinize sağlk resimlerde süper gerçekten:)
İnşallah olursun.olmasanda Hataya bekleriz misafirimiz olursunuz.:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar