Günaydın Sana da hocam, sen uyandın madem, nöbeti sana devredeyim ben, uyuyayım biraz...
günaydın hayırlı günler arkadaşlar![]()
Günaydın Sana da hocam, sen uyandın madem, nöbeti sana devredeyim ben, uyuyayım biraz...
İzmir MT günaydın.....Herkese çok güzel bir gün diliyorum.
chatkut abi senin gözünden hiç bişe kaçmıyo valla :queen:
plakada yalan olmuş onun neon ışık tamcak diye plakayı delik deşik etmiş 8 şeklini almış :queen:
günaydın günaydında mesajı yazdığınız saatlerde uyuyor olmanız gerekmezmş yaw:silent:sabahın 6sında 7 sinde maşaallah valla![]()
plakada yalan olmuş onun neon ışık tamcak diye plakayı delik deşik etmiş 8 şeklini almış :queen:
türkçe katili nolcak ::whip::::miiz:: eğitmek lazım
Yaptık bir hata ...sana yakalandık...ne dersen haklısın..KASKSIZ ASLA...Özür dilerim....günaydın günaydında mesajı yazdığınız saatlerde uyuyor olmanız gerekmezmş yaw:silent:sabahın 6sında 7 sinde maşaallah valla
sana da iyi günler hocam...kaskını takmayı ihmal etme :wiinkk: anladın sen onu :bounce:
Yaptık bir hata ...sana yakalandık...ne dersen haklısın..KASKSIZ ASLA...Özür dilerim....![]()
konuyla ilgili görüşlerimizi toplantılarda yüzyüze konuşmayı tercih ediyoruz.:cat::cat::cat: sonra gerekirse sanal ortama da geçiririz. Biz izmir olarak sanal ortamda böyle tartışmaları çok gördük ama iş etkinliğe gelince milleti bulamadık. O yüzden sanal ortamın bu konuarda pek verimli ve nitelikli çalıştığına inanmıyorum.