bugün Lazerin keşfi ve bikaç lazer resimleri

Lazerin keşfi ile birlikte lazer epilasyonda ön plana çıkmıştır.Lazer en çok tıp alanında etkili olmuştur.Bunun yanı sıra yine bilişim dünyasında lazer teknolojisi kullanılmıştır.Lazerin keşfinin ardından insanlara özellikle bu alanlarda çok yarar sağlamıştır.

50678pw4.jpg

1007.jpg

lazer.jpg

lazer-led-b-2.jpg

DiSKO%20YEsiL%20LAZER%20MODEL%20NO%20RY-KZ2.gif

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
heeee
diyorum ben de google neden böyle rengarenk

Laser'in (Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation) ilk kez 1916 yılında Albert Einstein tarafından, fotoelektrik çalışmaları sırasında temelleri atılmıştır. Laser'in oluşturulabilmesi için gereken elektronik ve optik komponentlerin geliştirilebilmesi ancak 1959'da tamamlanmış ve Gould tarafından ilk laser makinası fikri ortaya atılmıştır. Maalesef işguzar ABD devleti, Gould'un patent başvurusunu geri çevirmiş, paralel çalışmalar yapan Bell laboratuarlarına öncelik ve kıyak sağlamıştır. Devam eden hukuki savaşı nihayet 1987'de Gould Amerikan hükümetine karşı kazanmıştır. Çalışan ilk Laser'i ise 1960'da Hughes araştırma laboratuvarlarında Theodore Maiman yapmıştır. Laser gibi güzel ve karmaşık bir sistemin belli bir bulucusu veya ilk yapanı olmaz aslında. Bu tür buluşlar takım çalışması ve belli bir birikimin sonucudur.

Bugün laserin bulunuşu diyen arkadaşımız konuyu açabilir mi acaba?

Forumdan Uzaklaştırıldı
küçük çocukların elinde bile var artık lazerler .milletin gözüne , orasına burasına tutup eğleniyorlar :) aksam kaldırımda yürürken önünüzde size eşlik eden kırmızı bir nokta görürseniz şaşırmayın yani. sürekli başıma geliyor ve genellikle kafamı kaldırıp yukarı baktığımda bütün dişlerini görünecek şekilde sırıtan bir ufaklıkla göz göze geliyorum .

Ok guzel bir bilgi fakat motosiklet formu ile baglantisi nedir sevgili uyeler?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Laser'in (Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation) ilk kez 1916 yılında Albert Einstein tarafından, fotoelektrik çalışmaları sırasında temelleri atılmıştır. Laser'in oluşturulabilmesi için gereken elektronik ve optik komponentlerin geliştirilebilmesi ancak 1959'da tamamlanmış ve Gould tarafından ilk laser makinası fikri ortaya atılmıştır. Maalesef işguzar ABD devleti, Gould'un patent başvurusunu geri çevirmiş, paralel çalışmalar yapan Bell laboratuarlarına öncelik ve kıyak sağlamıştır. Devam eden hukuki savaşı nihayet 1987'de Gould Amerikan hükümetine karşı kazanmıştır. Çalışan ilk Laser'i ise 1960'da Hughes araştırma laboratuvarlarında Theodore Maiman yapmıştır. Laser gibi güzel ve karmaşık bir sistemin belli bir bulucusu veya ilk yapanı olmaz aslında. Bu tür buluşlar takım çalışması ve belli bir birikimin sonucudur.

Bugün laserin bulunuşu diyen arkadaşımız konuyu açabilir mi acaba?

hırkıs benden önce koymuş yazıyı..:rendeer:
kalbimiz temizmiş aynı şeyleri düşünmüşüz..:cat:

küçük çocukların elinde bile var artık lazerler .milletin gözüne , orasına burasına tutup eğleniyorlar :) aksam kaldırımda yürürken önünüzde size eşlik eden kırmızı bir nokta görürseniz şaşırmayın yani. sürekli başıma geliyor ve genellikle kafamı kaldırıp yukarı baktığımda bütün dişlerini görünecek şekilde sırıtan bir ufaklıkla göz göze geliyorum .

hahaha sonuda saklanacak bişey kalmadı:cat:
işte o bendim..:mrgreen:

Son düzenleme:
lazer deyince bende kask markası olan lazer sandım daldım içeri saol bilgi içinn..

bende kask zannettım valla dedım herhalde ucuzladı yada yenı bı modelı cıktı motosohbetle alakasını anlayamadım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar