Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

evet geçiyoo hepsini geçiyoo hem de :queen: sen hayabusayı geçmeyi dene yanlış motora kafa tutmuşsun :queen: :queen: :queen:

hayabusayı kesin geçerim bak kalkışta.... o motor çok ağır bi motor ama kalktıktan sora tutabilene aşkolsun + action yok o motor da atletik bi yapısı yok yani R1 kadar viraj kabiliyeti yok.... ama 346 km gören arkadaşlarım da var hakkını yemiyim.

ama geçerim yani :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayabusayı kesin geçerim bak kalkışta.... o motor çok ağır bi motor ama kalktıktan sora tutabilene aşkolsun + action yok o motor da atletik bi yapısı yok yani R1 kadar viraj kabiliyeti yok.... ama 346 km gören arkadaşlarım da var hakkını yemiyim.

hayabusayı ben de sevmem çok hantal doğru söylüyorsun da sen var yaa bence hakikatten herkesi ve her şeyi geçersin bu gazla kanımca :queen: :queen: :queen:

hayabusayı ben de sevmem çok hantal doğru söylüyorsun da sen var yaa bence hakikatten herkesi ve her şeyi geçersin bu gazla kanımca :queen: :queen: :queen:

yaw sorma çok pis uyuz etti arkadaş... adamda 2005 1000 RR vardı onu sattı 0 R1 aldı alırım bak havanı dedim de çok kötü etti beni :bounce: daha yeni yani sabah saat 8:30 da E5 te durup durup kalktık çok kötüyüm... bi tatile iğtiyacım var :queen:

5-6 saniye önce başlayarak geçebilme şansını yükseltebilirsin ama genede geçebilirmisn emin değilim :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaw sorma çok pis uyuz etti arkadaş... adamda 2005 1000 RR vardı onu sattı 0 R1 aldı alırım bak havanı dedim de çok kötü etti beni :bounce: daha yeni yani sabah saat 8:30 da E5 te durup durup kalktık çok kötüyüm... bi tatile iğtiyacım var :queen:

:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: ayy sabah sabah koptum koptum :queen: :queen: :queen: :queen:

yaw yok hata falan değil :queen: forumda geriye giderseniz sizi kimse tutamaz falan diyodu biri... biyerde okudum da aramadım şimdi :) ama geçemedim yani R1 i kalkışta deneyimlerimi yazıyorum :queen:

Rs 125 için söyleniyordu o galiba:mrgreen: kalkışta tokatlıyor gibisinden:mrgreen::)

Runner vxr 200 de her şartta cbr'ye toz yutturuyor ki dikkat ben buradan şu anlıyorum:"Runner'lar r1,1000r, hayabusa gibi bilimum ss'leri geçer":queen::queen:
Ama r1 ile yarışmaktan korkmamış, cesaret göstermişsin yani seni tebrik ederim:cat:

arkadaşlar bnm mtorum henüz 470 km de 500 km de mi ilk bakımı yaptırıyım yoksa 1000 demi ve bnm viteslerle ilgili prblemim var ilk günler cok düzgün calışıyordu şimdi 2 den 1 e attırırken motor boşa geciyor vitese bassamda atmıyor elimi biraz debriyajdan cekiorm tak diye bir ses geliyor ancak öyle atıyor sizde aynı prblemi yaşıyormusunuz
ve sinyallermin 1 tanesi yamuk içnde lastik gbi birşey var ne kdr takmyaa calışsamda aynen geri geliyor bi arkadaşım bndede oluyor hep dedi ...
ve rolantinede 2000 yada 1800 de calışıyor ve diger cbr lar gibi bir depo bnzinle 300 km gitmiyor 175 km fln yapıyor anca motorum daha 1 aylık felam 0 aldım cvplarınızı bekliyorm şimdiden tşk ...

arkadaşlar bnm mtorum henüz 470 km de 500 km de mi ilk bakımı yaptırıyım yoksa 1000 demi ve bnm viteslerle ilgili prblemim var ilk günler cok düzgün calışıyordu şimdi 2 den 1 e attırırken motor boşa geciyor vitese bassamda atmıyor elimi biraz debriyajdan cekiorm tak diye bir ses geliyor ancak öyle atıyor sizde aynı prblemi yaşıyormusunuz
ve sinyallermin 1 tanesi yamuk içnde lastik gbi birşey var ne kdr takmyaa calışsamda aynen geri geliyor bi arkadaşım bndede oluyor hep dedi ...
ve rolantinede 2000 yada 1800 de calışıyor ve diger cbr lar gibi bir depo bnzinle 300 km gitmiyor 175 km fln yapıyor anca motorum daha 1 aylık felam 0 aldım cvplarınızı bekliyorm şimdiden tşk ...

Bu bir sorun değildir. Her motorda böyle bir durumla karşılaşabilirsin... Debryajı çok fazla sıktığın için oluyor sanırım. Kullandıkca alışırsın...

İlk vitesli motorun sanırım Kazasız belasız sürüşler... :rendeer:

evet kronik bi problem vites olayı benzinide kafana takma rodajda çok yakıyor diye biliyorum:)ve hoşgeldinnnn

ya arkadaslar bu gun motor benı korkuttu bı kaza yaparsak mahvoluruz yaaa.. depryajla aynayı tutan alımınyumparcayı aldırdım 75 lıra aman sakın dusmayın kaza yapmayın 75 lıraa..........:pr:

keser
öyle vallahi kimseye kaza bela vermesin ama SS e geçiş olduğu için granaj sinyal fiyatlarınada yawas yawaş geçiş yapıyosun işte:):):)

s3ns4t10n
yanlış hesaplamış olabilir hım birde cbr 90-95 bin yakmıyor diye biliyodum ben fazla yakıyor yani yanlışsam güncelleyin beni:)bir depo 25 liraya doluyo 240 km fln anca yapıyor 300km gitmesi biraz zor:silent:

tugcetugce
Çok fazla hayal kurma üzülürsün sonra bak:mrgreen::p

gemliğe bende gelsem diyorum ama gece dönüş nasıl olur acaba:p
ultra ukala gece sıcaklığı hakkında bi bilgin varmı dönerim olmadı gece geri.sıkıldım valla.okur okumaz cvp yazarsan sevinirim ona göre çıkarım buradan.
bu arada bursadan kimler gelecek?

bide nieye gece ayarladınız çok merak ettim.gündüz gözüyle görseydik keşke.gece görmediydim buda böle olur bakam artık.gece esiyor deniz.yazın genelde oralrda olduğum için biliorum.

Son düzenleme:
gemliğe bende gelsem diyorum ama gece dönüş nasıl olur acaba:p
ultra ukala gece sıcaklığı hakkında bi bilgin varmı dönerim olmadı gece geri.sıkıldım valla.okur okumaz cvp yazarsan sevinirim ona göre çıkarım buradan.
bu arada bursadan kimler gelecek?

bide nieye gece ayarladınız çok merak ettim.gündüz gözüyle görseydik keşke.gece görmediydim buda böle olur bakam artık.gece esiyor deniz.yazın genelde oralrda olduğum için biliorum.

Kusura bakmayın geç cvp yazıyorum..Dün gece kumla'daydım İzzet kaptan'a gidemedim...Şöle bir düşüncem var...GSR kullanıcıları ortak bir organizasyon yapmışlar görüm 19 tane GSR vardı...Biz de sanırım böle bir organizasyon yapabiliriz.Ve daha da kalabalık oluruz...Motoru aldığım ilk gün Bursa'ya İskender yemeğe ve Uludağ'da serinliğin keyfini çıkarmaya gelmiştik İstanbul'daki arkadaslarım ile GÖRKEM_ERTECH ve Bursa'dan Okan ile...Yine böyle bir Yalova Bursa Turu atabiliriz ne dersiniz?Yazın tatilde?Bir haftasonu hatta çadırlarımızı da alır bir gece konaklamalı koskoca hafta sonu gezeriz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar