saat kacta geldın kuzum sen
19.45 civarı birader:salut:
saat kacta geldın kuzum sen
19.45 civarı birader:salut:![]()
beklesetdın yakalardın bızı bızde senı
oraya gıdıp ola bakıp gecmekle olmuyor bu işlerr
mersin motorcuları olarak 19 mayıs genclık ve spor bayramını kutlamak bırlık ve beraberlıgımızı göstermek ıcın haydı motorcular konvoya pzartesı saat de stadın önunde bulusmak uzere....
(saat ı bugun bıldırcez)
r:yazcam bı örenseydımmmmm
selamlar,
artık bende motosiklet alarak ve kullanmaya başlayarak olaya dahil olmak istiyorumgördüğüm kadarıyla gruptaki arkşlar oldukça tecrübeliler konu hakkında, bende çok kararsızım, mersin şartlarına, bütçeye ve yeni başlayan birine en uygun motor(scooter istiyorm) hangisi olabilir arkşlar?
hımm bide motorla beraber aksesuar ve giyim kuşam olarak neler almak zorundayız bunların maliyeti ne kadar olur?
bu arada adım barış![]()
selamlar,
artık bende motosiklet alarak ve kullanmaya başlayarak olaya dahil olmak istiyorumgördüğüm kadarıyla gruptaki arkşlar oldukça tecrübeliler konu hakkında, bende çok kararsızım, mersin şartlarına, bütçeye ve yeni başlayan birine en uygun motor(scooter istiyorm) hangisi olabilir arkşlar?
hımm bide motorla beraber aksesuar ve giyim kuşam olarak neler almak zorundayız bunların maliyeti ne kadar olur?
bu arada adım barış![]()
arkadaslar saat bellı oldu saat 15:00 de stadyumun önundeyız![]()
tekrardan hoşbulduk,
valla benim bütçem biraz kısıtlı 3500 ytl civarı diyebilirim. fakat benim araştırmalarıma göre bu bütçeyle çokda kaliteli takılamam heralde. artık 2. el filanda olabilir. ilk araştırmama göre en çok beğendiğim scooter honda dylan 150cc lik motor. ama 5500 ytlmiş.
kendimi tanıtmaya gelince, mezitlide oturuorm, pozcuda çalışıorm. b sınıfı ehliyetim var motor tecrübem hiç yok.
yürekçe, motor için bize uğra demişsin, nerde bulabilirim sizi?
teşekkürler.