ist mt Haydi Tophane'ye Şenlik Var :) 14.05.2008 saat: 21:00 Çarşamba

evet arkadaşlar bu akşam tophanedeyiz herkesi bekliyoruz biraz acele açılmış bir topic oldu ama artık kısmet kim gelirse :)

gelmeyen çok şey kaçırır mt den arkadaşımız rola'dan dans show olacak göbekten şeker yemeler falan hadi gösteri beleş :queen::queen::queen:

Katılım Listesi

1-erdincpolat:cat:
2-jackaan:cat:
3-rola:cat:
4-em-vtec:cat:
5-istburak:cat:
6-?sen :cat:
7-?o:cat:
8-?bu:cat:

Son düzenleme:
:queen:manyakmısın olum ne çayı :)
ben termosu hazırladım dışarda oturcam
ordan konuşuruz siz içerde çey içersiniz ben termos tan

herkes hesabını öder :p bu yazıdan sonra kimse gelmiycek :p heralde :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tuh yaa ne para ne benzin caddebostanda toplanıyoruzda millet ohhh diyo nerdeeee bilseler motorları iterek getiiriyoruz bizim millet evinde cadde tayfası maalesef fıss cıktık bu sefer baska sefere eminim guzel gecer iyi eglenceler abi ekmekde gotur giderken ama Allah askına motorunun koluna as koptum o gun yaaa

tuh yaa ne para ne benzin caddebostanda toplanıyoruzda millet ohhh diyo nerdeeee bilseler motorları iterek getiiriyoruz bizim millet evinde cadde tayfası maalesef fıss cıktık bu sefer baska sefere eminim guzel gecer iyi eglenceler abi ekmekde gotur giderken ama Allah askına motorunun koluna as koptum o gun yaaa

kanka napıyım ne bagaj ne topcase nereye koyıyım:mrgreen:

millet biz topoşhanedeyiz. işi olmayan gelsin. taytını giyen gelsin

Ufff ya :pr:

Abi şimdi yeni girdim eve, daha yeni gördüm konuyu :pr:

Keşke daha önceden haberim olsaydı özledim sizi ya :pr:

tophaneden ayvalık görüntüleri

Son düzenleme:
ohhh götürün tostları :) insan bi giderken alo der. 148 kiloda değiliz ama :p neyse hadi iyi eglenceler...

olum kaan sana benim hesabı kitleyemedim ama neyse bidakine inşallah:p yaa bu arada yukarıda kulan yapan arkadaşın şuan elleri alçıda malum kırdım:queen: yine keyifli bi buluşmaydı teşekkürler heee bu arada yukarıdaki göbek kimin halan çözemedim öööööö kıllı kıllı iğrenç :):):)

olm bıdaha kıne hem hesabı kıtlerım hem anahtarını alırım akıllı ol ona gore
sen yarın gelırsın dıscorıuma bak nasıl hesabı kıtlıyorum sana

mahşeri bi kalabalık wardı :D günler öncesinden haber verildiği için millet yığıldı tophaneye :D

Valla gelirdim ama motor aldım diye yaptığım toplantıya gelmeyen ikili ay üçlü :)
yüzünden gelmedimhıııııııııııııh:)

GKN

erdinç im msjını aldım, burak sapığıda aradı zati, gelemedim uzaklardaydım:cherry:
kayıplardasın, seni görim bi ara..:wiinkk:

üstteki resimlerin çekildiği geceyi düşündüm şindi, ne geceydi ama, iyi eylenmiştik gerçekten:mrgreen:

walla o gece fenaydı gökhanım
ya ben karşıda bagcılar tarafındaydım arkadaşlar buluşalım dediler açtık aceleyle bir topic gelmeyenlere ırgın falan değiliz

özelliikle tuçi :) motorun hayırlı olsun a-topiğii biliyordum ama o gün motor bende değildi gelmek isterdim buluşmaları kaçırmamaya çalışıyorum ki olursa olsun

yuvacık gezisinde artık hasret gidericez galiba

erdinç im msjını aldım, burak sapığıda aradı zati, gelemedim uzaklardaydım:cherry:
kayıplardasın, seni görim bi ara..:wiinkk:

üstteki resimlerin çekildiği geceyi düşündüm şindi, ne geceydi ama, iyi eylenmiştik gerçekten:mrgreen:

olm o gün bombaydı zaten :queen:
M'in elinde gül sapı, senin trafikpolisi şeklin. benden oyun havası (şeker mevzusunu karıştırma)

harbi hiç o kadar eğlenmemeiştim bi ara yine yapalım:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar