rakamla yazılan 03 senın için eylül mü ? :silent: :queen: (ayshegul bitti gitti o zaman aysheguldun)
ayshegül veya frdndl farketmez ben eylülden beri üyeyim :wiinkk:
rakamla yazılan 03 senın için eylül mü ? :silent: :queen: (ayshegul bitti gitti o zaman aysheguldun)
dombalaaaaaaak onuda yiecek sandıno neki yeniyomu ? :mrgreen::mrgreen:
dombalaaaaaaak onuda yiecek sandın![]()
Gelmeden haber ver programımı kontrol edeyim![]()
hortlamış bir topicmiş yaw. bende ne diye bakmıştım.
ben onlar yerine cevap vereyim,Tabi ki olur. Motorlu motorsuz farketmez.Motosiklete gönül vermen yeterli. Hatta Vasco arkadaşımız seni evinden alıp evine bile bırakır.tüm İzmir Mt üyelerinin dikkatine motorsuz toplantıya katılsak olurmu . Eger bi sorun olmazsa gelirim ve sizde isterseniz bende aranıza katılmak istiyorum. bu ilk toplantım olacak . motorum var yasta tutuyo ama ehliyeti 2 ay sonra alacagım o zaman motosikletim le toplantılara katılacagım. yardım larınız için şimdiden tesekkürler:rendeer:
sanki iş adamısın da :farao:
Abi ben herzaman güncel bir kişiliğim biliosun :mrgreen:
Meşkul bir adamım![]()
tabi gelebilirsin :wiinkk: ama kova fırça ve deterjanla gel :cherry: motosikletleri yıkayacan yeni üyelerimize hoşgeldin partisi diyoruz biz buna :mrgreen:
ben onlar yerine cevap vereyim,Tabi ki olur. Motorlu motorsuz farketmez.Motosiklete gönül vermen yeterli. Hatta Vasco arkadaşımız seni evinden alıp evine bile bırakır.
allan kekosu meşkul değil meşgul o :queen::queen: