11.05.2008 Trafik Etkinliklerinde Tüm Motosikletlileri Ceyhan'a Davet Ediyoruz

selam arkadaslarrrr gercekten cok güzel bi organizasyon oldu ve sizler gibi cok saygı değer insanlarla tanıstıgım için mutlu oldum.herkesese seloyamaha80den selamlar kazasız belasız iyi günler iyi sürüşler
serkanım bizdende selamlar:rendeer: kendinize iyi bakın.
converterim geçmiş olsun aksilikler için, jönüm kendinize iyi bakın
güzel bir organizasyondu kaç motorcu vardı sayamadım, ama katılım çok iyiydi, antepten, osmaniyeden, kadirliden, kozandan ve adanadan tüm arkadaşlarımızla birlikte olma şansı yakaladık.katılan ve emeği geçen tüm arkadaşlarımıza ve ayrıca organizasyonu düzenleyen motorculuk ruhunu öne çıkarmaya çalışan emniyet teşkilatı mensuplarına çok teşekkür ederim.
hepinize sevgiler saygılar sunuyorum:rendeer:

sabah 06:00 da kalkacağım için resimler yarına özür:rendeer:

Son düzenleme:
Gaziantep İl Temsilcisi
güzel bir etkinlik oldu emegi gecen tüm arkadaşlara teşekürler Gaziantep MT olarak 10 motor 12 kişi olarak orda bulunmaktan büyük zevk aldık daha nice böyle etkinliklerde görüşmek üzere :cat::cat::cat:

ahmet herşey için teşekürler resimleri akşama yüklüyecem malum bugun pazartesi yogunluk:rendeer::rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
biri resimleri küçültsünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:queen:

Osmaniye İl Temsilcisi
Çok güzel bir etkinlikti, orada bulunmaktan büyük keyif aldım. Öncelikle Ahmet bey, polis memuru ergün abi ve ismini bilmediğim, organizasyonla ve bizimle ilgilenen diğer arkadaşlara, etkinlik boyunca orada bulunan ve bizlerle ilgilenen, sanki bir motorcu gibi konuşan, davranan ilçe kaymakamına ve emniyet müdürümüze sonsuz teşekkürler.

Emegi geçen herkese çok teşekkür ederiz.Gaziantep mt olarak olarak bulunmaktan büyük zevk aldık.Yorucu bir gündü ama herşeye degdi.Yusuf abimin emeklerine saglık bizim için kendini biraz riske attı ama çok şükür kazasız belasız evlerimize döndük.Sizleri bir arada görmekten büyük mutluluk duyduk.:)Organizasyonun yapılmasında emegi geçen herkese özellikle ahmet abiye teşekkür ediyorum.Bir sonraki buluşmada görüşmek üzere kalın saglıcakla :rendeer:

Güzel bir etkinlikti bu etkinliği düzenleyen ve katılma nezaketini gösteren arkadaşlarıma teşekkür ederim

Osmaniye İl Temsilcisi
Emegi geçen herkese çok teşekkür ederiz.Gaziantep mt olarak olarak bulunmaktan büyük zevk aldık.Yorucu bir gündü ama herşeye degdi.Yusuf abimin emeklerine saglık bizim için kendini biraz riske attı ama çok şükür kazasız belasız evlerimize döndük.Sizleri bir arada görmekten büyük mutluluk duyduk.:)Organizasyonun yapılmasında emegi geçen herkese özellikle ahmet abiye teşekkür ediyorum.Bir sonraki buluşmada görüşmek üzere kalın saglıcakla :rendeer:

Ali kardeşim bende orda bulunmaktan, sizlerle aynı masada oturup sohbet etmekten,sizleri görmekten çok büyük mutluluk duydum. Bende bir kez daha emeği geçenlere teşekkür etmek istiyorum. Keşke uygun alanlar olsaydı da daha güzel birşeyler yapabilseydim. Asvaltta ve beton zeminde kros motorla ancak o kadar oluyor.

img3639qx3.jpg

img3641us4.jpg

img3642kf8.jpg

img3644sp3.jpg

img3645hk5.jpg

img3646pw5.jpg

img3664eu5.jpg

img3708er3.jpg

img3715sx1.jpg

img3716vj6.jpg

img3718hl3.jpg

img3719ia4.jpg

img3724ty6.jpg

img3728lo7.jpg

img3732ew0.jpg

img3736cn6.jpg

img3740hz2.jpg

img3750xb3.jpg

img3754ds2.jpg

img3757hu0.jpg

img3761tm0.jpg

img3763rv5.jpg

img3765yp0.jpg

img3769cq9.jpg

img3783or6.jpg

Adana İl Temsilcisi
gerçekten çok keyifli ve bol katılımlı bir toplantı oldu.emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkürler.sevgilerimle.

arkadaslarrr gercekten emegi gecen arkadaslar tskr ederimm cok guzel bir gezi olduuu bizde katilmaktan cok mutlu oldukk organizasyonu yapan arkadaslarr tsr ederimm insallah bir dahakii organizasyonda bulusmak uzere

Yav yemekte tavuk olduğunu niye sölemediniz :mrgreen:

Anneler gününe denk gelmesi iyi olmadı, sonraki böyle güzel gezilerde buluşuruz inşallah

herkesin yüregine saglık süper bir organizasyon olmuş :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar