hahahaha valla koptum fotoya harbiden benziyo be :queen::queen:
Ooof of, hay şu ödevin... Kallavi bir ödev yapıyor olmasam ben de o resimlerde olacaktım![]()
güzelbirgün geçirmişiniz,resimlerden belli emekleriniz için teşekkürler
vay agalar güzel gezi olmuş tebrik ederim hayret mete vazgeçmemiş iyi![]()
Inşallah şımdılık motorsuz motorcu olan bendenız yaz sonunda sınav stresını cbr 125 üzerınde böle denız kıyısı olsun orman köşesı olsun güzıde mekanlarda atıcamGezılerın resımlerını koyup koyup aaahh ah dememıze sebep olan abılerımıze ablalarımıza da saygılar, teşekkürler
![]()
hahahaha valla koptum fotoya harbiden benziyo be :queen::queen:
Ooof of, hay şu ödevin... Kallavi bir ödev yapıyor olmasam ben de o resimlerde olacaktım![]()
Olcan'ı da aradık telefonu kapalıydı. Miskinlik yapılacak pazar günleri kapatmak lazım tabi.
Olcan birkaç gün önce aradı şantiyeye uğramak için, yarışa vs. gidiyoruz dediydi, dönüşte aradı ama işten çıkmıştım, göremiyorum ne zamandır! Passat teyze nasıl Olcan? :mrgreen:
super bır gezı :cherry::cat:
Söylesene kardeşim o anda, hem -19 dasın hem de yiğitliği elden bırakmıyor anında sarılıyorsun telefona, İkea'da da aynısını yaptın hesapta katakülliye getirdin.
Olcanımı senin yüzünden alamadık demek ki!
Beni ödemeli arama hayatta açmam, tekrar ararım ama.![]()
metehan abi harikasın resimlere koptum yaaaaa.
Güzel gezi walla ,özendik burdaa yaaa:salut:neden Ankara'da deniz yok yawr:Küstüm işte gezmiyorum
![]()
Amerikan Mesechusets Universitesi'nden bir arastirma heyeti, sibief kullanan pandayi gozlemlemek icin Turkiye'ye gelecekmis. Hazirliklarini hemen hemen tamamlamislar. Tasma, kapan falan...![]()
çok güzel bi gezi oldu ama akşam "benmi motor sürdüm motormu beni sürdü" ruh hali vardı, her eklemim titriodu o nası yol ölee :mrgreen: :mrgreen:
motora dağ tepe eğitimi veriorum öle büyüycek, kendi içinde o bi enduro :mrgreen:

çok güzel fotolar yaw walla gezide çok güzeldi tadından yenmedi ,Allah tekrarını nasip eder insallahHepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar, çok keyifliydi.
Babaçi plakayı kurtardığın ayrıca sağol abi o korku uzunca bi süre gider bana :mrgreen:
şilede anamın yerine gittik(valla tükkanın adı bu)
]