Motor sevdası Bitiyor..Elveda..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mevlutgs Motosikleti yazdığın mesajda düşman olarak göstermişsin. Düşmanın gibi görüyorsan kullanma. Ayrıca unutmayın ki İnsanın başına bir şey gelecekse nerde olursa olsun, gelir. Sinan ve Kenan SOFUOĞLU'nun ağabeyleri Bahattin'nede yaya halindeyken çarpan bir otomobil ölümüne sebep olmuştu.
Motosikleti bırakıp bırakmamak senin kararın, kimse seni zorla bindirmiyor. Motosiklet kullanan öldüde, Otomobil kullanan ölmedimi ??

arkadaşım ben hayırlı bi topic açtım bu topıc de tartışma yaratıcaksan yazmamanı RİCA EDİYORUM... ve mevlutgs sende hatrım için cevap verme kardeşim...

Bence kendini doğru tahlil ediyor ve bir karar veriyorsun, saygı duymak lazım.
Daha çok gençsin, ileride nice sağlıklı kararlar alacaksın. Motosikletin biryere kaçtığı yok ki :p

Aynı durum zaman zaman bendede oldu bundan 7-8 ay oncesı buyuk kaza geçirdim motor pert olmasına rağmen bana çok şükür tam korumadan dolayı birşey olmadı, kazada 8-6 karşı taraf suçluydu ama benimde tecrübesizliğim vardı. şimdi diyorum kendi kendime şimdi aynı durum olsa vururmuydum? Tabiki hayır. Motor Türkiye şartlarında elbette tehlikeli insanlarımız cahil bu konuda. Ama 8 ay geçmesine rağmen yapamadım motorsuz kısa surelı soğudum ama bu aşk hiç bitmedi.

Allah biz motorcu kardeşlerimize kaza bela vermesin, Araba sürücülerini 2 koruyorsa bızı 22 kere korusun. Kararın mantıklı ama bu sevda bitermi orası meçhul.

Forumdan Uzaklaştırıldı
canım benim niye tartışıyormuşsun?
ceza yesen iyi mi olcak.

neyse öpüyorum seni kırma senden 10 küsür yaş büyük abilerini ok.

yok abicim zaten kırmaya gerek yokta... keşke ceza yesemde bana birşey olmasa... motor ömrüm boyunca ceza yiceğmi bilsem bana birşey olmucağnı bilsem motoru zaten bırakmam...

Bence kendini doğru tahlil ediyor ve bir karar veriyorsun, saygı duymak lazım.
Daha çok gençsin, ileride nice sağlıklı kararlar alacaksın. Motosikletin biryere kaçtığı yok ki :p

teşekkür ederimm cewabın için kısa öz ve gayet güzel...:rendeer:

Aynı durum zaman zaman bendede oldu bundan 7-8 ay oncesı buyuk kaza geçirdim motor pert olmasına rağmen bana çok şükür tam korumadan dolayı birşey olmadı, kazada 8-6 karşı taraf suçluydu ama benimde tecrübesizliğim vardı. şimdi diyorum kendi kendime şimdi aynı durum olsa vururmuydum? Tabiki hayır. Motor Türkiye şartlarında elbette tehlikeli insanlarımız cahil bu konuda. Ama 8 ay geçmesine rağmen yapamadım motorsuz kısa surelı soğudum ama bu aşk hiç bitmedi.

Allah biz motorcu kardeşlerimize kaza bela vermesin, Araba sürücülerini 2 koruyorsa bızı 22 kere korusun. Kararın mantıklı ama bu sevda bitermi orası meçhul.

büyük geçmiş olsun öncelikle... evet teşekkür ederim... bende çok düşündüm bırakıyım bırakmayım... ama bişey yazdım o duyduğum şey için bu kadar soğudum ayrıca... Allah herkeze hayırlısını nasip etsin...

Son düzenleme:
Arkadaşlar.................

Kardeşimiz bir karar almış ve bunu bizimle paylaşmış...
Lütfen mesajlarınız kırıcı olmadan yazılsın..

Forumdan Uzaklaştırıldı
üzülme büyüyünce binersin

zaten üzülmüyorumki hayırlı bir karar verdiğim için mutluyumda hiç değilse artık ailemin aklı kalmıcak Annem üzülmücek... kız arkadaşımın aklı bende kalmıcak gayette harika birşey... :rendeer: we benzin param cebime kalıcak:p

bilmiyorum seni biri bu isimle sinir ediyodu foruma geldiğim gün ordan görmüştüm :p=))

Fazla kasinma sende o dedigin fulish isimli isbirlikci ajan banlandi:mrgreen:

Allah'ına kurban olurum senin Latif.. :rendeer:

Beni sizler var ettiniz abicim iyiki varsiniz...:p

Arkadaşlar.................

Kardeşimiz bir karar almış ve bunu bizimle paylaşmış...
Lütfen mesajlarınız kırıcı olmadan yazılsın..

+ 111111

Forumdan Uzaklaştırıldı
Fazla kasinma sende o dedigin fulish isimli isbirlikci ajan banlandi:mrgreen:

Beni sizler var ettiniz abicim iyiki varsiniz...:p

+ 111111

seni biz var ettik biz yok ederiz YOK OL:p

puhahahahahaha hah tamam evet fulish di=)):p:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
evlenene kadar motora devam hele cocuk oldumu paydosss

=)) bi süre motordan uzak olmak en iyisi... bakarım eğer olmazsa tekrar alırım zaten sattığım motor benim parayıda bankada saklarım birikim yaparım eğer tekrar istersem alırım...

arkadaşım ben hayırlı bi topic açtım bu topıc de tartışma yaratıcaksan yazmamanı RİCA EDİYORUM... ve mevlutgs sende hatrım için cevap verme kardeşim...

Kardeşim anlatmak istediğim her şeyin motosiklete bağlı olmamasıdır. Tartışma çıkaracak bir mesaj yazmadım. Hakkında hayırlısı olur inşallah.

Korkunun ecele faydası yoktur..
İnsanoğlunun başına Allahın takdir ettiğinden başka bişey gelmez,

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kardeşim anlatmak istediğim her şeyin motosiklete bağlı olmamasıdır. Tartışma çıkaracak bir mesaj yazmadım. Hakkında hayırlısı olur inşallah.

saol kardeşim teşekkür ederim ama olsun genede laflarımıza dikkat edelim... benim hayatım motora bağlı birazda çünkü ben hergün gezmek için saatlerce motora biniyorum oraya buraya gidiyorum sırf gezmek için... o yüzden bırakmayı tercih ettim bide...

zaten üzülmüyorumki hayırlı bir karar verdiğim için mutluyumda hiç değilse artık ailemin aklı kalmıcak Annem üzülmücek... kız arkadaşımın aklı bende kalmıcak gayette harika birşey... :rendeer: we benzin param cebime kalıcak:p

Şu gençliğin anlayışına valla bitiyorum be..:p

Sevdiklerini, ailesini düşünürken bile ekonomik fikirli ya....:cat:
Benzin parası aynen cepte...:queen:

saol kardeşim teşekkür ederim ama olsun genede laflarımıza dikkat edelim... benim hayatım motora bağlı birazda çünkü ben hergün gezmek için saatlerce motora biniyorum oraya buraya gidiyorum sırf gezmek için... o yüzden bırakmayı tercih ettim bide...

motorcu adam gezmek icin motora binmez:farao::farao::farao:

motora binmek icin gezer:bounce: :bounce: :bounce:

(tartisalim acilalim taylan :queen: )

Forumdan Uzaklaştırıldı
Korkunun ecele faydası yoktur..
İnsanoğlunun başına Allahın takdir ettiğinden başka bişey gelmez,

demirden korksak TRENE BİNMEYİZ... 2 tekerden korksak hızı sevmeyiz... bunu korktuğum için değil beni sevenleri düşündüğüm için yaptım yani bi nevi FEDAKARLIK... ailem ve kız arkadaşıma değer...

Şu gençliğin anlayışına valla bitiyorum be..:p

Sevdiklerini, ailesini düşünürken bile ekonomik fikirli ya....:cat:
Benzin parası aynen cepte...:queen:

puhahahahahaa=)) yok bea abicimm o bahane ben herşeyimle aç bırakmam motorumu gene benzin alırım ama işte ne biliyim:p

motorcu adam gezmek icin motora binmez:farao::farao::farao:

motora binmek icin gezer:bounce: :bounce: :bounce:

(tartisalim acilalim taylan :queen: )

Bakkk LÜTFÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ ABİİİİİ:pr: :p:p =)) puhahahahaha :p=)) zaten sırf motorla gezmeyi sewdiğim için motorla geziyorum :p=))

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar