Kanuni Kanuni Caracal 200 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

:queen:

aslında bu tarz (chopper,cruiser)motosiklet'lerde koruma demiri pek olmaz ama caracal'da var :p sonuçta klasik bir motosiklet'o olanlarda var ama!!benim hoşuma gitmiyor solmyr arkadaşımızında dediği gibi biçer döver gini maşşalah :) ben hem sisi'yi hemde koruma'yı çıkardım...

sis barsız güzel durmuş.yazıları senmi söktün kendimi söküldü arkadaşım.birde jantların çok güzel duruyo ne ile temizliyosun

benim arka janta servsin hatası yüzünden bir asit bulaştı bidaha parlatamadım .ne kullanmak lazım anlamadım???

yardımcı olursan sevinirim

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
caracal''yazılarını ben söktüm..jantları ben gaz yada mazotla motoru yıkamadan önce fırçalarım(arka jantı)..kir tutmuyor böylece :cat: asite çare bilmiyorum aslında gazla çıkması lazım uğraşman gerekebilir tabi yada kalın pasta kullanadabilirsin. ben biraz titizimdir :wiinkk:.benimde depo morelimi bozdu sol tarafında derin çizik var!!

caracal''yazılarını ben söktüm..jantları ben gaz yada mazotla motoru yıkamadan önce fırçalarım(arka jantı)..kir tutmuyor böylece :cat: asite çare bilmiyorum aslında gazla çıkması lazım uğraşman gerekebilir tabi yada kalın pasta kullanadabilirsin. ben biraz titizimdir :wiinkk:.benimde depo morelimi bozdu sol tarafında derin çizik var!!

tamam arkadaşım çok teşekkürler.gazyagını deneyeceğim yarın.bakalım nasıl olcak.olmazsa birde pasta atarım.dizlik depoyu çizdi demiştin.bende dizlik bakıyorum şuan ama aldığımda depoya dokunmaması için ne yaparım onu düşünmeye başladım şimdiden

Forumdan Uzaklaştırıldı
tamam arkadaşım çok teşekkürler.gazyagını deneyeceğim yarın.bakalım nasıl olcak.olmazsa birde pasta atarım.dizlik depoyu çizdi demiştin.bende dizlik bakıyorum şuan ama aldığımda depoya dokunmaması için ne yaparım onu düşünmeye başladım şimdiden

dizliğin depoya temas ettiği yere ince,küçük bir kavçuk yapıştırmak (dizliğe)çare olabilir.:cat:

Konu cbf nin veya caracal ın hangi ülke menşei olduğu değildir...
CBf sadece eğim de değil düz yolda da 120 km / saat hızı görür.
Tecrübe ile sabittir...
CBF güvenilir , kullanımı çok konforlu lazım olduğunda da hız lı ve çevik bir makinedir...
Düz yolda cbf de 100 km / saat hızı göremeyen ,kusuru ilk önce kendin de sonra yaptığı rodaj da ve periyodik bakımlar da yapılan işlemler de arasın...

sana laf yetısmtırmekle ugrasmayuıp buranın kanuni caracal 200 topıcı oldugunu belırtırım

benımde arka jantta leke oldu ve cıkmıyor .

arkadaslar bu arada sinan sofuoğlu abimizi kaybettik tüm motosiklet camiasının başı sagolsun

Son düzenleme:
sana laf yetısmtırmekle ugrasmayuıp buranın kanuni caracal 200 topıcı oldugunu belırtırım

benımde arka jantta leke oldu ve cıkmıyor .

arkadaslar bu arada sinan sofuoğlu abimizi kaybettik tüm motosiklet camiasının başı sagolsun

ne yani ; caracal motosiklet i olmayana yasak mı ? bu topik ...
Zaten Caracal ı da tartışmadım seninle...
madem ki caracal topik i burası ..
CBf yi sen niye konu ediyorsun?
Çin lini güle güle kullan Allah kaza bela vermesin.
Ayrıca,yazdıklarım büyük ihtimal le işine gelmedi..
Diken siz gül bahçesi olmuyor işte ne yaparsın !!!!!

Son düzenleme:

svd

Forumdan Uzaklaştırıldı
.

dizliğin depoya temas ettiği yere ince,küçük bir kavçuk yapıştırmak (dizliğe)çare olabilir.:cat:

yok care olmuyor. ama bunu dizliğe yaparsan daha iyi olur ayrıca deponun goruntusunu bozmamıs olursun

Forumdan Uzaklaştırıldı
yok care olmuyor. ama bunu dizliğe yaparsan daha iyi olur ayrıca deponun goruntusunu bozmamıs olursun

depoya dememiştim zaten!dizliğe demiştim bu yöntemi uygulayacam yarın..bakın dizlik ne hale getirdi depoyu :pale: sizce depoya ne yapabilirim basitinden :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
tabelacının birine git aynı gümüş renk folyolar var yazı falan yazdıkları,ondan küçük bi parça kesip yapıştırabilirsin:cat:

aslında dediğim folyonun siyahından tam oraya gelecek şekilde bi şekil kestir böyle avayip bişeyler oluyo ya su damlaları gibi falan,hem dizlik o folyoyu çizer çok çok depoya zarar vermez

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
tabelacının birine git aynı gümüş renk folyolar var yazı falan yazdıkları,ondan küçük bi parça kesip yapıştırabilirsin:cat:

aslında dediğim folyonun siyahından tam oraya gelecek şekilde bi şekil kestir böyle avayip bişeyler oluyo ya su damlaları gibi falan,hem dizlik o folyoyu çizer çok çok depoya zarar vermez

tamam bir deneyim :cat: acaba çıkartma felanmı yapıştırsam daha iyi olmazmı??? :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
benim dediğimde çıkartma ama kafana göre şekil kestirirsin,zaten aynı renk yapıştırma varsada şöyle 3 cm e 3cm kare bi parça kurtarır öbür tarafada kes aynı yere yapıştır,dizlikler direk yapıştırmaya(folyoya) temas eder:cat:

hımmm bu fikirleri sevdim.deneyelim bakalım:)

kardağ bu arada nette gv 250 resmini buldum ona bakıyorum ama fiyatları ne göremedim??

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
benim dediğimde çıkartma ama kafana göre şekil kestirirsin,zaten aynı renk yapıştırma varsada şöyle 3 cm e 3cm kare bi parça kurtarır öbür tarafada kes aynı yere yapıştır,dizlikler direk yapıştırmaya(folyoya) temas eder:cat:

ilk işim bunu denemek olacak tşk kardağ:cat:

depoya dememiştim zaten!dizliğe demiştim bu yöntemi uygulayacam yarın..bakın dizlik ne hale getirdi depoyu :pale: sizce depoya ne yapabilirim basitinden :silent:

harbiden depo çok fena olmuş arkadaşım ya.dizlige acil müdahele şart

kardağ bu arada bu markanın servisi size otomatik olarak verildimi??

kardağ bu fiyat fena gelmedi bana. 7400 ytl. sizede gelecekmi bu modeller.seneye bakarsın alırız deneriz bir tane:))

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
evet yetkili satıcı ve servis olarak verildi,fiyat öyle ama size özel bişey olur heralde:cat:
bence çok güzel bi motor yani yakından incelemedim daha ama çok hoş duruyo

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet yetkili satıcı ve servis olarak verildi,fiyat öyle ama size özel bişey olur heralde:cat:
bence çok güzel bi motor yani yakından incelemedim daha ama çok hoş duruyo

ben birşey anlamadım ne motoru abi ne güzel!! biraz açında bizde bilelim yahuu :p

iyi bakalım servisin size verilmesine sevindim.
bu konuyu tekrar değerlendiririz:) mailini aldım .

ben birşey anlamadım ne motoru abi ne güzel!! biraz açında bizde bilelim yahuu :p

şu kanuninin yeni markası varya kardağ onu söylemişti.resimlerine baktım fena değil.torku ve gücü 250 cc için çok yüksek. fiyatıda 2 caracal parası.belki nasip ilerde büyütürüz,kardağ ustada bize servis konusunda yardımcı olur;)

kardağ yoksa bu motor enjeksiyonlumu ki?? bu kadar yüksek güce ve torka sahip??

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar