[Adana MT] 11 Mayıs 2008 Eğner Gezisi

Aaa lütfen öle yalnız bırakıyomuş havası doğmasın .. Kanuni eğitim tırı dedi ahmet abi sorgusuz geldik. Bu hafta öyle oldu malesef.. Çarpıtma olayları cengüz abii :p

tequ gelmek isterdik ama bizi size yanlış tanıttılar.bu yüzden sadece sessizce izliyoruz.teker yapmaya devam Tequ

tequ gelmek isterdik ama bizi size yanlış tanıttılar.bu yüzden sadece sessizce izliyoruz.teker yapmaya devam Tequ

walla bilader inan ben seni tanımam bile..ne iyi ne kötü.. Kimseden senle yada sizle ilgili birşeyde duymadım...Dilersen atla gel bizim kimseyle bir sorunumuz,problemimiz yok. Kapımız herkese açık:cat:

Tedbirli gidin, bugün iyi yağmur yedim oralarda. Hala titriyorum :salut:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tamam maliş sinir yapma gidin bir güzel eğlenin gözü olanın gözü çıksın hani dedim ne kadar kalabalık olursak o kadar etkileyici olur babında düşündüm kimsenin darılmasına alınmasına gerek yok sonuçta bi büyük bir camiayız

azgurbuz haklısın ceyhanın yağmuru meşhurdur bol suludur iki kere yedim

Tedbirli gidin, bugün iyi yağmur yedim oralarda. Hala titriyorum :salut:
valla sabah kalktığımda yağmur yoksa töbe tedbir almam :p Yolda yersek yağmuru sağlık olsun :p
tamam maliş sinir yapma gidin bir güzel eğlenin gözü olanın gözü çıksın hani dedim ne kadar kalabalık olursak o kadar etkileyici olur babında düşündüm kimsenin darılmasına alınmasına gerek yok sonuçta bi büyük bir camiayız

azgurbuz haklısın ceyhanın yağmuru meşhurdur bol suludur iki kere yedim

Kırdın beni :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar