Derbi DH 2.0 - Motorlu Dağ Bisikleti

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu günleride mi görecektik...Bakalım daha neler çıkacak..Paylaşım için sağol Skullhunter

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Şehiriçi, yazlık yerlerde çok kolaylık sağlar. Orjinal bir motorlubisiklet olmuş!

İsmi dowbhill den geliyormuşTğrkçesi tepe aşağı.Hani bisikletlerle bi tepeye çıkaıyolar sonra ordan hoplaya zıplaya iniyorlar ya.İşte ona benzer aktivitelerde kullanılmak üzere tasarlanmış diye düşünüyorum.Ayrıca 100cc ise en azından 7-8 beygirdir ki 40kg lık ağırlığı ile, düzlükte kullanmakta çok eğlenceli olur diye düşünüyorym

yakında başlık açılıp modifiyelisini duyarsak şaşırmayın da fiyatı ne kadar acaba

evet benimde dikkatimi çekti şimdi , pedal olsun olmasın kimse 40 kg lık ib ağırlığa pedal basamaz , bassa da zevkli olmaz...

Pedaldan ziyade ayaklık sanırım

Bu günleride mi görecektik...Bakalım daha neler çıkacak..Paylaşım için sağol Skullhunter

Yahu anlamadım neden bu kadar şaşkınlık :silent: motorlu bisikletler önceden de vardı ki

Hatta bi hatıram bile var
Sene 1996 falan,bi yerlerden motosiklet sesi geliyor sonra bi bisikletli arkadaş arkasından da cocuklar koşturuyor :queen: Bisiklet meger motorluymuş:queen:

Hem Biz bunu daha önce icat etmişiz :cherry::cherry:

53179410cs4.jpg

53179412po9.jpg

Bu tür bir süredir var. Üzerindeki komponentlerin çogu bisiklet parçaları ve sınıflarının en üst modelleri diyebiliriz. Bisikletten farklı olarak bir de motora sahip. Sadece iniş yapacaksanız bisiklet üzerine tanımam ancak genel arazi sürüşünde bu alet herşeyi öldürür. 40 kiloya 10 bg falan verebiliyorsa of...

CCye bakıp fiyat ummayın. 11-12 bin ytlden ucuz olacagını sanmam. Motoru olmasa, uzerindeki komponentler + kadro ile beraber, bisiklet olarak 10 bini bulur zaten. Bence süper bir hobi aracı.

Edit: Bu arada derbi çok şık bir tasarım kullanmış. Havalı shock yerine yaylı daha uygun olabilirmiş. Hoş o zaman da kiloya uygun yay bulmak gerekirdi

Son düzenleme:
Valla ben beğendim.Arazide yanına yaklaşılmaz motosikletle.Bi de pedalları olsa süper olurmuş.

ya bende cok begendım harbıden güzel bi tasarımı var fıyatı nedır acaba??

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motoru satıp bundanmı alsak 40 kg 7 bg süper olur valla depo 3 lt kadarsa manyak olur ortalama 80 - 90 km hızlara ulasabilir..(scooter dan fikir yürüterek bu mantığa ulastım)

Ben önceden gördüm

Benim de cocukluk hayalimdi dogdugum yerde ( Bulgaristan ) chooper tarzı bizikletimv ardı bilen bilir o balkancelerin koltugunun altında bir alan kalıyor amcam oraya motor koymus geciyordu ilk gördügümde 20 yıl once falan cok ozenmiştim :D :pr:

ben bunun teknik özelliklerini çok merak ettim doğrusu, ama fiyatı da bi 3-4 bin ytl vardır heralde :(

ya mükemmel türkiyeye ne zaman gelecekkk ????? çok beğendim bennn

ya bana acil lazım ne zaman geleceği bunu alıcamm

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar