- Konu Yazar
Okulun bahar şenliklerinden dönerken İstanbul'u gece bomboş bulunca fırsat bu fırsat fotoğraf makinasının bitik pilinin son 8-10 pozunu Sultanahmet'te bomboş yollarda değerlendirdim. Yolu uzatabildiğim kadar uzattım.
Avcılar-K.Çekmece-Florya'dan sahil yolu-Kumkapı'dan yukarı Sultanahmet-fotoğrafları çektikten sonra Sirkeci-Beşiktaş-Köprü-ilk çıkıştan Beylerbeyi'ne iniş-Çengelköy malesef geldik.
Fotoğrafları 00.30 civarı çektim. Az öncede eve girdim uykuda yok. 8-10 pozdan net çıkan 7 tanesini paylaşayım istedim. Pil bitmeseydi hala yoldaydım. Çek çek bitmez. Bir gece tam dolu makinayla çıkmak lazım. Hele Beylerbeyi'nde tam köprünün ayağında bir kaç fotoğraf çekebilseydim süper olacaktı. Sağlık olsun.
Ama İstanbul'u gece gezmek acayip zevkliymiş. Trafik yok. Arkadan git diye sıkıştıran yok. Bütün yolu 60 la geldim. Mis gibi. Birde Beşiktaş'ın yolları acayip bozukmuş. Dur-kalk giderken anlaşılmıyor. Yol boş olunca anlıyor insan.
Devriyeyi sorunsuz tamamladım. Asayiş berkemal. İyi geceler.
Ama İstanbul'u gece gezmek acayip zevkliymiş. Trafik yok. Arkadan git diye sıkıştıran yok. Bütün yolu 60 la geldim. Mis gibi. Birde Beşiktaş'ın yolları acayip bozukmuş. Dur-kalk giderken anlaşılmıyor. Yol boş olunca anlıyor insan.
Devriyeyi sorunsuz tamamladım. Asayiş berkemal. İyi geceler.