ben çocuklara kızmam kızamıyorum çünkü onları anlıyorum çünkü bende çocuktum . apartmanda iki çocuk var motorun hep üstündeler ama bir gün bile kızmadım onlara, gittim branda aldım hiç ihtiyaç yokken şimdi çıkamıyolar üstüne ne zaman sokakta görsem bindiririm onları büyük olanının plastik üç tekerlekli motosiklet şeklinde biskleti var ,değişelim diyorum yok diyo vermiyo kendi bisikletiniyav kirletmeleri kurcalamaları bişey değil de Allah korusun devirler altında kalırlar diye korkuyorum o yüzden alırım orta sehpaya çekerim brandayı oh kafam rahat.
senin cbf 150 ni napsın bebeler sende he...
abi değil,ablaee dedim ya,öğretmen yorumu oldu bu diye,öğretmenim :wiinkk:
mete_han'nın dedikleride doğru şimdi,köyde,küçük şehirde,ksabada yada İstanbul'da yetişen çocukların terbiyesini birbiriyle kıyaslamak saçma olur,olanaklar,arkadaşlar,şans,eğitim,ortam...bu faktörler devreye girince farklılıkler çıkıyo ortaya.yinede küfürbaz,terbiyesiz diye ona aynı şekilde karşılık vermek yanlıştır...
şeker portakalı senmisin...beni nihayetinde anlayacak yegane kişisin...az buçuk Hanımköy tarafından Entep liyim...inan buraya atansan falan bu çocukları zaptedmek çok zor...bu kapı önü çocuklarının abi ve ablalarıda okulda öğretmenlerine saldırıyor...ben biliyorum şahidim...en azından Anadoluda öğretmene saygı vardır...burda yok...inan buna...saygılarımla...ha bu çocukların anası babasıda cahil...çocuğun günahı nedir oda ayrı mesele...
Son düzenleme: