Nasipse orda olcaz komtanım::asker::
kimse korkmasın tırsmasın emir komuta bende....:queen::queen::queen:yaw şimdi toplantıya gelecem ama
forrapım alacağı tekmilden sonra
bize YAT-SÜRÜN-KALK eğitimi yaptırırsa nolcak ha?:cyclopsan
ben tırsıyom valla bu göbekle o eğitimi yapamam ben :silent:
acaba bu toplantıdan FİRARmı etsem ha:queen::queen::queen:
Davut emir komuta zincirini atlamayalım ama![]()
geleyim de az cengiz abinin başını ütüleyim
erhanım yoksa sen tezkereni almış bir asker olarak sanırım kendini hür general olarak zincirin tepesine yerleştirdinnn.....onunda kolayı var nasıl olsa 41 yaşına kadar her ne kadar yazıcı olarakta olsa eğitimini almış usta askersin bir seferberlik ilanı yayınlar nizamiyenin içinde uyunumuzu oynarızzz......:queen::queen::queen:
kötüyüm ben kötüyüm kötüyümmm....:cat::cat::cat:
Uzunköprü Garnizon Komutanlığı 1. Mknz.P.Tb.K.'lığı Karargah Bl. Yazıcısı P.Onb.Erhan KARAİBRAHİM emir ve görüşlerinize hazırdır komutanım. ( ya ben bu seferberlik işini unutmuştum .çtık iyimi :mrgreen: )
Benim tuzum kuru :cherry:
ikiz kardeşim sen muafsın.....:cat::cat::cat:
Ben düğün işini hala netleştiremedim, durumum meçhul
Daha bi meçhul:queen::queen::queen:
biz yatarız kalkmayı abicim. etraf çimenlik kamuflaj la gelelim bence
kimse korkmasın tırsmasın emir komuta bende....:queen::queen::queen:
Tuncerim sen çaktırma.....:cherry::cherry: sanal alemin komutanı sen, nizamiyenin içinde ben komutan olduğuma göre şartlar eşit sanırımmm.....yani aramızda emir komutanın sözü olmaz......:cat::cat::cat::cat:
valla bende bu emir komuta işinden tırstım. eniştem var binbaşı onla gelecem. hatta askeri jeep le bile gelebilirim.
olur abicim miğferini alda gel ama lazım olacak
yaw benim seferberlik emrim kaldırılınca sevinçden miğferlerimi attıydım
nerden bilim yıllar sonra böle lazım olcaanı
ama
bende 2 tane 8LT DÜDÜKLÜ TENCERE var onları alsak olmazmı ha:queen::queen::queen:
olur olur
ben birazdan senin mıntıkadan geçeceğim. bi çağrı yaparım sana aşağıya inersin tencerelerle. kurufasulye de alıp geleyim mi? :queen::queen::queen: