Namı deqer Xquer

Arkadaşlar sağolun, çok iyi karşılama....

Herkese merhabalar........

Son düzenleme:
hoşgeldin, fakat birşeyi yanlış biliyorsun.. motorsiklet değil MOTOSİKLET! :rendeer: ::tutkuy::

nick : Xquer
Meslek : Bilgisayar , Radyo , ajans, seslendirme, protuction, Motorsiklet
Hobileri : Müzik , Kitap okumak , yüzmek, buz pateni, motorsiklet, Gezi, vs.
Kişilik : Sempatik , sevecen yeri geldiginde cok konusan bazen cok susan.
Motorsikleti: Chopper

hoşgeldin :mrgreen:

de bu rası siberalem değilki :mrgreen: biz cilveleşe cilveleşe birbirimizi tnaımayı daha çok seviyoz böyle oalyın büyüsü bozuluyo:mrgreen:

Tanışma topiğine yazdıklarından kimse bir şey anlamaz ama yuva ilgili topiğe yazdıklarını ben buraya ekleyeyimki seni tanısınlar.

Hoş geldin

Öncelikle Herkese MerhaBALar. Ben Namı değer Xquer. sizlerde böyle deseniz olur. 25 yaşındayım erkegim İstanbul doğumluyum ancak Şu anda karadeniz de yaşamaktayım. bir süre daha burdayım. bende motorsiklet sevdalılarındanım , chopper marka motorsikletim mevcut. Aslında mesajı bunun icin atmak istemedim. Kendimi de tanıtmış oldum. İnternette gezerken , yuvalar hakkında resimlere bakıyordum ki sitenizi gördüm. Şunu söylemek isterimki bende cok motorumla gezilere gittim ancak , sizin bu gitmiş oldugunuz gezi cok takdire şahen olmuş . Tek başıma bende bir kac yuvaya yurda gittim. (yıllar önce kaldıgım yerlere) Yani bir nevi anladınız, ben 15 sene yuva ve yurtlarda kaldım. Allah şükür ne olursa olsun hayattan yılmadım ve iş güc sahibi oldum. Ama ne olursa olsun o eski günleri unutmadım. Valla ne diyim , resimlerinizi ve ufak kardesleri görünce bir an kendimi görür gibi oldum , bizim zamandada böyle sizle gibi fedakar insanlar gelirdi, amaç oraya elinin dolu gitmesi degil, zaten siz amacınıza kavuşmuşsunuz, çocukların yüzü gülüyormu tamamdır?

Bazen insanlar söyle düşünüyorlar, işte efendim devlet tarafından yuva ve yurtta kalanlar cok iyi şanslı vs işte devlet bakıyor iş veriyor falan , ama gelinde bunu onlara sorun. Ben 15 yıllık deneyimime güvenerek söylüyorum ki , buna eminim benim gibi kalan herkes aynı seyi düşünür. Allah ailesinden ayrı koymasın kimseyi,,

İstanbulda olsaydım şuanda MT grubunuza katılırdım. Ancak karadenizde bir süre calısmalıyım , ve pek motorsikletimle zaman geciremiyorum. Zaten gecirebilseydim inanın sitenize coktan üye olmuştum. 2 yıllık motor kullanıcısıyım cünkü. Ama bu yaz yada yazın sonu bir aksilik olmazsa temelli istanbula dönüyorum.

K.bakmayın kafanızı ağrıttım . Tekrardan gezide bulunanlara , ve o güzelim cocuklarımıza destek verenlere, ve ayrıcada gidemeseler bile yürekleri orada olanlara selamlar sunuyorum. Eyvallah.

Engin Ben yazmıştım aslında açıklayıcı sekilde ama sonra biraz dostlar takılınca sildim . Neyse zamanla tanışırız. Sağolun, sıcak ilginize ve dostluğunuza tekrardan teşekkürler.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
HOS GELDİN inşallah isdediklerini bulursun burda

:) ustatlar hoşbulduk... vadiye girdim heleşükür geç bile kaldım aslında, niyse artık daha fazla buralardayım. Beni kabul ettiginiz icin tskler.

hoşgeldin bu vadide olup biten herşey gerçektir..:queen:peh ne karşılama oldu beah:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar