Suzuki Suzuki Burgman Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

evet yapalım ozledik valla:cherry:

sagol mustafacım.bende gidip hemen mustafaya ugrayayım dedim.Birkac ınce nokta ogreneyım dedım ..:cat:

tesekkur ederım akadaslar.Allah hepimize daha iyilerini kazasız belasız nasip eder inşallah.İlk kullanım senın denizcim unutmus degilim..:rendeer:

ya,, ALLAH tan başka bir şey istemiş olsaydım keşke. cumartesi lüleburgaza gidecektim. kısmet 650 yeymiş:p hem ben bi motorunu açayım onun sen beceremezsin şimdi.

fazla laga luga yapma en azından çanakkaleye gitmiyorum:mrgreen:

cuma akşamını iple çekiyorum. orada değiştiririz motorları:cherry:

Yavaşşş:mrgreen:
önce ben bir test edeyim siz açamazsınız makineyi:p
Bu fedakarlığıda başkasına yapmam Serhatcim:queen:

V kayışı

Merhaba arkadaşlar. 2004 AN400 üm için acil v kayışı almam lazım en hesaplısı ama çok da kötü olmaması lazım yani fiyat ve performans. ben 10 ytl bulmuştum orjinal olduğunu söylediler ama kalmamış. ve orjinalden kasıt neye dikkat etmem lazım hammadesine malzemesine mi?
yardımlarınızı bekliyorum.

ya,, ALLAH tan başka bir şey istemiş olsaydım keşke. cumartesi lüleburgaza gidecektim. kısmet 650 yeymiş:p hem ben bi motorunu açayım onun sen beceremezsin şimdi.

fazla laga luga yapma en azından çanakkaleye gitmiyorum:mrgreen:

cuma akşamını iple çekiyorum. orada değiştiririz motorları:cherry:
ulen kopeginiz olsun motor sizin.yalnız evrakları yok su an.ruhsat cıkmadı daha..:cherry::cherry::cherry:
hoppp sıra numarası aldınmı :mrgreen:
vallahı deniz herkesten once soylemıstı hakkını yıyemem.:cat:
Yavaşşş:mrgreen:
önce ben bir test edeyim siz açamazsınız makineyi:p
Bu fedakarlığıda başkasına yapmam Serhatcim:queen:

evet saol gercekten dogru soyluyorsun.Git ama bakımlarını yaptırmadan getir.Ben yaptırırım.Sana zahmet olmasın:):bounce::cat::rendeer:

Merhaba arkadaşlar. 2004 AN400 üm için acil v kayışı almam lazım en hesaplısı ama çok da kötü olmaması lazım yani fiyat ve performans. ben 10 ytl bulmuştum orjinal olduğunu söylediler ama kalmamış. ve orjinalden kasıt neye dikkat etmem lazım hammadesine malzemesine mi?
yardımlarınızı bekliyorum.

Dostum V kayış dediğin nedir anlamadım. Burgman'da aktarmada kullanılan varyatör kayışı var bunu kasdediyorsan 10ytl'lik kayış pek orjinal olamaz çünkü Korlas'ta 215ytl bu kayış bu kayışın özelliği 33Hp'lik bir motorun lastiklerinin dönmesini sağlaması 10ytl lik kayış anca seni yolda bırakır, motoruna zarar verir ya da en kötüsü kaza yaptırır herkesin dediği bu laflara kanmayın parçanın önce orjinalinin fiyatını öğrenin daha sonra araştırın

bir an tüm yaşananlar gözlerimin önünden geçti:p 2006 sonuydu..

9 mayıs 2008 yani bu cuma akşamı toplanalım arkadaşlar arayı çok açtık. yer aynı yer. çiftehavuzlar starbucks. artık ordan bir yerlere akarsak akarız. herkes davetlidir. burada merhabalaşıpta görüşmediklerimiz özellikle.

:cherry: Seaat kacta . 20-22 gibimi.

heehhheeh..
ya şey kem küm beim işim vardı.yagmur yagabilir taş düşebilir boynum agrıyor falan filan......

Kambersiz düğün olur mu arkadaslar.İnşallah 20 gibi ordayım.....:bounce:

serhatçim motorun çok güzelmiş tekrar hayırlı olsun. dün akşam çok güzeldi, ismail abinin gelmeside cilası oldu valla.:)

Yokmu foto moto.:cherry: Gitik ama bedava kahve falan görmedik.:p Motor güzelmiş valla. Cıllop Allah kaza belaa vermesin. :rendeer:

Motora binen biri olarak , motorumuza bindik, toplandık ,sohbet ettik. Motorlarımız hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Bütün olay budur.:)

abi sagol tşk.ederim.
Ya ben oyle kahve falanla gecistirmem abi.
Bir mangal olayı yaparız...:queen:

Herkese merhabalar.
Bu pazar günü motorumla Çatalca'ya gittim. Dönüşte Yassıören- Kemerburgaz güzergahıbdab döneyim dedim. Demez olaydım. 2-3 ay önce asfalt olan yol yeni yol çalışmasında harfiyat çeken kamyonlar yüzünden perişan olmuş. Asfalt yol diye bir şey kalmamış. Yaklaşık 20 km yolu bu şekilde geldim. Bel fıtığı tedavisi görmüştüm. Motorun üzerinde belim perişan oldu. 2 gündür doğru dürüst katamıyorum, oturup kalkamıyorum. Aman arkadaşlar Kemerburgaz Göktürk'ten ielriye motorunuzla ve hatta aracınızla gitmeyin.
Herkese selamlar.
Ali Y.UZUN

Herkese merhabalar.
Bu pazar günü motorumla Çatalca'ya gittim. Dönüşte Yassıören- Kemerburgaz güzergahıbdab döneyim dedim. Demez olaydım. 2-3 ay önce asfalt olan yol yeni yol çalışmasında harfiyat çeken kamyonlar yüzünden perişan olmuş. Asfalt yol diye bir şey kalmamış. Yaklaşık 20 km yolu bu şekilde geldim. Bel fıtığı tedavisi görmüştüm. Motorun üzerinde belim perişan oldu. 2 gündür doğru dürüst katamıyorum, oturup kalkamıyorum. Aman arkadaşlar Kemerburgaz Göktürk'ten ielriye motorunuzla ve hatta aracınızla gitmeyin.
Herkese selamlar.
Ali Y.UZUN

Yol bilgisi için teşekkür ederiz. Sizede geçmiş olsun umarım çabuk iyileşirsiniz:pale:

dostlar Allahtan bir keder olmazsa,cumartesi sabahı mudanyaya dogru yola çıkıyorum.pazar gunu donuste ya Mt nın yuvacık gezısıne katılacagım yada Keramet koyu ılıcasın ugrayıp İstanbula geri donecegım...
Su anda 3 motosiklet (1200 gs 800gs burgman 650) ve 5 kişi yola cıkıyoruz.İlgilenen dostlar olursa haber verin beraber olalım...

dostlar Allahtan bir keder olmazsa,cumartesi sabahı mudanyaya dogru yola çıkıyorum.pazar gunu donuste ya Mt nın yuvacık gezısıne katılacagım yada Keramet koyu ılıcasın ugrayıp İstanbula geri donecegım...
Su anda 3 motosiklet (1200 gs 800gs burgman 650) ve 5 kişi yola cıkıyoruz.İlgilenen dostlar olursa haber verin beraber olalım...

Ahh Ah çok isterdim ama işler güçler beni bozuyor bu ara.
Dikkatli olun Serhatcim, iyice eğlenin. Allaha emanet

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar