ilk bakım 1000 km de değilmiydi yaa :silent: Bakımda yağını falan değiştiriyorlar öle genel bi kontrol yapıyorlar 30 40 ytl arası değişir
servis 500 de gel dedi bende 1000 de diye biliyom ama gitcez bakalım
ilk bakım 1000 km de değilmiydi yaa :silent: Bakımda yağını falan değiştiriyorlar öle genel bi kontrol yapıyorlar 30 40 ytl arası değişir
PIERzig
lastik duro marka,biraz sert ama benim gibi virajda yatamayan için fena değil:cat:
Yeniçeri
abi lastik tubeless fakat 1 haftada havası tamamen iniyor,nedenini bulamadık bende içine iç lastik taktım,çivi muhtemelen sabah işten gelirken girdi yolda herhangi bir kasma olmamıştı öğleden sonra evden çıkarken fark ettim.
elimde orjinal normal lastiğide duruyor ama ben yine tubeless'i taktırdım abi:cat:
abi tubeless lastik diğerine oranla daha bir sert,havası tamamen inse bile jant yere oturmuyor,zor durumda o şekilde sizi lastikçiye kadar mutlaka götürür.[/QUOTE Bilgiler için teşekkür ederim.Bir şey daha sorayım müsaadenle.Pirelli var dediğin Yamaha servisi hangisi?Benim ön lastiğim hala Sakura.Motor 25 binde hiç aşındığı falan da yok.Ancak sertliğinden dolayı ben hiç memnun değilim.Öne özellikle en yumuşak lastiği alacağım.İhtimal İstanbul'a yolum düşerse uğrar alırım.Şimdiden teşekkürler.
jantı arkadan keserse yolda ne kadar çamur var üstüne atar:cat:bence birazda arkadan kes orantılı olsun bari daha hos durabilir kanımca:cherry:
birde on tarafa o beyaz bantı cıkartıp su zımparasıyla oval bi sekil verip sonra metalik gri rütuş boyasıyla boyarsan daha orjinal gibi durablir
PIERzig
lastik duro marka,biraz sert ama benim gibi virajda yatamayan için fena değil:cat:
Yeniçeri
abi lastik tubeless fakat 1 haftada havası tamamen iniyor,nedenini bulamadık bende içine iç lastik taktım,çivi muhtemelen sabah işten gelirken girdi yolda herhangi bir kasma olmamıştı öğleden sonra evden çıkarken fark ettim.
elimde orjinal normal lastiğide duruyor ama ben yine tubeless'i taktırdım abi:cat:
abi tubeless lastik diğerine oranla daha bir sert,havası tamamen inse bile jant yere oturmuyor,zor durumda o şekilde sizi lastikçiye kadar mutlaka götürür.[/QUOTE Bilgiler için teşekkür ederim.Bir şey daha sorayım müsaadenle.Pirelli var dediğin Yamaha servisi hangisi?Benim ön lastiğim hala Sakura.Motor 25 binde hiç aşındığı falan da yok.Ancak sertliğinden dolayı ben hiç memnun değilim.Öne özellikle en yumuşak lastiği alacağım.İhtimal İstanbul'a yolum düşerse uğrar alırım.Şimdiden teşekkürler.
ümraniye yıldız ticarette sormuştum ben.abi yalnız benim gördüğüm lastikler hep arkaya göre idi.
Turbo ve ybrarkadaslar bıde bısı daha aklıma takıldı bende bu yaz ybr alıcam ve garantısı bıttıkten sonra sımdıden aklımda ıkı tane dusunce var
1.ybr ye turbo uygulanabılırmı???malıyet???
2.150 cc yapmak ıstıyorum ybr ıcın hangı marka pıston vs uretıyo???malıyet???
bu ıkı sınden hangısı daha az malıyetlı olur ve daha kayıpsız sorunsuz
Önceki sayfalarda geçiyordu; motogiy diye bi siteydi galiba orda ybr motorlarını 140 lık yapıyorlardı.arkadaslar bıde bısı daha aklıma takıldı bende bu yaz ybr alıcam ve garantısı bıttıkten sonra sımdıden aklımda ıkı tane dusunce var
1.ybr ye turbo uygulanabılırmı???malıyet???
2.150 cc yapmak ıstıyorum ybr ıcın hangı marka pıston vs uretıyo???malıyet???
bu ıkı sınden hangısı daha az malıyetlı olur ve daha kayıpsız sorunsuz calısır???
ybr'nin yaptığı yapacağı hız belli zaten! arkadaşlara bende katılıyorum.ybr'ile oynamak hata olur bence. turbo felan 600'lük makina'mı bubildiğimiz şehir içi için üretimiş bir motosiklet :cat:
bu arada tesadüfen gördüm ybr 125 hacmini 140 cc ye çıkarmak için bir kit var...
Yamaha YBR 125 in motor hacmini 123cc. den 140 cc. ye çıkartır.
Yakıt tüketimini ~%10 azaltır.
Motorun alçak devirdeki torkunu ~%25 artırır.
Maximum hızını yukseltir, ve bu hıza ulaşma süresini kısaltır.
Caldium alaşımlı gömleğin 50.000 km den fazla ömrü vardır.
Montaj sistemi: Motosikletinizin silindirini ustanızda söktürüp bize kargo ile gönderiyorsunuz, silindirinizin içine daha geniş çapta caldium alaşımlı yeni gömlek takılıyor. Silindiriniz ve yeni geniş çapta piston ve segman takımınız size geri kargolanıyor. Ustanızda taktırıp supap ayarlarını yaptırdıktan sonra YBR niz 140cc hacimle kullanıma hazır oluyor.
Paket içeriği: Caldium alaşımlı gömlek, modifiye piston, segman takımı, 15 diş ön buyuk dişli, gömleğin silindirinize montesi
fotoğrafları burada...260 ytl...
http://www.motogiyim.com/main/product_detail.asp?pro_ID=129&sub_cat_ID=0&cat_ID=70
stokta yok diyor ama muhtemelen Sirkecide bulursunuz...
Emresen motoru rahavetten kurtaracaksın herhalde,:mrgreen:merhaba arkadaşlar motorumla yakıt tüketimini tekrardan şehir içinde test ettim 20ytlye 200 km gidiyomuş ilk hesaplama yanlışmış(10ytl=degilmiş145kmye)
bu hafta sonu memlekete yozgata gidecegim uzun yolculukta ne kadar yakacagını tekraran hesaplayacagım.ybrye şuan güveniyorum uzun yolda rahat giderim diye düşünüyorum sadece aklıma takılan bu lastik olayı dublex degil yolda patlarsa köy arası geçişlerde ne yaparım ki :cyclopsan
merhaba arkadaşlar motorumla yakıt tüketimini tekrardan şehir içinde test ettim 20ytlye 200 km gidiyomuş ilk hesaplama yanlışmış(10ytl=degilmiş145kmye)
bu hafta sonu memlekete yozgata gidecegim uzun yolculukta ne kadar yakacagını tekraran hesaplayacagım.ybrye şuan güveniyorum uzun yolda rahat giderim diye düşünüyorum sadece aklıma takılan bu lastik olayı dublex degil yolda patlarsa köy arası geçişlerde ne yaparım ki :cyclopsan
[ Benzin konusunda benim motor uzun yolda 100 km de 3 litre yakıyo. şehir içi biraz daha az.
[ Benzin konusunda benim motor uzun yolda 100 km de 3 litre yakıyo. şehir içi biraz daha az.