4 Mayıs Adana çatalan sucuklu gezi

hadi bakim gene gezmişsiniz helal size
sağol gezmenin kötüsü olmaz:)
Boğazına bu kadar düşkün başka bir millet var mıdır ya?:) Çok keyifli bir gezi olmuş belli,resimler çok güzel,hem gezerim hem yerim misali.:mrgreen:
abi yemeksiz aç karnına yol olmuyor, tabi biz biraz fazla düşkünüz gibi boğaz olayına:p
hasan selam seni ilk gördümüzde biraz panik yaptık sucuklar konusunda ama endişemiz yersiz çıktı tabi sağol anlayışına
gezi çok güzeldi adana mt nin yaptığı tüm geziler çok güzel geçiyor allah bozmasın selamlar

vallaa iyi kurtardık sucukları hasandan:queen:

Hasan'ı uzaktan ilk gördüğümde kanım çekildi biran; aç kaldık dedim :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sağol gezmenin kötüsü olmaz:)

abi yemeksiz aç karnına yol olmuyor, tabi biz biraz fazla düşkünüz gibi boğaz olayına:p

abi değil,abla:)aç karnına yol olmaz tabide,Türkler maşallah yolun öncesinde yemek,ortasında yemek,sonrasında yemek gibi süper bir geleneğe sahipler,bende seviyorum bu geleneği:cherry:

abi değil,abla:)aç karnına yol olmaz tabide,Türkler maşallah yolun öncesinde yemek,ortasında yemek,sonrasında yemek gibi süper bir geleneğe sahipler,bende seviyorum bu geleneği:cherry:
goocaman özür:parkadaşım bi belirti bile koymamışsın nickine yada avatarına, suç sende bence:p:rendeer:
muhahahaha ....................
demirgürsel

:queen::queen::queen:çaktırma kıvırmaya çalışıyoruz şurda:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sorun değil :)hemen atma suçu üstüme hem,ağız alışkanlığından abi dedim de,ben ettim,sen etme de,bi daha töbe söylemem de tamamdır :p

e ozamaan sana sekergursel abi diyebiliriz abi:p
sulandırma len yigen :pr: bakıyorum heç bi fırsatı gaçırmıyon, cin gibisin meaşallah:queen:
sorun değil :)hemen atma suçu üstüme hem,ağız alışkanlığından abi dedim de,ben ettim,sen etme de,bi daha töbe söylemem de tamamdır :p

ne demek, aynen dediğin gibi:) ağız alışkanlığı, kendini bilmezlik, töbe aplaaa
:):mrgreen:

saat şu an 04:36 ve tek online adanalı ben değilim heyyoooooooooooooooo

:)silent::silent::silent:)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar