köpekler

Onların Eğlenceside Bu Kovalıyo Sen Kacıyosun Sonra Arkandan Kıh Kıh Kıh Gülüyo

panik yapmamaya calısmak lasım birde korktuğunu(korkusuz korkak) belli etmemeye calısmak lasım.

ara sıra kaşılaşıyorsan.pek çok taktik verilmiş ama hegün oluyorsa çek bi kurusıkı (v.s)silah bidaha seni gördülermi muhakkak kaçacak delik ararlar

Bizim bir alt sokakta vardı bır zamanlar arabanın lastıklerı ısırmaya calısırdı mahallede bır kısı yemek fılan verıldı bır gun arabanın pesınden halı sahaya kadar takıp etmıstı cadde uzerınden bazıları salak oluyo bazıları zekı dıkkat edınde salaklar denk gelsın sıze suanda o kope yalan oldu beledıye kedı yaptı onu en son ığne atıyolardır.

havlayan köpek ısırmaz ve ısıracak köpek dişini göstermez gibi kalıplaşmış sözler sizi yanıltmasın.havlayan bi köpek gelip sizi ısırırsa beni arayın.çünkü o an halinizden en iyi ben anlarım.(nasrettin hoca nın damdan düşmesi hesabı:mrgreen:)
tecrübeyle sabittir.
köpekler çok farklı ırklarda ve karakterlerde oldukları için.karşınıza köpek çıkarsa şöyle yapın gibi bi genelleme yapmak çok doğru olmaz.
ben iş icabı motosiklet ile köylerde çok dolaşırım.her zaman köpekler karşıma çıkar,motorun peşinden havlayarak koşanları önemsemez sadece çarpmamaya çalışırdım.
ne de olsa tek yaptıkları biraz uzaklaşana kadar beni kovalamak.
fakat bi gün pantalanun paçasını yanımda koşan köpeğe kaptırınca artık daha fazla dikkat ediyorum:cherry:

köpek kovucu cihazı aldık onların duyduğu yüksek bir ses çıkarınca kaçıyolar anladım da ya köpek sağır filan çıkarsa nolcak???

ya en ıısı sen motorda gıderken kosuyolarya seen dur onlarda sasırıyolar bu ne yapıo dıe bı ıkı tekme at sonra cıyaklıya cıyaklıya gıdıolar nasıl korkulur bu kopeklerden anlamıorum bı kendı bunyenıze bakın bıde köpegınkıne

evet bizim sitede de çok köpek var, siz motorla yaklaşırken hız almaya başlıyorlar ve size yetişip havlayarak kovalıyorlar. motoru durdurup "ne var hemşerim?" dediğiniz zaman da şamşırık gibi kalıyolar. tamamen oyun olsun diye kovalıyorlar. bugüne kadar durunca yaklaşmaya devam eden köpek görmedim.

bu arada sadece köpek korkusu yüzünden uzun yıllar motosiklet almamış bir arkadaşım vardı, sonunda gitti bir köpeksavar ses cihazı aldı. cep telefonu kadar bir alet, çok yüksek frekansta ses veriyor. ben işe yaradığına şahit olmadım ama çok korkanlar deneyebilir.

abi bu nedir ya biri kürekle kafasına vurmuş öldürmüş karizma yaptığından bahsediyo..
biri makineyle ustunden gecmiş sonra durup kafasına tekme atmış.. bi daha yaklaşamadılar diye böbürleniyo biri havalı tabanca diğeri pompalı tüfek...
oooooo amma yaptınızz..:silent:
onlar altı ustu köpek! ve onlarında canları var yani onlarda sizin gibi hissediyolar acı çekiyolar.. üzülüp seviniyolar nedir bu acımasızlık..
hiç bi köpek emir almadığı,kışkırtılmadığı ve kendi alanlarına tecavüz edilmediği sürece ısırmaz..
ben bu 24 yaşımdayım ve 7 köpeğim oldu o yuzden bu konuda çok ama çok tecrübeliyim.. herhangi bi köpek asla ve asla bı motosiklet surucusunu ısırmaz.. sadece korkutup kendi alanından uzaklaştırmaya calısır.. o kadar..

abi bu nedir ya biri kürekle kafasına vurmuş öldürmüş karizma yaptığından bahsediyo..
biri makineyle ustunden gecmiş sonra durup kafasına tekme atmış.. bi daha yaklaşamadılar diye böbürleniyo biri havalı tabanca diğeri pompalı tüfek...
oooooo amma yaptınızz..:silent:
onlar altı ustu köpek! ve onlarında canları var yani onlarda sizin gibi hissediyolar acı çekiyolar.. üzülüp seviniyolar nedir bu acımasızlık..
hiç bi köpek emir almadığı,kışkırtılmadığı ve kendi alanlarına tecavüz edilmediği sürece ısırmaz..
ben bu 24 yaşımdayım ve 7 köpeğim oldu o yuzden bu konuda çok ama çok tecrübeliyim.. herhangi bi köpek asla ve asla bı motosiklet surucusunu ısırmaz.. sadece korkutup kendi alanından uzaklaştırmaya calısır.. o kadar..

ısın gercegı olede cogu ınsan kopekten korktugu ıcın aşırı tepkı olabılıor

Köpekler Herşeyi hisseden hayvanlardır neden 1 motora ve 2 çöp toplayanlara havlıyorlar önsezgileri çok güçlü hayvanlar sizin onlara olmasa bile başkalarına zarar vereceğinizi düşüdüğü için bütün bunlar

:rendeer::rendeer::rendeer:

katılıyorum. havlayan köpek ısırmaz lafı son derece doğru. ben de bir süre özel köpek bakıcılığı yaptım, uzun yıllar da gerek dostluk için gerekse avlanmak için köpek besledim. havlayarak kovalamaktaki amaçlarının sadece bölgesini korumak için ve zaman zaman oyun olsun diye yaptıklarından eminim. başlığın öncesini okuyamadım ama havalı silahla köpek vurduğunu söyleyen varsa, hakkında soruşturma bile başlatılabilir. Meskun mahalde havalı silahı çantasından çıkartmak bile suçtur. yurt dışında pest kontrol adı altında bu silahlarla avlanılabiliyor ama Türkiye'de pest kontrol bile yasak. Yani havalı silahla sıçan bile vuramazsınız. Av bölgesinde ise havalı silahı değil kullanmak, bulundurmak bile suçtur. Havalı silah hevesinizi Çapa tarafında Havalı Silah Poligonu'nda tatmin edebilirsiniz.

bence bu soz her kopek ıcın deıl pıtbull cınsı kopek cok gordum hatta bırazda baktımda hıc ole havlayıp ısırmayan bı kopek deıl

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İlk önce bir köpeği sev, yada sevmeye çalış, huyunu suyunu öğren, yolda karşına çıkarlarsa dur kıpırdama yada gaza bas durma, yada köpek uzaklaştıran ultrasonic dalga yayan cihazlardan al. Korkma

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar