yamahada üzmeye başladı

yorumları okuyorumda; komik durumlar görüyorum..
aynı olayları bir Çinli makine yaşamış olsaydı buradakilerin yarısından fazlası "Çin alınmaz abi! Japondan-Italyandan şaşma" tarzı konuşmalar yapacak; Honda-Yamaha-Suzuki-Vespa falan önerecekti! Ama işin rengi değişip bu sorunları bir Japon makinesi yaşayınca ve bir çinliden daha uzun süre serviste bekleyince yorumlar ne kadar samimi ve aslında markacı olduğumuz konusunda düşündürüyor:

*Düşmez kalkmaz bir Allah(c.c)

*Japon da olsa, sonuçta motor. Sorun çıkarır normaldir.

*Servisler Türkiyede olduğu için problem var.

*Yamahada sonuçta ama yinede sorun çıkabilir.

Ve daha niceleri. Kimse bana kızmasın, ancak 20-25.000 km boyunca bırakın CDI beynini falan, ampullerinde bile sorun çıkarmamış onlarca çinli dolaşıyor piyasada! Şimdi bunlarıda bilen biri olarak burada yazılanları objektiflikten uzak bulmam son derece normal sanırım.

saygılar...

Aslında çok önemli bi noktaya değinmişsin :cat: GErçekten de düşünüyorumda .. Sana Katılıyorum..... bu arada Ümmet Abi GEçmiş Olsun Abicimm.. İnsallah bir daha sorun morun yaşamassın ... Görüşrüz :)

her motorda sorun cıkabılır..yamahanın servıslerınıdekı hızmetın cok ıı oldugunu duymustum insallah sorununu cozebılırsın abı

beni senin yamahan ilgilendirmiyo sorun yaşayıp yaşamamanda pek etkilemiyo,ben motorsuz kaldım 5 gün ona yanıyorum,motorsuz kaldığımda neler çektiğimi bilenler bilir.

yok gökancım sitemim ne motora nede servise motorun parçasının neden önceden türkiyeye motorla birlikte gelmemesi.10000 küsur ytl verip makina alıyon serviste parça beklesin diyemi.valla önceki motorlarımla bundan kötü sorunlar yaşadım,ama hiç yaya kalmadım.zorgeldi valla

ümmet bey, yada daha samimi bir diLLe ümmet abi az cok yazıLan çiziLenLEre baktığımda camia içinde seviLen sayıLan abi yerine konuLan biri oLduğunuz aşikar, bazen birileri sizi kızdırabiLir yada en ters anınızda cvp yazıyor oLabilirsiniz.
Agresif mesaj yazmayı herkes becerebilir herkes diyebilir ki kraL benim ki son noktada pro nun 2sn ne bakar tüm kraLLığı ama şu var;

Senin yamahan beni iLgiLendirmiyo dediğiniz kişinin, hiç sizi yada siz abiLerimizi idoL oLarak gördükLErini düşünüyor musunuz mesaj yazarken ? tersLediğiniz bazen kapris yaptığınız bu kücük kardeşLerimizin iLeride forumda ismini biLmediğim onLarca abimiz gibi oLmayı istediğini düşünerek yazmanızı tercih ederdim. Cok yaşLı değiLim hemde hiç yaŞLı değiLim ama sizin şu mesajınız hanemde -1 hemde cok -1

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ümmet bey, yada daha samimi bir diLLe ümmet abi az cok yazıLan çiziLenLEre baktığımda camia içinde seviLen sayıLan abi yerine konuLan biri oLduğunuz aşikar, bazen birileri sizi kızdırabiLir yada en ters anınızda cvp yazıyor oLabilirsiniz.
Agresif mesaj yazmayı herkes becerebilir herkes diyebilir ki kraL benim ki son noktada pro nun 2sn ne bakar tüm kraLLığı ama şu var;

Senin yamahan beni iLgiLendirmiyo dediğiniz kişinin, hiç sizi yada siz abiLerimizi idoL oLarak gördükLErini düşünüyor musunuz mesaj yazarken ? tersLediğiniz bazen kapris yaptığınız bu kücük kardeşLerimizin iLeride forumda ismini biLmediğim onLarca abimiz gibi oLmayı istediğini düşünerek yazmanızı tercih ederdim. Cok yaşLı değiLim hemde hiç yaŞLı değiLim ama sizin şu mesajınız hanemde -1 hemde cok -1
evet haklısın ben oanda motorun sıkntısıyla uğraşıyordum aceleden bişiyler yazdım,tahmin ettiğin gbi kastım kesinlikle yok,şimdiye kadar hiç kapris yapmadım,kimseyi bilerek tersleyüp incitmedim,ne haddim nede kakkım böle bişiy,hanendeki mesajıma gelince taktir senin,rengimi belli ettim sıralama sana düşer.

aynı olayları bir Çinli makine yaşamış olsaydı buradakilerin yarısından fazlası "Çin alınmaz abi! Japondan-Italyandan şaşma" tarzı konuşmalar yapacak; Honda-Yamaha-Suzuki-Vespa falan önerecekti! Ama işin rengi değişip bu sorunları bir Japon makinesi yaşayınca ve bir çinliden daha uzun süre serviste bekleyince yorumlar ne kadar samimi ve aslında markacı olduğumuz konusunda düşündürüyor:

Ve daha niceleri. Kimse bana kızmasın, ancak 20-25.000 km boyunca bırakın CDI beynini falan, ampullerinde bile sorun çıkarmamış onlarca çinli dolaşıyor piyasada! Şimdi bunlarıda bilen biri olarak burada yazılanları objektiflikten uzak bulmam son derece normal sanırım.

saygılar...
yok öyle olmuyor kardeş,çin motorlarına bişey demedik,bundan evvel ben onlarla dolaşıyordum türkiye yollarında,iki yılda iki motorla 122000 km yaptım mondıal ve motoranla,yamahaya gelince kendiliğinden arıza yapmadı dediğin gibi,çalıştıramadım motoru servisi aradım,oda yüksek amper akü ile takviye yapınca gitti beyin tabi,ceremesini çeken yamaha oldu

Son düzenleme:
aldığım gün torpido kapağı sık sık düşüyordu,yaptılar hala düşüyor,şuan 11500 km de 7000 km den beri bazen çalışmıyor bazende zor çalışıyordu 2 gündürde kırmızı ışıklada durunca stop etmeye başladı,çalışıncada arka tekerlek hızlı hızlı dönmeye başladı servise götürdüm aletle arızayı buldular sansüde sorun varmış giderdik dediler fakat bugün tekrar başladı aynı sorun. bide stop edince bende gittim servise bıraktım motoru,beyni gitmiş fakat buseferde fabrikada beyin yok 5 gün beklememi sölediler,fabrikayla konuşmamdan snra eğer varsa bana parça gelene kadar yarın motor verebileceklerini sölediler,inş vardır mağdur olmayız bekleyip görcez bakalım,aynı sorunları diğer çin mtorlarındada defalarca yaşadım ama 3 saat bile beklemedim hemen parçayı takıp yoluma devam ediyordum.yamaha motorum var ama serviste yatıyor.

Japon,Alman,Çin farketmez.
hepside kul yapısı malesef.....onlarındsa beyni var dimi,arızada yapacak servite de kalacak:cat:
iyileşir yakında meraketme sen:wiinkk:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Japon,Alman,Çin farketmez.
hepside kul yapısı malesef.....onlarındsa beyni var dimi,arızada yapacak servite de kalacak:cat:
iyileşir yakında meraketme sen:wiinkk:
özer çok oldu motor düzeleli olaydan 5 gün snr binmeye başladım motora şuan 17500 km arıza yaptığında 11700 km idi

250cc ve altı çinde üretiliyor zaten bi farkı yok yani dandik yapmışlar paraya yazık gidin çinli alın daha iyidir..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
umarım bundan sonra üzmez sizi..

Ümmet abi nasıl son durum bir problem var mı?Fuarda görüşmüştük şu beyin olayından bahsetmiştin ..Genel olarak Yamahanın sürüş keyfi nasıl senin tecrrübelerine dayanarak..?

250cc ve altı çinde üretiliyor zaten bi farkı yok yani dandik yapmışlar paraya gider japon alır istazık gidin çinli alın daha iyidir..

sen kendi işine bak dostum
herkesin kendi düşüncesi,kendi parası ister gider italyan alır,ister gider japon alır
Elalemin derdi geldi de senin tekerini mi şişirdi!!! ??
::unsure::::belge::

saygılar...

ümmet abi geçmiş olsun inşallah tekrarlanmaz bu tip olaylar...

bende farkettim olayı aynı ilker yasin gibi oldu bi öyle bi böyle:queen:

saygılar...

Evet tüm motorlar sorun çıkarabilir..

Çinliler her hafta servise uğrar, japonlar italyanlar bakımdan bakıma..

Ümmet abinin sorunu da zaten servisin yaptığı işlem olmuş, durduk yere gitmemiş beyin..

Çinli kullanan arkadaşlarımın nerdeyse tümü her haftasonu servisteler..

5 gün motor yatsın ben razı olurum her haftasonu servise taşınmaktansa..

geçmiş olsun abicim umarım en kısa zamanda hallolur işin.markalarında böyle problemleri var işte

250cc ve altı çinde üretiliyor zaten bi farkı yok yani dandik yapmışlar paraya yazık gidin çinli alın daha iyidir..

haco sağlam salladın he...:pyav xmaxın Çinde üretildiğine inanma şahsen...Xmaxle diğer çinlileri kıyasladın ya helal olsun..:p

sen kendi işine bak dostum
herkesin kendi düşüncesi,kendi parası ister gider italyan alır,ister gider japon alır
Elalemin derdi geldi de senin tekerini mi şişirdi!!! ??
::unsure::::belge::

yav aklıma gelmişken...hoca sen bana geçenlerde Yurtsan Atakan topiğinde fena kitlemişdin değilmi...:pyanlışmı hatırlıyorum bilmiyorum...

burdada görüyorum...üslub biraz yerlerde...niye böyle yapıyonuz haci...Bu İzmir tayfasını hiç anlamıyorum...aileyiz diyolar ama İzmir dışına hayvan muamelesi yapıyosunuz çözemiyorum...İzmir MT ile kapışcaz ama bir gün bakalım ne zamana kısmet...:wiinkk:

hemen tayfayı buraya toplama msnde he...:pBi ferman yayınlarım yakın zamanda...kim dost kim değil görücez...geçenlerde yine bi linc yaptınız...gözlerden kaçmadı...zamanla taşlar yerine oturur artık..

Ümmet abi bende arada bir coşuyorum...her zaman bir olmuyor...seni anlıyorum bazen...öyle anlarda siteye girme bence...hep sakin zamanda yaz..sonra yazdıklarımız kendimizi üzüyor..

Beyine yükleme yaparak yakan ustaya tebrikler. Bu adamlar usta diye ortalarda geziyor. Esas problemi bulamamaktan, başka problem yaratmaya kadar süperler.

Abi geçmiş olsun.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yamahadaki beyin problemi hortladı gene servise vedim akşam bakacaklar 2 gün yatabilirmiş,önce çalışmadı sonra çalıştı buseferde stop etti,bakalım ne olcak,

yamahadaki beyin problemi hortladı gene servise vedim akşam bakacaklar 2 gün yatabilirmiş,önce çalışmadı sonra çalıştı buseferde stop etti,bakalım ne olcak,

hayırdır abi inşallah yahu... Allahtan bu sorunların istanbul içinde oluyor.. yollarda başına gelirse üzülürüz geçmiş olsun tekrar :cat::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar