resimler hiçde geç açılmıyor, sen pc ne hız ver.Resimlere bakamadım ama güzel olmuştur tekerinize sağlık (Ah birde o kadar resimin aynı sayfaya konmayacağını öğrenseniz)
Resimleri bi görsek başka tercih yaptığımız için üzülücez ama.. P
evet mozillaDünkü çocuk bana mozilla öneriyor...Bak sen..![]()
ortam harikaydı, sucuklar hafif acılı süperresımler harbıden guzel sımdı gıdıp sucuk yıyesım geldı ben evde yerım beah burdakı manzara nerde görülmüş![]()
ne kadar güzel ya hiç araba yok yollarda![]()
resimler hiçde geç açılmıyor, sen pc ne hız ver.Resimlere bakamadım ama güzel olmuştur tekerinize sağlık (Ah birde o kadar resimin aynı sayfaya konmayacağını öğrenseniz)
Resimleri bi görsek başka tercih yaptığımız için üzülücez ama.. P
evet mozillaDünkü çocuk bana mozilla öneriyor...Bak sen..![]()
ortam harikaydı, sucuklar hafif acılı süperresımler harbıden guzel sımdı gıdıp sucuk yıyesım geldı ben evde yerım beah burdakı manzara nerde görülmüş![]()
ne kadar güzel ya hiç araba yok yollarda![]()
Merhaba
Tüm arkadaşlara teşekkürler. güzel organizasyon yapmışlar. Kısa bir süreliğine dahil olduk gruba. Sucuklarda çok lezzetliydi. Herşey için tekrar teşekkürler.
Bora Abi Sanada Slmlar Motor Sürüşüne Hayranım Abi Sana çok Yakışıyor.
Slm Gerçekten çok Güzel Gezi Olmuş Kusura Bakmayın Arkadaşlar Ev Inşaat Olunca Gelemedim Ama Bundan Sonraki Gezilerde Hep Beraber Oluruz Tekrar... Bora Abi Sanada Slmlar Motor Sürüşüne Hayranım Abi Sana çok Yakışıyor.
adaşım, siz ve mehmetler geleceksiniz diye biliyordum, listedeydiniz.size ev işlerinde kolaylıklar dilerim, birdahakine hep beraber gezeriz inşallahSlm Gerçekten çok Güzel Gezi Olmuş Kusura Bakmayın Arkadaşlar Ev Inşaat Olunca Gelemedim Ama Bundan Sonraki Gezilerde Hep Beraber Oluruz Tekrar... Bora Abi Sanada Slmlar Motor Sürüşüne Hayranım Abi Sana çok Yakışıyor.
hafif acılısı çok güsel oluyor hocam ondandırbu aralar herles sucuk hastası yaff her gezide sucuk yeniyoo...
aslında daha kalabalık olacaktı ama işi çıkan arkadaşlar oldu, iyi dileklerinize teşekkür ederizHocam manzaralar bi harika tekerinize sağlık ekipte güzel bayağa kalabalık...
sağolun teşekkür ederizvalla bakmakla bıtıremedım ama su baglılıga hayranım gercekten devamıını beklerız
tekin abi pazar günü hep beraber ceyhandayız:rendeer:sizlerle gezmiş gibi oldum arkadaşlar iyi geziler ceyhanda görüşmek dileğiyle
elinize sağlık arkadaşlar iyi gezi iyi tanıtım.
bu aralar herles sucuk hastası yaff her gezide sucuk yeniyoo...
heyaw birde marmok vardı degil mi bizim patron hiç izin verecege benzemiyor offf yawvay sağolasın gürselim,kardeşim benim.:cherry:MARMOK'a giderken de senin için böyle süreceğim.
Merhaba
Tüm arkadaşlara teşekkürler. güzel organizasyon yapmışlar. Kısa bir süreliğine dahil olduk gruba. Sucuklarda çok lezzetliydi. Herşey için tekrar teşekkürler.
hadi bakim gene gezmişsiniz helal size
Merhaba