[Çanakkale - MT]

abi ozaman millere gelirim dediğim gibi sorun çüzülürse buluşuruz yarın çalışıcam çünki :)

Çanakkale Kordonda Takıl Kafe var.
Bayır dondurmacısının yanı. Daha doğrusu deniz komutanlığına girerken Necip paşa Camisi var. Onun yanında Bulman kolay olur. Oraya gelmen mümkün mü?:cat: Daha güzel olacak. Çünkü tüm motosikletli dostlar orada olacak.:rendeer:
Buraya gelmeye çalış.
Hem haraket haftaya olacak. 11 mayıs pazar günü. Daha haberleşiriz.:bounce:

Merhaba Uğur.
4 mayıs pazar günü şahsen aranızda olmak isterdim. o gün Lapsekide olmam gerekiyor. Diğer arkadaşlar müsayit olanlar (duyuruyu okuyanlar) icazet ederler sanırım. Bol eğlenceler. :rendeer:
Hüseyin Abiye de selamlar saygılar.

Sabahattin hocam teşekkürler....11 mayısta görüşürüz inşallah......

bu hafta sonu gelmek isteyen MT ci arkadaşları bekliyoruz.....

Tekrarlıyayım ;

04 Mayıs 2008 Pazar
Saat 10.30'da PO Miller'de buluşma.(Kahvaltı etmek isteyen olabilir diye)
Saat 11.00 Hareket
Çanakkale-Ezine-Ayvacık-Assos Yeni Yol üzerinden Küçükkuyu Oba Camping
Mantı: 6 YTL
Gözleme: 2 YTL
Tavuk-Köfte Izgara : 6 YTL

Pazar Gunu hava sıcaklığı 18 derece ve güneşli...

gelen arkadaşlarla pazar günü görüşmek üzere....
www.turkiyemotosiklet.org

selam çanakkale

Arkadaşlar hepinize kazasız sürüşler.diyerek.Mersinli bir motor sevdalısı olarak....oraya motorla gelemiyorum ama geldiğğimde bir kaç günlüğe motor kiralayan yerler varmıdır ve nerden bulabilirim bu konuda bilgisai olan yardım edebilecek olan varsa sevinirim............saygılar selamlar

Mehmet kardeşimizle daha önceden sözleştiğimiz gibi
Lapseki Biga Çan Bayramiç Ezine ve Çanakkale Parkurunda beraberce motosiklet kullandık
hem parkuru tanıdık hem de dostları ziyaret ettik.
İşte Mehmet in kamerasından sizlere yansımalar.

Lapsekide kahvaltı

Çan da Mototeam dostlarıyla biraz sohbet ettik.

Mehmet kardeşimizin Ümre den yol arkadaşı Ali abimiz ve diğer arkadaşının bize katılması. Beraber ce çaylı koyu sohbetler.

Bayramiç yolunda

Bayramiç yolunda iken Karakaçan la ziyaret eden köylü amca
KARAKAÇAN TURİZM
:queen::queen::queen:

Bayramiçe gelinir de Alabalık yenmeden gidilirmi?

Sebahattin Hocam , Mehmetle güzel bir tur yapmışsınız. Bizim ilkeler aynen geçerli (2.ilke:homini gırtlak)Paylaşım için teşekkürler.Biz de bu gün Küçükkuyu daydık. İyi geçti. Çan'da görüşmek dileğiyle...........:):):):rendeer:

Korucu, yola çıkacağınız saati bildirirseniz edremitte buluşuruz. Önemli bir sorun çıkmazsa Çan'dayım. ::dpac::

hocam hüzel bir gezi olmuş biz de kücükkuyu daydık dün canakkale den motorcu arkadaşlarla güzel bir gün gecirdik

havranlı abilerim nasılsınız sizlerle görüşmeyeli oldukça uzun süre oldu. sizleri özledim umarım çanda bu özlemimizi gideririz. ve en kısa zamanda da yeniden havrana gelmek istiyoruz. yahya çavuşun köyüne gidecektik. ......
görüşmek üzere

havranlı abilerim nasılsınız sizlerle görüşmeyeli oldukça uzun süre oldu. sizleri özledim umarım çanda bu özlemimizi gideririz. ve en kısa zamanda da yeniden havrana gelmek istiyoruz. yahya çavuşun köyüne gidecektik. ......
görüşmek üzere

Mehmet bizler oldukça iyiyiz.Çan da inşallah görüşmek dileğiyle.:cherry::cherry::cherry:

Gezınıs Gusel Olmus Abı.keske Bende Olsaydım Sızı Pıknık Yapmaya Gotururdum.balıklarımızı Mangal Da Kendımız Pısırırdık.onceden Haberım Olsaydı Olabılırdı.ayın 11 ınde Donuyorum.dondukten Sonra Guzel Bır Plan Yapalım.cunku Aranızda Bırkac Ay Daha Bulunacagım Sanırım.

Teşekkür

http://www.motosiklet.net/forum/duy...ez-senlikleri-yamac-parasutu-festivali-].html merhaba Trakya MT olarak Bu pazar 2. DÜzenlenecek olan Tekirdağ 2.hıdrellez şenlikleri yamaç Paraşütü FEstivaline Sizleride Bekliyoruz.. TEkirdağdan Selamlar :)

Yamaç paraşütünü çok merak etmişimdir. Tam adrenalin işi olmalı. Bu pazar Çan daki organizasyon için sözümüz vardı. İnşallah başka bir günde Tekirdağa motorcu arkadaşlarla geleceğiz. Faruk kardeşimizi ve diğer Mtosiklet tutkunu kardeşlerimizi ziyaret edeceğiz.
Çanakkaleden Tekşrdağa a Sevgiler ve selamlar.:rendeer:

sebahattin hocam fotolar için topik açıldı,geziler bölümünden bakabilirsin
herşey için teşekkürler bizi kıramadın geldin yanımız.

4 gün giremedim neler olmuş neler :) Hocam ne güzel gezmişsiniz Mehmet abiyle resimleriniz çok güzel. Muhabbetlerinizi özlemişim valla.
Bir aksilik olmazsa Cumartesiden Çan' a gidip kamp yapacağım. Pazar günkü planlarda değişiklik yoktur umarım

Son düzenleme:
pazar günü görüşürüz o zaman muhittincim

artık sende al bir motor ve katıl aramıza

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar