Yeniyim ve bilgiye ihtiyacım var:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar merhaba; ben yeni başlıyorum ama hata da olsa 600lük bir motorla başlıyorum ve tavsiyelere ihtiyacım var.Bana ne önerirsiniz. Sürüş teknikleri ile ilgili nereden detaylı bilgi alabilirim?Teşekkürler.

600 cc mi.?çok büyük makina degilmi ya ..
her şey zamanla. bi tecrüben varmı?
ben 100 cc
ile başladım.şimdi 150 veya 250 cc ye geçicem.

arkdaş çevrim dışı görünüyo herhalde aldı 600 lük motoru çıktı yollara galiba :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
600 cc motorla başlıcaksın vay be,bence direkt olarak 1000 cc al, 600cc yeni başlıyanı kesmes az gelir.Sonra 1100-1200-1300-1400 cc ye geçersin.Zaten bu makineleri kullanmak çok kolay hiç seri değiller tam yeni başlıyanlara göre yapılmışlar:queen::queen::queen:

aby

hayırlı olsun kardeşim.. allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin işallah... ama almadan once keşke bi bilene danışsaydın... tahmin ediyorum oda sana en fazla 250cc önerirdi... bende bi motor almayı düşünüyorum kime sorduysam aman 250ccden büyük motor alma diye tembihlediler... sonucta can bu ve sadece senin canın değil başkalarınında hayatı söz konusu bence sat o motoru : )

600 cc mi.?çok büyük makina degilmi ya ..
her şey zamanla. bi tecrüben varmı?
ben 100 cc
ile başladım.şimdi 150 veya 250 cc ye geçicem.

600 cc motorla başlıcaksın vay be,bence direkt olarak 1000 cc al, 600cc yeni başlıyanı kesmes az gelir.Sonra 1100-1200-1300-1400 cc ye geçersin.Zaten bu makineleri kullanmak çok kolay hiç seri değiller tam yeni başlıyanlara göre yapılmışlar:queen::queen::queen:

işte sırf bu düşüncelerinizden dolayı insanlar büyük cc makinalardan korkuyor hep... neden böyle acaba düşüncelerinizi biraz daha açıklayabilirmisiniz?

hayırlı olsun daha önce tecrüben yoksa 600 lük fazla gelebilir kazasız binmek nasip olur inş.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hata Yapmışsın Keşke Daha Küçük Motorla Başlasaydın Neyse Fazla Gaza Gelmeden Dikkatli Kullan Olan Olmuş

Super Moderator
 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Benzer konularda daha önce birçok kişinin tecrübelerini ve fikirlerini sunduğu konuları ARAYARAK bilgi edinebilirsiniz.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar