F650 nin arkasına mangal sadece Adana da bağlanır![]()
F650 nin arkasına mangal sadece Adana da bağlanır![]()
Darısı gelmeyen arkadaşlara :mrgreen:
neden polemik yaratacak sözler sarfediorsunuz :silent:![]()
![]()
![]()
![]()
""Ben olsaydım Köpeği görünce geri dönerdim heralde...:cherry:""
Kopeklerin saldirma taktiklerini ve yanasma matematigini molalarimiz sirasinda calistigimiz icin kimseye birsey olmadi...:mrgreen:
![]()
yav sen kimsinizz,tanışıyomuyuzz,ne işiniz var bizim gurubumuzda,en son bi toplantıya katıldınız,bi daha ortamda görmedikk,neden hep siyah giyersiniz yoksa karabatakmısınızz:cherry:
Murat abi poyrazdan fırsat bulup yengeyide kandırıp kaçmışsın evden ,ayıkmadım zannetme,ama aramızda kalacak söz,poyrazı öp benim yerime:cherry:
Kardesimmm benim, zaten resimlerde himbil himbil cikmisim, bir de okla isaret et de aleme iyice madara olalim, kimligimiz ortaya ciksin. Nick'imize layik olmaya calisiyoruz, ortalarda gorunmeden dolasiyoruz, simdi tum MT kim ve nasil biri oldugumuzu ogrenecek.
Sizin Arsuz sahillerinde pembe dizi cekiminde oldugunuzu soylediler, yoksa ben istemez miyim, kirk yilda bir sizinle olmayi, Bora Abi'ye sor, sabah hickimseye haber vermeden ortaya cikiverdim toplanma yerinde...
Cengiz'im Zion'um da yoktu ortalarda, hep birlikte egleniyorsunuzdur diye dusundum, ama sonradan ogrendigime gore Cengiz'i de biraz zorlasak bize katilirmis. Saglik olsun...ale:
Resimlere bakamadım ama güzel olmuştur tekerinize sağlık (Ah birde o kadar resimin aynı sayfaya konmayacağını öğrenseniz)
Resimleri bi görsek başka tercih yaptığımız için üzülücez ama.. P
Abi kısmet bi sonrakine artık,bu arada muhabbetini özledimm çaya beklerim haberin olsunn
mozilla kullan ,ağlamayı bırakk:queen::queen: