Özellikle Scoter kullanıcısı arkadaşlardan fikir bekliyorum

Arkadaşlar bu çizimi bi scooter a dönüştürmek istiyorum sizce nasıl birşey olabilir.Ne olsa ne olur...fikir ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar...Her tarafı kaporta olabilir yada naked bir scooter olabilir...Sizce nasıl olsun...

SAYGILARIMLA
Zekai YÜCE

yeni bi scoteer kullanıcı olarak pek anlamam ama şase gayet sağlam olmuş gibi geldi ellerine sağlık

Mesela arka teker yada ön tekerin sayısıyla oynasam ne olur arkadaşlar.Sizce görsellik olarak daha mı iyi olur yoksa daha mı kötü olur...ön yada arka bunlardan birisi iki tekerli olsa mesela...

seni gidi seni proje bizden fikir bizden oh sonra satbunu hondaya al paraları bizide görecenmi ona göre söylicem

Mesela arka teker yada ön tekerin sayısıyla oynasam ne olur arkadaşlar.Sizce görsellik olarak daha mı iyi olur yoksa daha mı kötü olur...ön yada arka bunlardan birisi iki tekerli olsa mesela...

abi tam bende böyle bişey istiyorum işte arka iki teker olsun ama yanyana değil arka arkaya olsun biraz uzun olur ama farklı olur :)

Ayakları basmak için düz bir zemin göremidim. Tam karşıya ayak koymak şehir içi kullanımda biraz zor olur. Plastik zemin düz olacak, şase eğimli dersen ozamanda yatay zemin seleye çok yakın olmak durumunda kalır oda rahatsız edici olur. Benden bukadar. Eline sağlık. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kısa sasi istiyosan bws sasisini kullanabilirsin ve 2 tekerden vaz geçme..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar