Roz Ocağa doğru

Yine uzun zamandır gitmeyi istediğim Yolocak şantiye yolumuzun tam karşısındaki Roz Ocak yolu diye idda edilen yola gtmek için yola koyuluyorum ve Karagedik mahallesinde böyle bir özel mülkmüş gibi görünen bir kapıdan rahatça geçebiliriz..

Ve hergün geçtiğim şantiyeye uzanan yol ve şantiye..

Ve bir dost..!!

Herkese mutlu geziler,Roz ocağı henüz bulamadım belki başka sefer..

Sevgiler.

Yücel.

1008084gv4.jpg

Ağlıcam artık ya.Nedenn Alaamm neden ben de ..............
Süper olmuş:cat:

harbıden de motorda son nokta enduro artık tamamıyle kararımı verdım race mace hıkaye alıcaz mı enduro doa ıle ıc ıce gezıler yapıcan...
tebrıkler cok guzel resımler guzel eğlenmışın... canım cektı valla

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:) Hrikasınız, hele yalnız gitmek bambaşka güzel, yalnız dostumuzda çok şirin kaplumbağaymış :) şirin şirin bakıyor. İyi ki gitmişsin Roz Ocağı bulma umudu heba olmadı hiç değilse, paylaştığın için teşekkürler.

güzel gezmişsin motordaşım. amaç bu doğa gezileri ve yine güzel manzaralar:)

Herkese teşekkür ederim, aslında bu yöreyi gezmek azda olsa işimizin bir parçası haline gelmey başladı, yukarda görmüş olduğunuz şantiyedeki kuyudan hergün yerin 225m altına (deniz seviyesinin 130m altına) iniyoruz ve krom madeni çıkarıyoruz zorlu bir iş ama her gün birşeyler değişiyor aşağıda keyifli..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herkese mutlu geziler,Roz ocağı henüz bulamadım belki başka sefer..

Sevgiler.

Yücel.
o kadar güzel yerlerki az daha yakın olsa geleyimde Roz ocağını birlikte arayalım diyeceğim :wiinkk:

hergün şantiye'ye gitmek için bu yolu kullanıyormuşsun,motosikletinde müsait oldukça şanslısın
bakalım biz ne zaman bu metropol cürcünasını bi kenara bırakıp böyle dağ bayır gezicez
bu arada o şelalenin yüksekliği nedir? bi ara oradan atlarken hayal ettim kendimi yüzeydeki su sığ mı derin mi? şelale hakkında biraz bilgi verirmisin ??

biraz daha inceledim şelale yapay gibi duruyor oldukçada sığ heralde oradan atlamak intihar olurdu sorularımı geri aldım!!!

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar