21" ve 17" v. 3.0 by XtireT & YbR Çamlıdere çıkartması

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sus bir kenarda otur bari tırtırize ekip :p yada git bir pastanede çay iç sen :queen:

içtim ben pastanede çayımı senin geçtiğin suyun 2 mislini ben karayolunda geçtim :) ben motosikletin tekerine çomak sokarım ne olur ıslak ıslak bakma öyle :queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Proyu göremeyince meraklandım bak.... Hastamıdır kendisi acebaaa....:p

Tırtlığı tuttu bugün :p

içtim ben pastanede çayımı senin geçtiğin suyun 2 mislini ben karayolunda geçtim :) ben motosikletin tekerine çomak sokarım ne olur ıslak ıslak bakma öyle :queen::queen:

Doğru tekerinde çomak varki sürekli düşüyorsun. Len Sen asfaltta gidonu büküyorsun arazide ne işin var senin :p

Uyuzluk gibi olacak ama 17 den kasıt YBR nin jantıysa 17 inç değil 18 inç:cherry:
Tekerleriniz düzgün bassın:rendeer:

ben bu geziye katılamayacağım için (kuzenin doğum günü + yöneticimin gelecek olması) bir önceki günkü mini trophy'de savdım sıramı :p

ben bu geziye katılamayacağım için (kuzenin doğum günü + yöneticimin gelecek olması) bir önceki günkü mini trophy'de savdım sıramı :p

tarlalarda tropy yap sen adamlar olayı aşmış:p nasıl ekin tarlalarında mahsul sağlammıydı bari :p:mrgreen:

Gerçekten çok güzel bir geziydi. Özellikle de gölün kıyısında manzara bir harikaydı. Yağmur biraz zorladı ama napalım enduro da zaten bu demek :mrgreen:

Gelemeyenlerle Çarşamba pastanede buluşuruz artık :p

Murti güzel olmuş elinize sağlık.:cat:Yine yapamadın suçuk ekmeği sucuklar kurtlanacak:queen:

güzel gezi olmuş vala :cat:

iyiki gelmemişim benim chanchinchon scoter ile yoksa o çamurun içinde boğulurdum gibi sanki :queen:

Utanmadınız demi o köpeği yağmurda, çamurda yürütmeye:farao: koskaca 3 tane motorcusunuz.Adam atar arkanıza artçı olarak götürdü gideceği yere:p:cherry: Allah bilir yedek kaskınızda yoktu yanınızda:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Murti güzel olmuş elinize sağlık.:cat:Yine yapamadın suçuk ekmeği sucuklar kurtlanacak:queen:
valla yapamadık yine sucukları. Ne zaman yola çıksam yağmur yağıyor. Artık kimsenin yağmur duasına çıkmasına gerek yok. Beni yola göndersinler yeter :queen::queen::queen: kara bulutlar tepemde dolanıyor :p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

Utanmadınız demi o köpeği yağmurda, çamurda yürütmeye:farao: koskaca 3 tane motorcusunuz.Adam atar arkanıza artçı olarak götürdü gideceği yere:p:cherry: Allah bilir yedek kaskınızda yoktu yanınızda:p

Benimle ozgr 'ün motorun arkasında çanta vardı taşısa murat abi taşırdı ama onunda artçı taşımama gibi bi huyu var . :p

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
yağmurda nefis çam ve toprak kokusu of süper gezi
helal

Tekerlerinize ve sizlere sağlık çok güzel gezi.Paylaşım için teşekkürler:bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar