Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

2006 model ve yukarısı ybr lerde önceki modellere göre titreşim azaltıldığı doğrumu? veya başka farkları varmı?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2006 model ve yukarısı ybr lerde önceki modellere göre titreşim azaltıldığı doğrumu? veya başka farkları varmı?

ybr'de titreşim varmiki :silent: eğer ybr'de titreşim var diyorsanız birde çin motorlara binmenizi tavsiye ederim aradaki farkı böylece kolayca görebilirsiniz...:cat: benim bildiğim bu katogoride ybr'125 ile cbf'150 en titreşimsiz ve sessiz motorlar...

ilk motorum ybr haladaha devam diyorum ben diyodum ilk bindigimde dedim hani ybr de titreşim yoktu var işte diye kendime hayiflaniyodum azda olsa var titreşim ama günlerden bi gün kanuni seyhan 125 e binmek nasip oldu aman allahim dedim bu nasil motor benzin kapagi bile nasil titriyor dedim ondan sonra ybr de titreşim falan hiç bişey yok

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ilk motorum ybr haladaha devam diyorum ben diyodum ilk bindigimde dedim hani ybr de titreşim yoktu var işte diye kendime hayiflaniyodum azda olsa var titreşim ama günlerden bi gün kanuni seyhan 125 e binmek nasip oldu aman allahim dedim bu nasil motor benzin kapagi bile nasil titriyor dedim ondan sonra ybr de titreşim falan hiç bişey yok

aynen katılıyorum sana bende bindim seyhan'a titreşimden ellerim uyuştu diyebilirim nasıl kullanıyorlar o motoru hayretler içerisindeyim.iyiki varsın ybr :cat:

Titreşimmm onun ne demek olduğunu hiç bilmiyorum ybr ile başladıgımızdan :cherry:

ben cbr125 de kullandım onda bile titresim vardı.ama ybr de titresimin t si bile yok,iyiki varsın ybr,az kaldi hasret bitecek.

axoyum, YBR'nin modellerinin titreşim olarak farkı yok:cat:
Hiçbirisinde titreşim yok zaten:cherry:
Farkları; katalitik konvertör, geri dönüşüm sistemi, kafa grenajı, farın sürekli açık kalması tabi bir de hp farkı:cat:

bu lastikten banada lazim yaw hala orjinal arka lastigini kullaniyom su görmesin hemen kayiyor:farao:

axoyum, YBR'nin modellerinin titreşim olarak farkı yok:cat:
Hiçbirisinde titreşim yok zaten:cherry:
Farkları; katalitik konvertör, geri dönüşüm sistemi, kafa grenajı, farın sürekli açık kalması tabi bir de hp farkı:cat:

gokhan bu yenı ybr lerde senın dedıgın gıbı katalatık var ve 2004 ler 12 ps sonrası 10 ps katalatıkı ıptal edrsek 2 pslık gucu gerı getırebılırmıyız ybrde katalatık ıptalı yapan arkadas varmı???
2 sorum. ybr on fren kalıper ve balatalarını daha fazla buyutebılırmıyız ıyı frenaj ıcın mesela ybr 250 lıgın kalıperlerı olabılırmı uyarmı???uymassa ybr ıcın fren kıtı ureten bı marka varmı???

bu lastık orjınal ybr lastıgınde ne kadar kalın boyutları nelerdır??? bıde markası ne???

arkadaslar bıde bısı daha aklıma takıldı bende bu yaz ybr alıcam ve garantısı bıttıkten sonra sımdıden aklımda ıkı tane dusunce var
1.ybr ye turbo uygulanabılırmı???malıyet???
2.150 cc yapmak ıstıyorum ybr ıcın hangı marka pıston vs uretıyo???malıyet???

bu ıkı sınden hangısı daha az malıyetlı olur ve daha kayıpsız sorunsuz calısır???

Son düzenleme:
PIERzig

lastik duro marka,biraz sert ama benim gibi virajda yatamayan için fena değil:cat:

Yeniçeri

abi lastik tubeless fakat 1 haftada havası tamamen iniyor,nedenini bulamadık bende içine iç lastik taktım,çivi muhtemelen sabah işten gelirken girdi yolda herhangi bir kasma olmamıştı öğleden sonra evden çıkarken fark ettim.

elimde orjinal normal lastiğide duruyor ama ben yine tubeless'i taktırdım abi:cat:

abi tubeless lastik diğerine oranla daha bir sert,havası tamamen inse bile jant yere oturmuyor,zor durumda o şekilde sizi lastikçiye kadar mutlaka götürür.

Son düzenleme:
o eski halinden eser yok şimdi:salut:

kalan sağlar bizimdir:queen:

bence birazda arkadan kes orantılı olsun bari daha hos durabilir kanımca:cherry:

birde on tarafa o beyaz bantı cıkartıp su zımparasıyla oval bi sekil verip sonra metalik gri rütuş boyasıyla boyarsan daha orjinal gibi durablir

Son düzenleme:
iii fikir..ama baya bi ugraştım öne simetrik çıkarcam diye....:cherry:

motor şu an 460 km de bu hafta sonu ilk bakım için servise götürcem.
serviste yapılması gereken nedir? ve bana kaça patlar? bilinçli gitmek lazım:silent:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ilk bakım 1000 km de değilmiydi yaa :silent: Bakımda yağını falan değiştiriyorlar öle genel bi kontrol yapıyorlar 30 40 ytl arası değişir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar