Pro ve saz ekibi :)

Ankarada kıpırtılar var...bir devinim başladı....Voltran oluştu nihayet...scorp ve R3N den Ankara Mt olmazdı zate...:ppastaneci hepsi...:pbenide pek sevmezler...:pAllah şükür PRO beni çok sever...:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Son düzenleme:
mail listesinde 112 kişi var :p

ben 4 kişi tanıyorum...diğerleri artık fasulyemi yoksa sizmi çağırmıyonuz bilmem...

Daha çok voltramlar oluşacak Mete abi, bekleyin ve bizi izlemeye devam edin :cherry:

Şu yağmurlu ve soğuk havada bir de böyle espriler yapmayın yaaaa :p

hadi bakalım klavye kraliçesi...senide bi gezide veya Proya artcı göremedik...makina başında çok iyisin ama motorda Allah bilir...:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
hadi bakalım klavye kraliçesi...senide bi gezide veya Proya artcı göremedik...makina başında çok iyisin ama motorda Allah bilir...:p

Abi malum Eskişehirde şehir içi de olsa yollar benimdi ama siyahlimuzin henüz
Eskişehirde. Ankara caddelerine çıkamadık henüz, yaramı deşme :salut:

Proya hiç artçı olmadım ama Emrah sağolsun birkaç sefer nazımı çekti :rendeer:

Ama limuzin gelsin, cc min yettiği ve bayanların katıştığı her geziye ben de katışacağım :cherry:

Abi malum Eskişehirde şehir içi de olsa yollar benimdi ama siyahlimuzin henüz
Eskişehirde. Ankara caddelerine çıkamadık henüz, yaramı deşme :salut:

Proya hiç artçı olmadım ama Emrah sağolsun birkaç sefer nazımı çekti :rendeer:

Ama limuzin gelsin, cc min yettiği ve bayanların katıştığı her geziye ben de katışacağım :cherry:

izinmi çıkmıyor...niye bıraktın Eskişehirde...

Forumdan Uzaklaştırıldı
izinmi çıkmıyor...niye bıraktın Eskişehirde...

Aslında izin çıkacak diye düşünüyorum, yani babam Ankaraya getirmek istediğimi
ya da onu satıp buradan bir şey bakacağımı falan tahmin ediyor diye düşünüyorum :cherry:

Ama işimin kesinleşmesi, eve çıkmam falan derken bu zaman oldu işte. Bir hafta sonu getirebilirim
ama binip gelirsem bakımını falan yaptırıp yola çıkmam lazım ve henüz tek başıma hareket edemem.
Malum otobüsle 3 saatlik yol. Abimlerle falan ortak bir boş hafta sonu yakalamamız lazım :bounce:

Aslında izin çıkacak diye düşünüyorum, yani babam Ankaraya getirmek istediğimi
ya da onu satıp buradan bir şey bakacağımı falan tahmin ediyor diye düşünüyorum :cherry:

Ama işimin kesinleşmesi, eve çıkmam falan derken bu zaman oldu işte. Bir hafta sonu getirebilirim
ama binip gelirsem bakımını falan yaptırıp yola çıkmam lazım vee tek başıma hareket edemiyorum.
Malum otobüsle 3 saatlik yol. Abimlerle falan ortak bir boş hafta sonu yakalamamız lazım :bounce:

vayy Baba Kız arasındaki derin diyaloglar yani...bilirim...:p

hayırlısı olsun..ya sen Üniversiteyi kazandında artık Ankarada yurtda falamısın...aileden ayrıldın galiba...

Forumdan Uzaklaştırıldı
vayy Baba Kız arasındaki derin diyaloglar yani...bilirim...:p

hayırlısı olsun..ya sen Üniversiteyi kazandında artık Ankarada yurtda falamısın...aileden ayrıldın galiba...

Evet baba kız, empati kuruyoruz aramızda. Birbirimizi anlamaya çalışıyoruz.
Motosiklet alacağım zaman da böyle olmuştu. Ankaraya getireceğim yine aynı şey söz konusu :cherry:

Hazır yeri gelmişken söyleyeyim; senin kızın gibi, aile konusunda ben de çok şanslıyım abi :rendeer:

Üniversiteyi kazanıp kazanmadığıma gelince : Ben üniversiteyi 4 yıl önce kazandım abi.
Anadolu Üniversitesi, İşitme Engelliler Öğretmenliği. Gece yarılarına kadar materyal hazırladık
falan filan derken okul bitti. 2007 geldi çattı ve mezun olduk. Bir müddet Eskişehirde çalıştım.
Derkennnn bir baktım ki, ikinci iş yeri adresim Ankara. İşim kesinleşinceye kadar ki 3 aylık süre
zarfında abimlerde kaldım, sağolsunlar. Baktım ki; KPSS engelini aşıp devlete girene kadar,
bir değişiklik olmadığı sürece, Allahın izniyle buradayım veeee kendi evime çıkma vakti geldi
diyerek kendi evime yerleştim işte falan filan :queen:

OOoo sen şu an sözleşmeli personelmisin yani...harika be...bilmiyodum valla...kadronda gelir yakında...hadi hayırlısı olsun...okudunuz dokudunuz bi noktalara geldiniz valla...helal olsun size...

Herşeyin hayırlısı olsun...çok mutlu oldum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Çalıştığım kurum özel bir kurum. Sözleşmeli çalışıyorum ama devlet dahilinde değil.
Bir yerlere geldik, hala da gelmeye çalışıyoruz bakalım. Dediğiniz gibi her şeyin
hayırlısı abicim, sağolun :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
aytac bende sazlı sölü gerçek bişiy bekliyodum.. ::123434::::123434::
mesela kıllıtarkandan canlı saz performansı gibi..:cat::cat:
sonuç hüsran hobareytörümüz saolsun padişahım çok yaşa..::haapppy:::haapppy:::xblink::::xblink::::xblink::

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu yaşından sonra Onuru tutup kolundan piyanonun başına oturtamam herhalde dimi :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu yaşından sonra Onuru tutup kolundan piyanonun başına oturtamam herhalde dimi :queen:

banane banane illa bi çalgı çalsın istiyoz çello süper yakışır ama ha..:p

hobareytörümüz saolsun padişahım çok yaşa.::haapppy:::haapppy:::haapppy:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayırdır işin düştü heralde bana :p

padişahım hünkarım haşmetlim size işimizin düşmesi ne haddimize bizler zavallı üyeleriniziz sizlerin sayesinde forumda kalıcı olmak bizlere yetiyor..:queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar