Herkese Mrb...

Hoş geldın kalıcı ve katılımcı olman dılegıyle senı hayatbuysacı :queen: :p
Tekrar tekrar hos geldın :queen:
VE tekrar hos geldın :queen: :p :))))

Hoş geldın kalıcı ve katılımcı olman dılegıyle senı hayatbuysacı :queen: :p
Tekrar tekrar hos geldın :queen:
VE tekrar hos geldın :queen: :p :))))

tesekkur ederim crayzboyone bende bi arkadasim onerdi ondan sey ettirmistimde uye oldum...

Bide bu video foto nasil eklenioo:silent:

Motosikleti: Honda CBR 125R
Kan Grubu: A Rh+

:queen: :queen: :queen:
( cevap verene bak...sen hayabusayi gorsen bomba sanarsin be. )

muhahahhahahahahahahhaaha :mrgreen:

lanet olasıca hala yaşıyoo :pale:
evt lanet olsun sensin lütfüüü
nden ölmedin hıııııı :silent:
:p

yahu ne alıp veremediğin var latif le anlamadım gitti :)

Son düzenleme:
merabada hoş geldinde dostum ya paran çok yada küçükken çok hayal kuruyodun demekki hayal buysa hayabusa dedin sanırım aldın makinayi ama fena bi alet o ben korkuyom ona binmeye :) aramıza hoş geldin...

hayal buysa = hayabusa benim de aklıma gelmişti :queen::queen:

fotoğraf eklemek için

cevap yazdığın yerin üzerinde (imlecin yanıp söndüğü yer cevap yazdığın yer)
küçük kare butonlar var.orada youtube un minik karesini bul.ondan 3 sola kay o kare resim ekleme karesi.
ona tıklamadan önce koyacağın resmi bul ve sağ tıklayıp özelliklere gir.oradan http:....................vsvs ile başlayan yeri baştan başa tutup (yani mavileyip ctrl+c ye bas)ctrl+c kopyala komutu demek.sonra o adresi kutucuğu tıklayıp oraya yapıştır...inşallah anlatabilmişşimdir.seviyeni bilmediğim için basitten anlattım kusuruma bakma..:mrgreen:

fotoğraf eklemek için

küçük kare butonlar var.orada youtube un minik karesini bul.ondan 3 sola kay o kare resim ekleme karesi.
ona tıklamadan önce koyacağın resmi bul ve sağ tıklayıp özelliklere gir.oradan http:....................vsvs ile başlayan yeri baştan başa tutup (yani mavileyip ctrl+c ye bas)ctrl+c kopyala komutu demek.sonra o adresi kutucuğu tıklayıp oraya yapıştır...inşallah anlatabilmişşimdir.seviyeni bilmediğim için basitten anlattım kusuruma bakma..:mrgreen:

tesekkurler...

qecenin sazani mi dieim :queen:

sen beni guldurdun allahta seni guldursun:queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

vallaha yazını okudum güldüm duan kabul oldu...:silent::silent::silent:

fotoğraf eklemek için

yav resim koymayı bildiğim halde,bu anlatımdan bişey anlamadımm,bilmeyenler kerametlemi yapacakk :cherry:

nedne olmasın harika sçeim vs. gibi bişeyi sne yazdıysan bahsetmek diil direk sana yazdım, ciddi diildim o yazıda diosanda bunu ciddiye almazsın

benim her yazdigimda ciddi olduguma inanabilirsin inan buna:cat:

sen hic o dedigin motordan gordunmu bindinmi :silent:

İsocan ne adamsın beyaw...:p

Milleti makaraya sarmışsınız yine Latifl'e...Helal size..

Valla okudukça güldüm..Güldükçede okudum..:cherry:

Hele o "hayabusayı sen görsen bomba sanarsın" da işte koptumm...:queen:

Beni güldürdünüz ya Allah'ta sizleri güldürsün...:wiinkk:

Bomba.... . Hayabomba...:p

İsocan ne adamsın beyaw...:p

Milleti makaraya sarmışsınız yine Latifl'e...Helal size..

Valla okudukça güldüm..Güldükçede okudum..:cherry:

Hele o "hayabusayı sen görsen bomba sanarsın" da işte koptumm...:queen:

Beni güldürdünüz ya Allah'ta sizleri güldürsün...:wiinkk:

Bomba.... . Hayabomba...:p

can sıkıntısı , küresel ısınma , ekonomi bunlara sebep oluo murat abi ... :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
6 ay geçmiş yeni görüyorum topici buda benim ayıbım bari hemen telafi edeyim dedim:queen:
hoş geldin sefa getirdin sen şimdi bu hayabusanın resimlerini de koymuşsundur siteye ama nasıl bulacam 649adet mesaj atmışın tüm mesajlarını taratsam akşama bulurum
hadi sen bi kıyak yap banada link at bende uraşmadan bulayım doya doya bakayım şu canavarın resimlerine :cat: şimdiden teşekkür ederim :queen:

LTF06 resimleri yolladığın için teşekkür ederim, gerçekten canavar bu, iyi zapdediyorsun, bu arada özel mesaj kapasiten domuş özelden yazacaktım dolu olduğu şeklinde uyarıldım :) allah kaza bela vermesin :cat:

LTF06' Alıntı:
big_4459189_592820_fycu131.jpg

n7334098642988553202wu4.jpg

n7334098642988595719jd0.jpg

Son düzenleme:
resimler güzel havalı çıkmışta sende para bol(k) olsa gerek:).günlük motoru kullanmaman 33 ytl ye mal oluyor.kullansan ne kadar benzin yakar bilemiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar