Yağmur demeden, Çamur demeden (Sapanca)

inşallah o günleri görürüzde gelirim kardeşim ama bu yaz izmir çevresi ve bodrumdan ayrılamam :cherry: ince işler söz konusu uluslararası :bounce::mrgreen:

tebrik ederim çok güzel bir gezi olmuş, sapanca ya gitmiştim ama bu kadar güzel olduğunu bilmiyodum rüya gibi bi yermiş valla :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tebrik ederim çok güzel bir gezi olmuş, sapanca ya gitmiştim ama bu kadar güzel olduğunu bilmiyodum rüya gibi bi yermiş valla :)

Yağmur yedi her yer Emin onun için bu kadar güzelleşti, her yer yıkandı pırıl pırıl güneş çıktı ardından. Arkadaş sağolsun yeri seçende bütün numara :cat:

Güzel gezi olmuş.Paylaşım için tşk.

Bu arada fotoları bukadar küçük yüklediginizden dolayı tebrik ederim. Mazallah çözünürlügü yüksek fotolar yükleseydiniz sayfada yarım saat beklemek zorunda kalırdık degil mi :)

Bende küçük gözüküyor, yada refresh yaptığınız zaman küçülüyor öyle diyim. Olmuyorsa bu rahatsızlıktan dolayı özür diler tekrar yüklerim minik olarak :cat:

Son düzenleme:
güzel GEzi Olmuş Sema Bu arada O ilk Çıkan Fotoraftaki ördek kafasınıda bi anda insan fotorafı sandım bende:mrgreen: Şaka maka Güzel GEzi Olmuş Kazasız Belasız aman:cat:

oo süper bir yermiş aklımda bulunsun ilk fotolar açılırken başka bir ülke sandım ortamada motorlar yakışmış hani

bir de o bira iyi reklam olmuş can çektirecek kadar güzel duruyor

Güzel gezi olmuş.Paylaşım için tşk.

Bu arada fotoları bukadar küçük yüklediginizden dolayı tebrik ederim. Mazallah çözünürlügü yüksek fotolar yükleseydiniz sayfada yarım saat beklemek zorunda kalırdık degil mi :)

değilmiii,çok şüküür küçükk,teleskopla çekilmiş gibi ama olsunn yinede güzell:cherry:

Mahalledeki kedi bile sapancaya gitmiş. :p
Paylaşım için sağol. Güzel yermiş.

:) Kedide tuhaflık vardı zaten. Sapanca güzel yer arkadaşlar tavsiye ederim.

gayet fotokritik tadında çekimler...fevkaledenin fevkinde...tebrikler...

Forumdan Uzaklaştırıldı
gezi çok güzel olmuş fotolar şahane yemek olan foto süperdi karnım çok acıktı valla pc yi yicektim..:mrgreen:

yanlız o etekten kurtul şöle güzel bi kot güzel olurdu motorda etek biraz garipsedim kusura bakma..:p:p

gezi çok güzel olmuş fotolar şahane yemek olan foto süperdi karnım çok acıktı valla pc yi yicektim..:mrgreen:

yanlız o etekten kurtul şöle güzel bi kot güzel olurdu motorda etek biraz garipsedim kusura bakma..:p:p

:queen: ben etek giymedim ya o elbise :) elbise giyiyorum ya ne olacak ki? hem iyi oluyor yağmurdan korudu beni :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
montun altında mini etek gibi gözüktü zaten montsuz fotorafında var yağmurlu havada soğuk olur üşümek anlamında kast ettim..:p fasulye..:p

montun altında mini etek gibi gözüktü zaten montsuz fotorafında var yağmurlu havada soğuk olur üşümek anlamında kast ettim..:p fasulye..:p

:queen: vayyyy bayıldım buna :rendeer: Fasulye + Rep :bounce:

Şahane bi gezi olmuş tebrikler darısı bizim başımıza.....

Sağol gardaş, bir gün yolun düşerse İstanbula, İstanbuldada gezilesi güzel yerlerde var.

gayet fotokritik tadında çekimler...fevkaledenin fevkinde...tebrikler...

Sizinde yoruma mest oldum :) Fevkaledenin fevkinde çok nadir kullanılan bir temiyiz ve beğeni maalisi :mrgreen: Bülent Ersoy + Peder kullanır bu kelimeyi sıklıkla birde sen :bounce: Teşekkür ederim bu arada sanırım marifet bende değil makinada :cherry:

sağolunda resimler az olmamışmı, damaklık oldu:)

Birdahaki sefere söz daha bol bol çekerim :wiinkk:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
ORADA OLMALIYDIM NEYSE EN YAKIN ZAMANDA CADDELERDEYİM:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar