Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

üyeliğinde,motorunda hayırlı olsun iyi bi seçim yapmışsın.güle güle kullan.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ybr125'in tipini çok seviyorum ya..

Ankara'lı YBR ci kardeşlerim, 17 Mayısta bir gezi yapmaya varmısınız.Havalar ısındı artık tam zamanı.Hem tanışmış oluruz hemde bir uzun yol yapmanın keyfini yaşarız. Aynı zamanda Benim gibi motoru 1000 km'de olan arkadaşlar motorlarının rodajını uzun yolda yapmış olurlar. Bu gezi çoğunluğun isteğine bağlı olarak Kızılcahamam(soğuksu), Abant, Yedigöller veya Gölcük şeklinde olabilir.Gerekli hazırlıklar yapılarak gittiğimiz yerde kahvaltı ve mangal işinide hallederiz.Güzel ve eğlenceli olacağını tahmin ediyorum.

::stretche
KAZA GELİYORUM DEMEZ!
sabah işe giderken sokak köpegine çarptım...ve 3-4 metre yerde sürüklendim.
sağ tarafa yattıgım içim sağ dizim,sağ dirseğim ve ellerim yüzüldü::crying::
yaklaşık 50 km ile gittigimden ucuz atlatdım diyebilirim..
motorda da ufak tefek hasar var
ön çamurluk ta

far grenajında

egsoz korumasında

motoru koruyan

bendeki çizikleri koymuyorum hiç hoş görünmüyo:salut:
bu hasarlar için bi tavsiyeniz varmı?
özellikle çamurluk kunusunda...(kopan parçayı bulamadım)

Çok geçmiş olsun abi.Keşke koruma demiri taksaydın motora.İnşallah şaside hasar yoktur.
Hem koruma demiri olsaydı belki daha az yaralanırdın.Tekrar geçmiş olsun.
Saygılar:bounce:

öncelikle geçmiş olsun yaptığın en büyük kaza bu olur inşallah,ömercik arkadaşın dediği gibi koruma demiri olsaydı sadece egsozdaki çizikle atlatabilirdin bu kazayı.

Çok geçmiş olsun abi.Keşke koruma demiri taksaydın motora.İnşallah şaside hasar yoktur.
Hem koruma demiri olsaydı belki daha az yaralanırdın.Tekrar geçmiş olsun.
Saygılar:bounce:

saolun.. evet koruma demiri olsa daha iyi olurdu ..ama çamurluk çarpınca kırıldı...yenisi ne kadardır ? bi çaresi yokmu( aksesurla kapatabilirmiyiz?????:cyclopsan

saolun.. evet koruma demiri olsa daha iyi olurdu ..ama çamurluk çarpınca kırıldı...yenisi ne kadardır ? bi çaresi yokmu( aksesurla kapatabilirmiyiz?????:cyclopsan
Çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsın valaa
Bugun on fren pabuçları 30 a almış kardeşim

Çamurlukta vardır bayaa

0205081502lh4.jpg

Bu arada siperlik olsaydı ön panelde de far kasnagında da birşey olmazdı :cat:

çamurluk işi tamamdır...kırık yeri kestim.biraz kısaldı önü ama fena olmadı:queen:

nasıl olmuş?

cell-im

çamurluk fena değil hatta iyi olmuş diyebilirim:cat:

bugün müsaittim şöyle bir dolaşayım diye çıktım ki daha elli metre gitmeden lastiğimin patlak olduğunu gördüm.

kocaman bir çivi çıkardı lastikçi,bende jantı sökmüşken her yeri güzelce temizledim rulmanı yağladım fren balatasını temizledim:cat:

lastiğin patlaması iyi oldu galiba:p

cell-im

çamurluk fena değil hatta iyi olmuş diyebilirim:cat:

bugün müsaittim şöyle bir dolaşayım diye çıktım ki daha elli metre gitmeden lastiğimin patlak olduğunu gördüm.

kocaman bir çivi çıkardı lastikçi,bende jantı sökmüşken her yeri güzelce temizledim rulmanı yağladım fren balatasını temizledim:cat:

lastiğin patlaması iyi oldu galiba:p

geçmiş olsun abi iyiki erken farketmişsin....olacaga çare yok...o para illaki çıkacak bizden....Mevlam daha büyük dert vermesin:)

coskun abi..gcmis olsun....bnm de balata problem yha!
yapamadik gitti su diski...sonunda kesilcek!

Cok Geçmiş Olsun Allah Kimsenin Basına Vermesin Cok Dikkat Edelim Arkadaslar Bu Aralar Motosiklet Kazaları Cogaldı Gibi....

Çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsın valaa
Bugun on fren pabuçları 30 a almış kardeşim

Çamurlukta vardır bayaa

0205081502lh4.jpg

bu resimde ezilen plastik kisim 25 ytl arkadaşim benimde orasi az bişey erimişti ben degiştirdim orjinaliyle basit bişey ayak konan yerdeki lastigin fiyatini bilen var mi?

Geçiş olsun kardeş valla ucuz atlatmışsın.Kedi köpek en kötüsüde kuş benim en büyük korkum.Bende senin gibi koruma demiri kullanmıyorum sonumuz hayır olsun.Buna şükür.Bu gezi işi iyide olur valla güzelbi organize

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar