selam abiler biliyorsunuz ben fethiyede yaşıyorum burda çok aksasuar olmadığı için size danışmak istedim bende siyah dylan var resimlerini koymuştum onun için birkaç resimde gördüm sağ ve sol arka tarafına damalı kare kare yapıştırma var bazılarınızınki ile aynı olcak fakat ben fethiyedeyim nede olsa bunların fiyatı nedir bir bilginiz varmı?
arkadaşlar bugün gelen bir haberle yıkıldım duyduğuma göre türkiye genellin toplam 4 tane sıfır dylan kalmış diolar bu doğrumu acaba ben geçen izmir servise sorduğumda fabrikada 100 küsür tane war demişlerde bu konuyla ilgili bilgisi olan warmı
Arkadaşlar merhaba ben ümit eski Beat'çı şimdi ise yeni Dylan'cı(daha ulaşmadı bugün sipariş verdim)Koskoca istanbulda kırmızı renk bulamadım taa izmirden geliyor,motor bu hafta sonuna kadar ulaşacak bana çok heyecanlıyım 2 tane beattan sonra dylan kullanmak bayağı bir zevkli olacak diye düşünüyorum:mrgreen: İş yerinden bana PS150i al dediler ama 2006 dan beri dylan aklıma kazındı valla PS150i güzel ve şık bir motor italyan malı fiyatı 150cc ye göre pahalı geldi bana neyse benide aranıza alırmısınız:queen: