- Motosikleti
- Yamaha MT-09 Tracer
i love moto guetta, az once sahibinden.comdan satış yaptım yine![]()
Nası bir ortaklık bu anlamadım ben
i love moto guetta, az once sahibinden.comdan satış yaptım yine![]()
Sercan, şu sayfanın linkini ver de isteyenlere verelim yahu....
Moto guetta
Motoguetta
MOTOGUETTA
masay6a cıkıp dans biler eder:queen:yaw bu
MOTO GUETTA RAKI SOFRASINDA YALNIZ KALIRSAM BANA ARKADAŞLIK EDEEERRRR Mİ?:queen::queen::queen::queen:
reklamın iyisi kötüsü olmaz demişlerdi, oluyomuş demekki, 3 beş guetta zikredelim gündemde kalsın diye zorladım da köyün delisi muamelesi gördük, yiğrenç olduk
ulen sercan sektörde destek olalım dedik sana bu 308.nci sayfa benim karizmanın tuz buz olduğu sayfa oldu, motoguetta sağolsun
karizma hiçbir şeydir koruma herşey....
kanka, ortagım canım benim, ya adam kargoyla gonder dedi, 3 adet siparis gecmis, sahibinden.com dan, sana yonlendircektim ama sonra kargoyla gonderirsen sevinirim dedi.. yani inan site de ticari hicbirsey yapmiyorum, yaparsam ban lanırım diye.. ben burayı ve parayı pardon arkadaşlarımı sevdigim icin kullanıyorumNası bir ortaklık bu anlamadım ben:salut:
sagol stain, bi ihtiyac olursa haber veririm... :wiinkk:hayırlı olsun sercan matbaa işi olursa yaparım :cherry::wiinkk:
reklamın iyisi kötüsü olmaz demişlerdi, oluyomuş demekki, 3 beş guetta zikredelim gündemde kalsın diye zorladım da köyün delisi muamelesi gördük, yiğrenç olduk
ulen sercan sektörde destek olalım dedik sana bu 308.nci sayfa benim karizmanın tuz buz olduğu sayfa oldu, motoguetta sağolsun
karizma hiçbir şeydir koruma herşey....
Nası bir ortaklık bu anlamadım ben:salut:
zeytin yağlı yaprak sarması seven varsa bizim ev mangala da uygundur
way pazar admin geliyo nerde buluşuyoruz :cherry:
sana süpriz yapacaktık, admin geliyo seni moderatör yapacakmış.