[İzmir - MT]

Sercan, şu sayfanın linkini ver de isteyenlere verelim yahu....

Moto guetta

Motoguetta

MOTOGUETTA

kardeşim sitemiz de satışları yapılmaktadır:) almak isteyenleri ilk once bana, eger ulaşamassanız siteye yonlendiebilirsiniz:)

yaw bu

MOTO GUETTA RAKI SOFRASINDA YALNIZ KALIRSAM BANA ARKADAŞLIK EDEEERRRR Mİ?:queen::queen::queen::queen:
masay6a cıkıp dans biler eder:queen:

reklamın iyisi kötüsü olmaz demişlerdi, oluyomuş demekki, 3 beş guetta zikredelim gündemde kalsın diye zorladım da köyün delisi muamelesi gördük, yiğrenç olduk

ulen sercan sektörde destek olalım dedik sana bu 308.nci sayfa benim karizmanın tuz buz olduğu sayfa oldu, motoguetta sağolsun :p
karizma hiçbir şeydir koruma herşey....

karizma hiçbir şeydir koruma herşey:cat:

Nası bir ortaklık bu anlamadım ben :p :salut:
kanka, ortagım canım benim, ya adam kargoyla gonder dedi, 3 adet siparis gecmis, sahibinden.com dan, sana yonlendircektim ama sonra kargoyla gonderirsen sevinirim dedi.. yani inan site de ticari hicbirsey yapmiyorum, yaparsam ban lanırım diye.. ben burayı ve parayı pardon arkadaşlarımı sevdigim icin kullanıyorum:)

hayırlı olsun sercan matbaa işi olursa yaparım :cherry::wiinkk:
sagol stain, bi ihtiyac olursa haber veririm... :wiinkk:

reklamın iyisi kötüsü olmaz demişlerdi, oluyomuş demekki, 3 beş guetta zikredelim gündemde kalsın diye zorladım da köyün delisi muamelesi gördük, yiğrenç olduk

ulen sercan sektörde destek olalım dedik sana bu 308.nci sayfa benim karizmanın tuz buz olduğu sayfa oldu, motoguetta sağolsun :p
karizma hiçbir şeydir koruma herşey....

Olur mu öyle şey Mustafa,, sen ki Edi konusunu irdelemiş adamsın, bunun aşağısındaki seviyelerde espri yapınca yadırgıyoruz sadece :) Çitayı sürekli yükseltmen için motive etmeye çalışıyoruz seni... :cat:
Nası bir ortaklık bu anlamadım ben :p :salut:

Sizin kardeş payı olayınız sanırım Sercan büyük kardeş olduğundan ona göre hesaplanıyor... Yada Sercan kandini büyük kardeş sanıyor...:queen:

ilhami abi daha dün gitti zaten özlemeye bile fırsat bulamamışsınızdır belki, :)
bu yüzden biz onu pazar sabah kaçırıp geceye doğru size teslim etsek çok şeymi istemiş oluruz?
teklifimi abartılı bulduysan gel ortayı bulalım; yazı tura atalım :p

wauuuw ilhamı abi süper garajda aldığımız gibi eve götürmeden mangalamı kasak acaba :p yada sizin bahçe geniş uygundur :p

yazııııııııııııııııııııııııı ve tura benim olursa olur:Dyada önce bize gelin hep beraber sonra istediğiniz kadar kaçın eminim bizden daha çok özlemiştir sizleri:D

zeytin yağlı yaprak sarması seven varsa bizim ev mangala da uygundur

Son düzenleme:
zeytin yağlı yaprak sarması seven varsa bizim ev mangala da uygundur

ilhami abi, tunceri yolcu ederken o gün ikramlarınız ile zaten bizi mahçup etmiştiniz, hepimiz biraz buruk olduğumuzdan fazla iştahımız yoktu, o yüzden sanırım o gün bizi yeterince doğal halimizde gözlemleyemedin tabi, pazar günü forrapın varlığı ile keyfimiz yerinde olduğundan grup gerçek performansı ile karşında olacaktır ki, ben seni yukarda kullandığın tehlikeli cümleden dolayı kardeşin olarak şimdiden uyarayım :)

istersen cümleni yaprak sanmasını seven varmı diye , sarmaya gelecekmişiz gibi bi nünas katıp düzelt, yiyecek didimmi çekirge sürüsü felaketi yaşayabilirsiniz :mrgreen:

annecim

ben öyle mi dedim yafs yanlış olmuş yaprak sarmayı bilen var mı diye soracaktım:):rendeer:şaka bi yana Halil ibrahim sofrası bereketlidir açık sofra kendini artırır ehe keh küh inşallah öyledir yani biz genede vakti olan herkesi bekliyoruz seve seve

aa a a a a a aa admin geliyomuşşşş:p

valla tunceri soyle anlı sanlı karsılıyalım yani sarma yemek icin degil, peki zeytin yaglı mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar