[MT Adana]4 mayıs pazar günü çatalana sucuk yemeye gidiyoruz

Naked motora binipte endurocu ruhumuz var demezler mi :p

Eğer gelirsem havada karada bağlar götürürüm ben onu merak etmeyin:p

Yukarı baktım,aşşağıya baktım..Yok bi açıklama.. Birde sen bak istersen yukarıya :p

Şimdi bu çatalan dediğiniz kaç km mesafade,nerede.. Adana içinde değildir umarım. Biraz motosiklet sürelim ya..Bir açıklama alırsam sevinirim ona göre geleceğim yada gelmeyeceğim :p
mali sen nasıl adanalısın abi:mrgreen: çatalan baraj gölü.
bizde mangalı kim taşıyacak diye düşünüyorduk, sağol şimdiden:p sen olmazsan bize orada tekteker şovu kim yapacak, sonra olay üstüme kalır, bu aralar antrenmansızım
BULUŞMA YERİ
gazipaşa kazım büfe, saat 09:30

arkadaşlar lütfen gecikme olmasın.tam vaktinde buluşalım.sevgilerimle.[/QUOTE]

evet abi :cat: bu arada yer konusu ceyhandan gelen arkadaşlarında zorluk çekmemesi düşünülerek seçildi:)

Adana İl Temsilcisi
Çok erken değilmi? 10:00 da piknik alanında oluruz. saygılarımla.

ahhh kardeş,sen bizim ekibi bilmezsin.görürsün pazara.10'da hala kazımın önünde oluruz bak gör.

bu arada bugün bir bilgi geldi:su havzasının kıyısında oturanlara jandarma 625 ytl.ceza yazmış.neymiş burada piknik yapmak yasakmış.

Son düzenleme:
Çok erken değilmi? 10:00 da piknik alanında oluruz. saygılarımla.

10:30-11:00 arası orada olacağımızı sanıyorum.mangal hazırlığı, sohbet derken 13:00 civarı ancak yemeye başlayacağız, bu arada sabah zayıf bir kahvaltı yaparsak (ben yapmayacağım...iştahım kesilmesin:cherry:), geç bile kaldığımızı söyleyebiliriz:queen:

@fazerr- öyle geriden okumakla olmuyor bu işler muzaffer abi:p cevap bekliyorum listeyi güncelleyeceğim:)

bu arada bugün bir bilgi geldi:su havzasının kıyısında oturanlara jandarma 625 ytl.ceza yazmış.neymiş burada piknik yapmak yasakmış.

abi o konuda bilgim yok, yeni duyuyorum, sadece balık tutmanın yasak dönemde olduğunu biliyorum:)
araştırmakta fayda var abi:)

Son düzenleme:
...bu arada sabah zayıf bir kahvaltı yaparsak ...

Sölemesi ayıp her pazar sabahı Kazım da çift kaşarlı yeriz, bu hafta tek kaşarlı yiyelim bari :mrgreen:

Nasıl olsa açık hava acıktıracak, korkacak birşey yok.

Bu arada gidilecek yeri hatırlama, arama, bulma, Jandarma, tutanak, ceza derken herhalde sizin dediğiniz gibi 11:00-12:00 yi buluruz. 9:30 da buluşalım.

Sölemesi ayıp her pazar sabahı Kazım da çift kaşarlı yeriz, bu hafta tek kaşarlı yiyelim bari :mrgreen:

Nasıl olsa açık hava acıktıracak, korkacak birşey yok.

Bu arada gidilecek yeri hatırlama, arama, bulma, Jandarma, tutanak, ceza derken herhalde sizin dediğiniz gibi 11:00-12:00 yi buluruz. 9:30 da buluşalım.

:queen::queen::queen:yok hocam bize ceza yazmazlar.böyle bir ekibi her zaman görmüyorlardır sanırım, kibar yanları tutar diye düşünüyorum:)

muzafferim ben daha önce gitmedim, artık bize güzel bir cennet köşesi bulursunuz:cat:[/QUOTE]

Tamam o zaman :wiinkk: senin için güzel bir yer bulalım :cherry: beğenirseniz orda kalırız :cat: benim götüreceğim yer zaten piknik alana yani mangal yapmak serbest :queen: herhangi bir ceza falan yemeğiz:mrgreen: ancak sucuk yeriz :queen: Peki ya sucuklar hazır olacakmı :silent:

sen tag lara bakmamışsın sanırım.cerrezci yani recep bizim için mevcuda göre sipariş verecek, sucuklarımız en özelinden geliyor:cat:

mali sen nasıl adanalısın abi:mrgreen: çatalan baraj gölü.
bizde mangalı kim taşıyacak diye düşünüyorduk, sağol şimdiden:p sen olmazsan bize orada tekteker şovu kim yapacak, sonra olay üstüme kalır, bu aralar antrenmansızım

arkadaşlar lütfen gecikme olmasın.tam vaktinde buluşalım.sevgilerimle.

Bu sözünü aynen sana iletir,Bir de Çatalan Köyünün mevcudiyetini hatırlatırım :p
Orası mı acaba dedim.. Büyük ihtimalle gelmem çünkü pazarları adanada kalmak boğuyor beni..Heleki 10 km lik bir mesafeye gezi yapılacaksa:pale:

bu gezi de eylenceli olacaga benziyor ama gelebilirim de,gelemeye bilirimde tam emin degilim.:pale:

Arkadaşlar gazipaşa daki kazım büfe nerde :silent: Ben oraları pek bilmemde :pr: bu büfenin sağında solunda hangi dükkanlar var :silent:
Benim hanım dükkanları iyi bilir :queen:

Bu sözünü aynen sana iletir,Bir de Çatalan Köyünün mevcudiyetini hatırlatırım :p
Orası mı acaba dedim.. Büyük ihtimalle gelmem çünkü pazarları adanada kalmak boğuyor beni..Heleki 10 km lik bir mesafeye gezi yapılacaksa:pale:

Koca pazar 10km motor süreceğimizi düşünüyorsan aldanıyorsun

Kazım Büfenin uzaydan görünüşü (hani aydan, marstan gelecek varsa :mrgreen:) kırmızı nokta

kazmbuferr3.jpg

bu gezi de eylenceli olacaga benziyor ama gelebilirim de,gelemeye bilirimde tam emin degilim.:pale:
çamur yok:p
Arkadaşlar gazipaşa daki kazım büfe nerde :silent: Benim hanım dükkanları iyi bilir :queen:
:queen::queen::queen:
Koca pazar 10km motor süreceğimizi düşünüyorsan aldanıyorsun
evet :cat: tahminimce gidiş yolu 40 dk civarı sürecektir
Kazım Büfenin uzaydan görünüşü (hani aydan, marstan gelecek varsa :mrgreen:) kırmızı nokta

kazmbuferr3.jpg

abi helel olsun :cat: hizmetin böylesi her zaman bulunmaz:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar