müjde yün yumağı gibi bir deliniz oldu.

Herkese selamlar.
Vakti zamanında herkes motora binme diye söylemişti ama kimse bunun bir hastalık olacağını söylememişti.Bu hastalıktan kurtulmamın imkanı yok.Hastalığımı ilerletmek istiyorum.Tüm mesuliyet bana aittir.Sorarlarsa biz masumuz kendisi arandı dersiniz :cherry: ::stretche

İçimize virüsü kapmış biri daha katıldı:cyclopsan:p

Hoşgeldin.:)

İyi değilsinn sen Allah yardımcın olsun,hadi bi hoşgeldinde bendenn,yanlız bişey olursa seni tanımıyorum haberin olsun:)

Bu hastalıgın avantajlarıda çoktur zamanla faydalarını göreceksin . Hoşgeldiiiinnnnnnnnn:p

Ayrıca bu hastalıga en azılısından tutulmuş olan Ümmet abin sana cevap yazmış iflah olmassın artık :p

Son düzenleme:
hoggeldin:)
camiaya biri daha katıldı:cat:
ya bu bi fenerliyi galatasaraylı yapmaktan daha zevkli:cherry:

Dün kendileriyle tanışmış bulunuyorum.İzmirimin insanı gibisi varmı yaw.Hepsini çok sevdim şimdiden.(sonradan karar değiştiriceğimide sanmıyorum , ama onlar için bişey diyemem.) :p

Dün kendileriyle tanışmış bulunuyorum.İzmirimin insanı gibisi varmı yaw.Hepsini çok sevdim şimdiden.(sonradan karar değiştiriceğimide sanmıyorum , ama onlar için bişey diyemem.) :p

bizde seni sevdik, dün sende gördün hiç akıllı adam varmıydı sence bu yüzden kolay anlaşacağımız belli oldu bile, doğru yere geldin demekki.
grup için de küçük küçük bişiler hazırlama niyetin varmış , kaldığımdan uçarak inip kordonda ilerledikden soora arkandan konuştuk :p orda bu fikrini öğrendim, olmasa bile düşünmen bile yeter, teşekkürler.
hoşgeldin :rendeer:

oo efem lerde hoşgelmiş, hoşgeldin topiğinin içinden kendine hoşgeldin çıkaran arkadaşlar gördüm onlarda hoşgelmiş

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
burasıda tımarhane gibi oldu her gün Türkiye'nin dört bir yanından deliler akın ediyor (nickimden anlaşıldığı üzere bende deliyim) allah akıl fikir versin diyelim bari. hoş geldin sefa getirdin yumak seni :):)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar