tek teker çalışması yapan tiplersiniz..
nesi varmış tekteker çalışan tiplerin alala
tek teker çalışması yapan tiplersiniz..
muhahahah puhahahah ehiehiehi, motosiklet kullanmak sanattır yürek ister kabiliyet ister..
Adventure birde.. 25-30 kg daha ağırAlaycı, küçümser ve fazla ön-yargılı bir yorum olmuş. Konuyu açan arkadasa direk "kabiliyetsiz, yüreksiz vs demişsin" bu sekilde bilmem farkındamısın. Arkadaşın yuregini, kabiliyetini vs nereden biliyorsun ki, hemen bu tarz bodoslama bir yorumda bulunmuşsun? Acaba sen o dev gibi makinalarla kalkıp ist'dan ant'ya tek neferde gidebilirmiydin merak ediyorum? İmzanda "kısmetse aerox alıcam" diyorsun peki hayatında hiç hayallerini süsleyen aerox dısında BMW K1200GS gibi bir makinanın uzerine oturup 100mt yol gitmişligin varmı? Sanmıyorum...
Neyse ön-yargısız, kilişe kalıpsız yorumlarla saglicakla arkadasım...
O cümleyi Kerem dışında çoğusu kullandı.O düşünceyle kullanacak bi insan değil. Yanlış anlaşıldı bence. Ayrıca çok saçma bi konu. Türkiye nin her yerinde bu tarz yaratıklar var, sadece Antalya da değil. Trafik de her karşılaştığımız maganda için topik açarsak herkesin 1o tane fazladan topiği olur. Antalya ya gelip siz de bu kadar kötü etki bırakmış olması kötü bi durum. Hiç mi güzel bişey olmadı. Hiç mi güzel kareler çekmedinizÇok güzel bi şehirdir benim şehrim.. Ayrıca motosiklet için bulunmaz bi şehir olduğunu düşünüyorum. Kask kullanımından bahsetmiş bi arkadaş. Hemen hemen herkes de kask görürsünüz. Görmediklerimin de beynini ben düşünecek değilim..
![]()
Çok komiksiniz. Sizin için övünülecek bişey heralde bu. Ayrıca trafikte bulunsanız yorum yapın diyeceğim de, motorunuz dahi yok. Oluncada kafada kasksız, tek teker çalışması yapan tiplersiniz..
Alaycı, küçümser ve fazla ön-yargılı bir yorum olmuş. Konuyu açan arkadasa "kabiliyetsiz, yüreksiz vs demişsin" bilmem farkındamısın? Arkadaşın yuregini, kabiliyetini vs nereden biliyorsun ki, hemen bu tarz bodoslama bir yorumda bulunmuşsun? Acaba sen o dev gibi makinalarla kalkıp ist'dan ant'ya tek neferde gidebilirmiydin merak ediyorum? İmzanda "kısmetse aerox alıcam" diyorsun peki hayatında hiç hayallerini süsleyen aerox dısında BMW K1200GS gibi bir makinanın uzerine oturup 100mt yol gitmişligin varmı? Hiç sanmıyorum...
muhahahah puhahahah ehiehiehi
yorumlara gülüyorum kızmayın..
antalya türkiyede en çok motosiklet satış patlaması yapan il dir..
dolayısı ile trafik biraz magandalarla dolu gerek araba gerekse motosiklet kimin heran nerden çıkacağı belli olmaz istanbula nazaran birazdaha sakin bi trafiğimiz var dediğiniz gibi motosikletin şürüş kabiliyetini bilmedikleri için motosikletin her an kurtarabileceğini düşlemektedirler ve bizlerin önüne atlarlar sağımızdan solumuzdan sıkıstırırlar bu bütün illerde böyle değilmidir antalyada değilde tüm illlerde geçerli bu sözüm motosiklet kullanmak sanattır herşey m/s de gerçekleşir zira kaportamız yok bizim trafikte adam yerinede konmuyoruz zamanla o da olur inş bizim milletin bilgisizliği bizlere yansıyo ve sıradan bi insanı maganda olarak görüyoruz bu bütün insanlarda vardır işe yetişme telaşı yüzünden sağdan soldan dalanlar önümüze kıranlar belki bilinçli yapmıyolardır belki bi sorunu vardır dalgın olabilir sen kendi önlemini al gerisi teferruat önünemi kırdı söylenip duruyomu al kaskını vur kafasına zaten çoğunuz 200 ile 500 ytl arasında kask kullanıyosunuz benim gibi naylondan imal edilmiş legen gibi kask kullanıyosanızda vurun kırılsın alt trafı 20 ile 50 ytl arasında bişey ben bi keresinde herifin kafasında safebeti 2 ye böldüm linç edene kadar dövdüm tecrübeyle sabittir ama şiddet herşey değildir sizi yönlendiriyor olmayayım dövüş son çare güzellikle söyle anlamazsa sert çıkıs baktın olmuyo etkili bi çözüm kaba kuvvet biz antalyada neler çekiyosak sizde kendi memleketiniz de aynını yaşıyorsunuzdur eminim antalya kıç kadar yer hertarafı maganda dolu diye bilmeyin ilimizi davulun sesi uzaktan hoş gelir saz ve keman ise duyulmaz ehi ehi ehi..
herkesin memleketi kendine güzel her memlekette heran trafikte cebelleşen motosikletli arkadaslarımız var sadece antalya değilde tüm illerde geçerli..
motosiklet kullanmak sanattır yürek ister kabiliyet ister..
Ankara-Antalya-İstanbul-İzmir vs.vs. Trafiğin yoğunluğu önemli değil önemli olan "saygı" ve "eğitim" ikisi olduktan sonra gerisi zaten düzelir.
Alaycı, küçümser ve fazla ön-yargılı bir yorum olmuş. Konuyu açan arkadasa "kabiliyetsiz, yüreksiz vs demişsin" bilmem farkındamısın? Arkadaşın yuregini, kabiliyetini vs nereden biliyorsun ki, hemen bu tarz bodoslama bir yorumda bulunmuşsun? Acaba sen o dev gibi makinalarla kalkıp ist'dan ant'ya tek neferde gidebilirmiydin merak ediyorum? İmzanda "kısmetse aerox alıcam" diyorsun peki hayatında hiç hayallerini süsleyen aerox dısında BMW K1200GS gibi bir makinanın uzerine oturup 100mt yol gitmişligin varmı? Hiç sanmıyorum...
O cümleyi Kerem dışında çoğusu kullandı.O düşünceyle kullanacak bi insan değil. Yanlış anlaşıldı bence. Ayrıca çok saçma bi konu. Türkiye nin her yerinde bu tarz yaratıklar var, sadece Antalya da değil. Trafik de her karşılaştığımız maganda için topik açarsak herkesin 1o tane fazladan topiği olur. Antalya ya gelip siz de bu kadar kötü etki bırakmış olması kötü bi durum. Hiç mi güzel bişey olmadı. Hiç mi güzel kareler çekmedinizÇok güzel bi şehirdir benim şehrim.. Ayrıca motosiklet için bulunmaz bi şehir olduğunu düşünüyorum. Kask kullanımından bahsetmiş bi arkadaş. Hemen hemen herkes de kask görürsünüz. Görmediklerimin de beynini ben düşünecek değilim..
![]()