aile boyu motokros + piknik.

aile konusunda gerçekten mutlu bir tablo çizerek biz genç arkadaşlara örnek olmuşsunuz. Allah hepimize böyle bir aile hayatı kısmet etsin.

valla çok güzel bi ortam ALLAh bağışlasın..

allah razı olsun teşekkürler.

Çok hoş bir tablo.
ALLAH (CC) mutluluğunuzu daim etsin. :rendeer:

cümlemizin mutluluğu daim olsun inşallah.

allah mutlulunuzu bozmasın maşallah bugüne kadar gördüm en güsel topiclerden biri saygılar...

amin darısı başınıza inşallah.

tek kelimeyle örnek aile...en kötü günleriniz böyle olsun...:rendeer:

sağol birader inşallah iyi örnek oluruz.

Helal olsun size çok iyi bir babasınız.Çocuklarına ilgi gösteren ve onlara vakit ayıran ve bizlere içtenlikle hayatını açan yüce insana .çok keyifliydi. Allah mutluluğunuza mutluluk katsın .

sagol gardaş elimden geldiğince iyi olmaya çalışıyorum.

Maşaallah demek gerekir hepinize.

gardaş ankara uzak sayılmaz bekleriz.

aile konusunda gerçekten mutlu bir tablo çizerek biz genç arkadaşlara örnek olmuşsunuz. Allah hepimize böyle bir aile hayatı kısmet etsin.

sıcak ilginizden dolayı teşekkür ederim.allah gönlünüze göre versin inşallah.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
maşşallah.abi öncelikle sen ne güzel bi babasınki çocuklarına bu fırsatı sunmuşsun.seningibi babalar pek yok ne yazıkki.sen ve çocukların nice güzel km inşallah.

maşallah allah gonlune gore vermıs darısı bızım basımıza ınsallah.. bu tablo bır omur boyu bozulmasın nesenız daılm olsun....

sımdı butun resımlerı bıdaha ınceledım sıradan ve etrafımdakı herkes cocuklarını motordan soğutmaya calısıyo ama sız motor sevgısını asılamak ıcın krosun ufaklıklarından onlara da almışsınız gercekten yurekten tebrık edıyorum...

Allah (cc) bağışlasın, çok güzel bir aile tablosu Allah (cc) bozmasın inşallah benimde böyle günlerim olacak :)

sımdı butun resımlerı bıdaha ınceledım sıradan ve etrafımdakı herkes cocuklarını motordan soğutmaya calısıyo ama sız motor sevgısını asılamak ıcın krosun ufaklıklarından onlara da almışsınız gercekten yurekten tebrık edıyorum...

şimdiden yetişirlerse hem kendilerine hem başkalarına daha faydalı olurlar adanadan selamlar.

Allah (cc) bağışlasın, çok güzel bir aile tablosu Allah (cc) bozmasın inşallah benimde böyle günlerim olacak :)

allah razı olsun inşallah gönlüne göre olur.

kadir abim Allah bağışlasın süperler çocukların:) Allah acılarını vermesin

cemil cümlemize allah acı vermesin darısı başına.

Son düzenleme:
Kadir Usta Görüntüler Süber Geleceğin Cross,cuları Huzurunuz Ağzınızın Tadı Ve Motorunuz Bozulmasın

Masallah imkanlarınız cok guzel cocuklarada kontrolu bilincli birseyler ogretmenizi takdir ettim.

çok güzel zaman geçirmişsiniz, temelden eğitmek çocuklarınızı yarının bilinçli, sürücülerini topluma kazandırmaktır tebrikler..

valla süper bir gün yaşamışsınız ailecek. bizimle paylaştığınız için teşekkürler ... hele mini motosiklet dereden geçişi süper di ...yosunlar bağlasada geçmeye değer olmuş.... gerçi ben yeni motorumla oralardan geçmeye kıyamam da...:) tekrar teşekkürler resimler bir harikaa

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar