aile konusunda gerçekten mutlu bir tablo çizerek biz genç arkadaşlara örnek olmuşsunuz. Allah hepimize böyle bir aile hayatı kısmet etsin.
valla çok güzel bi ortam ALLAh bağışlasın..
Çok hoş bir tablo.
ALLAH (CC) mutluluğunuzu daim etsin. :rendeer:
allah mutlulunuzu bozmasın maşallah bugüne kadar gördüm en güsel topiclerden biri saygılar...
tek kelimeyle örnek aile...en kötü günleriniz böyle olsun...:rendeer:
Helal olsun size çok iyi bir babasınız.Çocuklarına ilgi gösteren ve onlara vakit ayıran ve bizlere içtenlikle hayatını açan yüce insana .çok keyifliydi. Allah mutluluğunuza mutluluk katsın .
Maşaallah demek gerekir hepinize.
aile konusunda gerçekten mutlu bir tablo çizerek biz genç arkadaşlara örnek olmuşsunuz. Allah hepimize böyle bir aile hayatı kısmet etsin.
maşşallah.abi öncelikle sen ne güzel bi babasınki çocuklarına bu fırsatı sunmuşsun.seningibi babalar pek yok ne yazıkki.sen ve çocukların nice güzel km inşallah.
maşallah allah gonlune gore vermıs darısı bızım basımıza ınsallah.. bu tablo bır omur boyu bozulmasın nesenız daılm olsun....
sımdı butun resımlerı bıdaha ınceledım sıradan ve etrafımdakı herkes cocuklarını motordan soğutmaya calısıyo ama sız motor sevgısını asılamak ıcın krosun ufaklıklarından onlara da almışsınız gercekten yurekten tebrık edıyorum...
Allah (cc) bağışlasın, çok güzel bir aile tablosu Allah (cc) bozmasın inşallah benimde böyle günlerim olacak![]()
kadir abim Allah bağışlasın süperler çocuklarınAllah acılarını vermesin
Kadir Usta Görüntüler Süber Geleceğin Cross,cuları Huzurunuz Ağzınızın Tadı Ve Motorunuz Bozulmasın
Masallah imkanlarınız cok guzel cocuklarada kontrolu bilincli birseyler ogretmenizi takdir ettim.
babam sayesinde yine mükemmel bir hafta sonu geçirdim.teşekkür edrim canım babacım:rendeer:
BU HAFTA SALBAŞTA İDİK SÖYLESEYDİN YANINA UGRARDIK GARDAŞ:rendeer:amin darısı başına inşallah.
SÜPERKROSCU01 BÖYLE BABAN OLDUGU İÇİN ÇOK ŞANSLISIN KÜÇÜĞÜMbabam sayesinde yine mükemmel bir hafta sonu geçirdim.teşekkür edrim canım babacım:rendeer: