Hanginiz çocukken bunu yapabiliyordunuz

Slm arkadaşlar ahngi arkadaş çocukken bu hareketleri yapabiliyorduk

[YT]qwsnk1pdnts&feature=related[/YT]

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hiçbirimiz :mrgreen:

15-16 yasını dusenemıyorum bile...eğitim işte...küçük yasta eğitiyorlar cocuklarını..biz bu yasda krese gonderıyoruz cocugumuzu..kıyamayızki biz cocugumuza böle tehlikeli sporları küçük yasda ögretmeye..ne dıyım bravoo

küçükken böle bişeye sahip olsam bunun kadar olmasa da baya bişiler yapardım.bisikletle bile neler yapıyodum.

baba olunca gorursun..hıcbısı konusuldugu kadar kolay degıldır..tehlikenin T sini yaklaştırmazsın cocuguna..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Son düzenleme:
shule eğer tanışıyo olsaydık çocuğum olduğunda bunu görmeni çok isterdim.geçen sene mart ayında babamı trafik kazasında kaybettim (600 F pert) ekim ayında da yeni motorumla ben kaza yaptım.ama hala biniyorum.yeterince cesurca olduğunu düşünüyorum.ona kendimden daha çok değer vereceğim kesin ama yinede motorcu olcak.bana nasıl babamdan geçtiyse ona da benden geçecek.yaşımda ufak değil.belki küçük olduğum için böle düşündüğümü sanıyosundur.o yüzden belirttim.

baba olunca gorursun..hıcbısı konusuldugu kadar kolay degıldır..tehlikenin T sini yaklaştırmazsın cocuguna..

tehlikeli ise bu kadar insan neden bunu üstünde :farao:

ben olsam bu kadar küçük değilde biraz büyügünde alırdım sanırım :)

egitim küçük yaşta başlar

Babama babasından (dedem'den) babamdanda bana geçmesine rağmen ailem pek sıcak bakmıyor. Binme demiyorlar ama yinede tedirginler işte... Bunuda doğal karşılıyorum.

ilk defa izlemiş gibi şekil yapma o zaman :p kızdırma adamı gelirim istanbula :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar