Hayabusa

butterfly 80 arkadasım benım eglenmek ve gulmek ıcın ssenın soyledıgın seylerı yapmaya ıhtıyacım yok ben yenı motosıklet merakımdan dolayı bana yapılan tavsıyelerı sızınle paylasıyorum her arkadasın yazdıkları kıymetlı benım ıcın daha oncekı gunlerde scooter tavsıye ettı bu sıteden bır arkadas bende bunun ıcın motor bayılerını dolastım ama dun arkadasım bana buyuk motor tavsıyesınde bulununca buraya yazdım .ayrıca bır seye meraklı olmak demek o konus hakkında herseyı bılmemı gerektırmıyor.
en basıtınden sen bılgısayara meraklı olsan ve bana sorsan ben senınle bu sekılde konusmaz dıger arkadasların yaptıgı gıbı yol gosterırdım ama sanada saygım sonsuz tesekkur ederım

ınanın arkadaslar bu motosıklet sevdasına yenı kapıldım gercı yas ılerledı ama scooter la baslamayı dusunuyordum hangı arkadasıma sorduysam bana farklı tavsıyelerde bulundu dün hayabusa almamı soyleyen bır arkadasım oldu sızle paylasmak ıstedım sonucta buradakı her arkadas tecrubelı ve akıl almak ıcın cok uygun kısler bu yuzden sızınle paylasmak ıstedım bu konuyu

Kafa bulmuş seninle. Y2K ile başla dese onuda mı listene ekleyeceksin. Bence motosikletler hakkında biraz bilgi edin sonra sorduğun sorunun cevabını kendi kendine verirsin.

arkadaslar hayabusa nasıl bir seçim sizce

konuyu açmak için ne kadar düşündüğünü merak ediyor ve scooter düşünürken de hayabusa almaya kara verecek olmana gülüyor bide son olarak hayabusayı almanı öneren kişinin gerçekten arkadaşın olup olmadığınıbi kez daha düşünmeni öneriyorum.

sanırım ben motosıkletle araba kullanmayı karıstırmısım bırbırıne arabanın guclu olması baslangıcta onemlı degıldır ama motosıklette farklı sanırım

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
butterfly 80 arkadasım benım eglenmek ve gulmek ıcın ssenın soyledıgın seylerı yapmaya ıhtıyacım yok ben yenı motosıklet merakımdan dolayı bana yapılan tavsıyelerı sızınle paylasıyorum her arkadasın yazdıkları kıymetlı benım ıcın daha oncekı gunlerde scooter tavsıye ettı bu sıteden bır arkadas bende bunun ıcın motor bayılerını dolastım ama dun arkadasım bana buyuk motor tavsıyesınde bulununca buraya yazdım .ayrıca bır seye meraklı olmak demek o konus hakkında herseyı bılmemı gerektırmıyor.
en basıtınden sen bılgısayara meraklı olsan ve bana sorsan ben senınle bu sekılde konusmaz dıger arkadasların yaptıgı gıbı yol gosterırdım ama sanada saygım sonsuz tesekkur ederım

Seninle kafa bulmak o kadar kolay ki, sana yol gösterdik ama sen anlamıyorsun, 125 cc lik yada 150 cc lik bir şey al dedim sana aman boşver bence sen arkadaşlarını dinle ve f16 al çünkü hayabusadan 1000 kat daha iyi :)

Formda geyik başlamış.:cherry: Millete alay konusu olursun arkadaşım.
Yaşın kaç olursa olsun Hayabusa gibi hız konusunda son nokta olan bir motorla bu işe başlayan kişi çok yaşamaz en kısa sürede belki 2.vitesi bile görmeden (2.viteste 200 km.)diğer tarafa gider.Hayabusa hakkında bir araştırma yap bakalım nelerle karşılaşaçaksın.Ör: 500 beygir özel yapım araçlarla yarışıyor.Kendisi 340-360 km. sürat yapıyor vs. vs.

kafayı yicem ilk defa bi motor alayım dedim uzamanlara danışıyorum ama anlıyan yok sesimi duyan varmııııııııııııııııııııııııı

...burada sadece tek bir kişinin sorusuyla ilgileniliyor...o da konuyu açan kişi...forumda bir araştırma yapıp daha sonra ilgili bölüme konu açman gerekirdi...

...sorunun yanıtını vermek istedim...ben olsam 40000KM deki bir scooteri 2500ytl bile olsa almazdım...sana masraf çıkaracakmış gibi geldi bana...bence alma...

hımm yardımın için sağol işi bilen birisine danışmak iyi oldu

cbf cok tesekkur ederım basta sana ve tum arkdaslara ınan bana boyle bır sey oldugunu bılsem burda konu bıle acmazdım ya hay allah herkes şaka yaptıgımı kafa buldugumu sandı ne yapalım arada bır saflıgın zrarıda oluyor ıste

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
sanırım ben motosıkletle araba kullanmayı karıstırmısım bırbırıne arabanın guclu olması baslangıcta onemlı degıldır ama motosıklette farklı sanırım

Arkadaşım, araba bambaşka bişey. Arabanın kaportası var, kaza yapsan bile %80 ihtimal sağlam çıkarsın içinden. Ama motosiklette kaporta direk sensin. Hayabusaya hakim olmak ilk başlayan için çok zor. Kullanabilirsin belki zamanla alışırsın ama sonu büyük bi hüsran olur. Motosiklette kademe kademedir herşey. İlk başta vitesli düşünüyosan ybr 125, cbr125, cbf 150 tarzı sana uygundur. Scooterla başlicam diyosan 150 lik bi scooter tercih edebilirsin. İşte o zaman bizden marka model tavsiyesi almanda fayda var.

evet ilk motosikletim olacak scooter dusunuyordum ama bır arkadasım aklıma gırdı buyuk motorsıklet al abı dedı bunu tavsıye etttı, cokmu buyuk ?

yorum için yeterli veri yok elimizde, arkadaşın ölmeyle bayılma arasıdaki farkı biliyomu, bisiklet sürmeyi biliyomu, motosikletle alakası nedir, 200 hp nin 220 kg taşırkenki çoşkusu nedir, seni severmi ve bu konu nerde geçti, 1300 cc nin ne demek olduğunu bilen bir kişiyse bu konu bir meyhanede hayata isyan anlarında, yaşamanın ne kadar anlamsız olduğu sorgulanırken geçmiş olmalı,
dostum bu tavsiyeyi ! unut gitsin :wiinkk:

Son düzenleme:
arkadaşlar 2004 model Joyride sym yaklaşık 40 Bin Km de 2500ytl ye buldum hasarı çok az tavsiye edermisiniz
...adjust kardeşim yanlış yere sormuşsun sorunu...forumda bi araştırma yapıp eğer yanıtını bulamazsan ilgili bölüme konu açman gerekirdi...ben yinede cevaplamak istedim...bana kalırsa 40000KM deki bir scooterı alma...masraf açar başına demedi deme...:wiinkk:

...adjust kardeşim yanlış yere sormuşsun sorunu...forumda bi araştırma yapıp eğer yanıtını bulamazsan ilgili bölüme konu açman gerekirdi...ben yinede cevaplamak istedim...bana kalırsa 40000KM deki bir scooterı alma...masraf açar başına demedi deme...:wiinkk:

doğru haklısında sym forumunda kimse yok günlerdir msj atıyorum çıt yok sen anlıyorsun galiba bu işlerden 2500 ytl param var ne tavsiye edersin ama scooter tipi motor istiyorum

doğru haklısında sym forumunda kimse yok günlerdir msj atıyorum çıt yok sen anlıyorsun galiba bu işlerden 2500 ytl param var ne tavsiye edersin ama scooter tipi motor istiyorum

hayabusa almalısın bence baksana adam direk dalmış hayabusadan doğrusunu da yapmış bende arkadaşlarıma hayabusayı öneriyorum...üstünede motor tanımıyorum... :queen:

güzel kardeşim şöle ki kendimi tecrübeli birisi olarak görmüyorum ama şbları söleme ihtiyacı hissettim;
motosiklette ki en uç noktalardan birisidir hayabusa artı maddi anlamdada çok büyük külfettir. Sen yeni başlayacak biri olarak scooterden hayabusaya atlamışsın hayabusa kullanmak ve onun hakkını vermek tecrübenin kralını ister. arkadaşlar yazdığı yorumlarda biraz kafa bulmakta haklılar ama yegane tavsiyem 125-250 cc arası bir vitesli ile tecrübe kazanman emde minimum 2 sezan (2 yıl kadar) daha sonra 250-650 cc arası bundaki tecrübe süresini yazacak kadar tecrübelide değilim akabinde 1000cc ve yine uzunca bi dönem kullanım sonrada uç nokta hayabusa yani. sen fazla uçma ağır ağır oluyo bu işlr

f16 olur sana.daha ii olur hatta.hey allahım ya:pr:ya arkadaşlar benm bi abim var 600lükten 1000liğe geçmeye direk cesaret edemio.adam scooter kullanmamış.hayabusa dio

f16'larin kasasi ufak oluyor. Arkadas uzun boyluysa papyon gibi durur. Bence direk F-14'den baslamak en iyisi. Satarken de fazla uzmez. Yalniz temizini bulmak biraz zor olabilir. :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar