ortaköyde kaza yapan 2008 1000rr fotoğrafları.

Geçmiş olsun ne diyelim.Kim bilir iki sürücü de motosikletlerini eski hallerine getirmek için ne kadar para harcayacaklar.Yazık vallahi ya.Heneyse en azından sürücülerde bir şey yokmuş onlar için tek teselli bu olsa gerek.
Saygılar:bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu mu 1000 rr? çok çirkinmiş be :) eski modelleri daha güzel ya dediydiler inanmamıştım, geçmiş olsun genede yazık etmiş yeni makinaya.

İçim sızladı valla.. :cyclopsan

Aman dikkat arkadaşlar...Hele İstanbul trafiğinde daha da dikkat edin..

Umarım kazayı yapan kişiden izin almışsındır bu fotoları yayınlamak için ,her iki tarafada geçmiş olsun

offff beeee.devlet acısı gibi koymuştur :pr:

Evlat acısını duydukta devlet acısı nerden çıktı yavvvv:cherry:

Geçmiş olsun:rendeer: cana gelmesin.Canı kurtarıncada mal yongası tabiki.Bu makinaların parçaları da Az para değil ki yedek parçaları parçala sat 5 tane aynı motoru geri alırsın aynı şey araçlar içinde geçerli.

yaa bu nasıL bi kazadır yaa fotoLarda pırıL pırıL motorLAr.. içimden parça koptu sanki walla yazık olmuş cok fena ama sahipLerinde hasar oLmayışı sevindirici tabi..

karizma yerlerde:mrgreen: Makineler 10 numara ama işte Böyle olunca Motorun Bütün İmajı Sİliniyor:( Neyse Geçmiş olsun...

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
sanırım türkiyedeki ilk 2008 1000rr kazası budur. motor daha 1000 km yapmamış yaw:salut:

Fuar öncesi almıştım 08'i bayiide kutuda duruyordu, fuar sonu teslim edilcekti, son gün fuardan beni aradılar, birisi istiyor verelimmi seninkini cumaya kadar sana yeni bir kutu getircez söz dediler, eyi hadi verin sevinsin kerata didiydim.

İki hafta önce servise geri geldi, motor pert.

Bu bile ilktir diyemiyorum, daha pazara sunulmadan fabrikanın deposunda patlayan bile olmuştur.:p

önemli Olan Canları Ama Cana Bişey Olmayınca Motorlara Ne üzülmüşlerdir

ya motoru canlı görünce çok çirkin bi motor bu ya 600 rr ın şişirilmişi, ama cana gelmemiş kaza ucuz atlatılmış ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kazayı yapanlara çok geçmiş olsun...O resimdeki scooter Burgman mı???Birde ön dikmelerde bi yamukluk mu var yoksa bana mı öyle geldi? Sanki ön teker biraz içe girmiş scooterın?

önü acaip içeri geçmişti ön teker dönmüyordu dreksiyondasağa sola dönmüyordu. 3 kişi önünü havaya kaldırıp kaldırıma çıkardık.

Umarım kazayı yapan kişiden izin almışsındır bu fotoları yayınlamak için ,her iki tarafada geçmiş olsun

izin almadım, plaka görünmüyor, görünende vardı ama onları koymadım buraya.

1000rrı kullanan arkadas gozluklu agv kasklımıydı ?

avg kask vardı ama hangisinindi bilmiyorum 3 kişiydiler birde bmw motor vardı ama o kaza yapmamış.

Son düzenleme:
yazık be abi içim cızz etti milli servet o motor neyseki bişey olmamış çocuklara

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
geçmiş olsun valla üzücü bi durum...

Canlarına birşey gelmesin gerisi teferruat. Motor her zaman alınır ama can işte onu geri almak imkansızdır.

Offf daha aletin üstünde Toz Yokmuuuşşş yazık olmuşşş :(:(
ben benim scooterla kaza yaptığımda dünyaam yıkılmıştı bu arkadası dusunemioorm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar